- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Eğer verimli geçirirsek vakit genelde tam istediğimiz gibi güzel geçiyor. Ama verimli geçirmezsek çabucak bitiyor günler. Bir de bakmışız aradan yıllar geçmiş. Bazen dönüp bakıyorum ne yaptım onca yıl diye, hiçbir şey. Ama geçmişe bakıp pişman olmama kararı aldım artık. Sadece ders alma amaçlı bakıyorum.Sadece ilerlemek istiyorum. Hedeflerime ulaşmak...
Günaydın
Amin :)O vakit güzel bir karar vermissin. Insan geçmişe üzülmekten geleceğe vakit bulamıyor.
Iste o gelecek de bir gün geçmiş olup yine arkaya baktiklarimizdan oluyor.
2016, komple güzel olsun. Sınav güzel geçsin, iyi puan gelsin, gönlünüzce şehir, gonlumuzdeki kurum olsun.
Inşallah. Amin
o geleceği yine pişman olunan geçmiş yapmayalımO vakit güzel bir karar vermissin. Insan geçmişe üzülmekten geleceğe vakit bulamıyor.
Iste o gelecek de bir gün geçmiş olup yine arkaya baktiklarimizdan oluyor.
2016, komple güzel olsun. Sınav güzel geçsin, iyi puan gelsin, gönlünüzce şehir, gonlumuzdeki kurum olsun.
Inşallah. Amin
aynen öyle oluyorKonuları bitirince zevkli olacak gibiÖyle geldi birden. Soruları çözebiliyorsam mutlu oluyorum taa ki takıldığım soruya gelene dek, o zaman da gıcık oluyor insan
ydsye ben de gireceğim ama hiç çalışamıyorumyds anca bitirdimkpssye yeni geçiyorum
çok geri kalmışım
başına geçip kitabını açıp zorlayınca kendini oluyor canım pes etme. sonuna kadar uğraş. ne kadar soru yaparsan kârdır.ydsye ben de gireceğim ama hiç çalışamıyorum
kardeşimin bir yds kitabı vardı onu getirdim ona bakacağım sınava girene kadar canım ağırlık kpss de olacak alan puanlarım hesaplanması için gireceğim zatenbaşına geçip kitabını açıp zorlayınca kendini oluyor canım pes etme. sonuna kadar uğraş. ne kadar soru yaparsan kârdır.
2016 daha iyi olur senin için. ben şimdilik pegem öneriyorum. evveliyatı öneriyor arkadaşlar. bir de tarihin pusulası var.Iyi geceler kizlar. Hepinize iyi calismalar. Bende kpss calismak istiyorum ama kitaplar cok pahali2015 kpss kitaplari daha uygun. Mufredat hakkinda pek bi bilgim yok. 2015 kitaplari alsam calismak icin sizce olur mu? Yoksa mecbur 2016 mi alayim. Birde hangi yayinevini onerirsiniz.Yardimci olursaniz sevinirim.
Iyi geceler kizlar. Hepinize iyi calismalar. Bende kpss calismak istiyorum ama kitaplar cok pahali2015 kpss kitaplari daha uygun. Mufredat hakkinda pek bi bilgim yok. 2015 kitaplari alsam calismak icin sizce olur mu? Yoksa mecbur 2016 mi alayim. Birde hangi yayinevini onerirsiniz.Yardimci olursaniz sevinirim.
canım 234 soruda 17 yanlış çok değil bence haksizlik etme kendine....pegem soru bankası kitabından 1.bölümü çözdüm temel kavramlar. 234 sorudan 17 yanlış
temel kavramlardan hata yapmayı nasıl becerebiliyorum acaba
pegem soru bankası kitabından 1.bölümü çözdüm temel kavramlar. 234 sorudan 17 yanlış
temel kavramlardan hata yapmayı nasıl becerebiliyorum acaba
öyle ama temel kavramlardan hiç soru kaçırmamak lazım ya. gerçi daha başlangıçtayız ama. sonraki konular hep bunun üzerine binecek. bakalım sayı basamaklarından kaç çıkacakcanım 234 soruda 17 yanlış çok değil bence haksizlik etme kendine....
evet dikkatsizlik ama 4-5 soruyu da cidden yapamadım. çözümü var ya arkadan oraya bakınca haaa öyle demek diyorum :)Canim bencede iyi.. Soru sayısı çok fazla olduğu için 17 yanlış çok iyi.
17 ninde çoğu dikkatsizliktir eminim :)