- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
SüperBugün ilk defa kütüphanedeyim ve çalışmaya başladım
Herkese iyi çalışmalar
iyi çalışmalarBugün ilk defa kütüphanedeyim ve çalışmaya başladım
Herkese iyi çalışmalar
ay hayırlısıyla kazan da kitaplarına talibimbende artık başlıyorum nihayet :)
ama kpss değil. bi süre ara vericem kızlar kpss ye
dış ticaret uzman yard. için başvuru yapmıştım. yazılı sınava giricem 18 ekimde. inşallah güzel olur ve kpss ye tekrara hazırlanmam. aslında yds 82 ama pek bişi ifadede etmiyor. pek bilgim yok dış ticaretle ilgili. benim bölüm müh. lik. birde sözlü var tabi benim torpilim yok :) torpillede iş yapmam asla. umarım olur.
hadi tam gaz :) kolay gelsin.
inşallah canım inşallah. elimle getiririm :)ay hayırlısıyla kazan da kitaplarına talibim
ay ben hep kazanacağına inanıyorum 2016 kpss ye girmeden kuzum hayırlısıyla da kazanırsın kitaplar ne iyi gelir bana ha biraz ayıp oluyorsa da kusura bakma canıminşallah canım inşallah. elimle getiririm :)
inşallah istediğin yere yerleşirsinbende artık başlıyorum nihayet :)
ama kpss değil. bi süre ara vericem kızlar kpss ye
dış ticaret uzman yard. için başvuru yapmıştım. yazılı sınava giricem 18 ekimde. inşallah güzel olur ve kpss ye tekrara hazırlanmam. aslında yds 82 ama pek bişi ifadede etmiyor. pek bilgim yok dış ticaretle ilgili. benim bölüm müh. lik. birde sözlü var tabi benim torpilim yok :) torpillede iş yapmam asla. umarım olur.
hadi tam gaz :) kolay gelsin.
ben şimdilik kelime çalışıyorum. okuma da yapmam lazım ve gramere de çalışmalıyım ama kpssden vakit kalmıyorıngılızceyı nasıl calsısyorsunuzzz
ben hiç bilmiyorumkızlar bu vatandaşlık konularında gecen seneden bu yana neler degıstı bılen var mı?
108 soruda 4 yanlis cok iyipegem soru bankası 2.bölüm de bitti sayı basamakları
108 soruda 4 yanlış
1.bölüme göre daha iyi yapmışım108 soruda 4 yanlis cok iyi
pegem soru bankası 2.bölüm de bitti sayı basamakları
108 soruda 4 yanlış
yok canım nedemk ya. daha eşimle geçen hafta konuştum. eğer 2016 ya girmezsem kitapları vericem diye. eşiminde kitabı çok evde koyacak yer yok. tabi benimkiler eski işine yarar inşallah. yeni kitabım yok ama olanı veririm tabi.ay ben hep kazanacağına inanıyorum 2016 kpss ye girmeden kuzum hayırlısıyla da kazanırsın kitaplar ne iyi gelir bana ha biraz ayıp oluyorsa da kusura bakma canım
am,in canım hepimiz inşallah. ülkemizde açıktan alım demek torpil demek malesef. bu konuda şansım yok ve karşıyımda zaten. kimsenin hakkını yemem. yazılı sınavı geçsem bile sözlüde işim Allah a kaldı. benimde en büyük torpilim Allah :)inşallah istediğin yere yerleşirsin