Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

O vakit güzel bir karar vermissin. Insan geçmişe üzülmekten geleceğe vakit bulamıyor.

Iste o gelecek de bir gün geçmiş olup yine arkaya baktiklarimizdan oluyor.

2016, komple güzel olsun. Sınav güzel geçsin, iyi puan gelsin, gönlünüzce şehir, gonlumuzdeki kurum olsun.

Inşallah. Amin

o geleceği yine pişman olunan geçmiş yapmayalım

Yds çalışıyorum sabahtan beri. Yds cidden süreç istiyor. Her gün düzenli bakmazsan hemen unutuyorsun. Dil öğrenmek sabır işi

Konuları bitirince zevkli olacak gibi Öyle geldi birden. Soruları çözebiliyorsam mutlu oluyorum taa ki takıldığım soruya gelene dek, o zaman da gıcık oluyor insan

başına geçip kitabını açıp zorlayınca kendini oluyor canım pes etme. sonuna kadar uğraş. ne kadar soru yaparsan kârdır.
kardeşimin bir yds kitabı vardı onu getirdim ona bakacağım sınava girene kadar canım ağırlık kpss de olacak alan puanlarım hesaplanması için gireceğim zaten

Iyi geceler kizlar. Hepinize iyi calismalar. Bende kpss calismak istiyorum ama kitaplar cok pahali 2015 kpss kitaplari daha uygun. Mufredat hakkinda pek bi bilgim yok. 2015 kitaplari alsam calismak icin sizce olur mu? Yoksa mecbur 2016 mi alayim. Birde hangi yayinevini onerirsiniz.Yardimci olursaniz sevinirim.

2016 daha iyi olur senin için. ben şimdilik pegem öneriyorum. evveliyatı öneriyor arkadaşlar. bir de tarihin pusulası var.

bende ihtiyaç ve data aldım bir de evveliyat alacağım. tarihin pusulasını da öneren çok duydum. kitap sitelerinde hang kitabın kaç adet satıldığını yazan bir kısım eklenmiş uzun zamandır kitap almadığım için ben yeni gördüm en azından oradan kitap çok alındıysa demek ki iyidir düşüncesiyle onları tercih etmeye çalıştım
kitapsec diye bir siteden aldım kitaplarımı dışarıya nazaran daha uygun fiyatlar bir bak istersen
müfredat hakkımda bilgi yok ama ben yine de 2016 aldım. 2015 soru bankalarını da ekstra olarak aldım uygun olduğu için :)

pegem soru bankası kitabından 1.bölümü çözdüm temel kavramlar. 234 sorudan 17 yanlış
temel kavramlardan hata yapmayı nasıl becerebiliyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…