Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

bende artık başlıyorum nihayet :)
ama kpss değil. bi süre ara vericem kızlar kpss ye
dış ticaret uzman yard. için başvuru yapmıştım. yazılı sınava giricem 18 ekimde. inşallah güzel olur ve kpss ye tekrara hazırlanmam. aslında yds 82 ama pek bişi ifadede etmiyor. pek bilgim yok dış ticaretle ilgili. benim bölüm müh. lik. birde sözlü var tabi benim torpilim yok :) torpillede iş yapmam asla. umarım olur.
hadi tam gaz :) kolay gelsin.

ay hayırlısıyla kazan da kitaplarına talibim

inşallah istediğin yere yerleşirsin

kızlar bu vatandaşlık konularında gecen seneden bu yana neler degıstı bılen var mı?

ay ben hep kazanacağına inanıyorum 2016 kpss ye girmeden kuzum hayırlısıyla da kazanırsın kitaplar ne iyi gelir bana ha biraz ayıp oluyorsa da kusura bakma canım
yok canım nedemk ya. daha eşimle geçen hafta konuştum. eğer 2016 ya girmezsem kitapları vericem diye. eşiminde kitabı çok evde koyacak yer yok. tabi benimkiler eski işine yarar inşallah. yeni kitabım yok ama olanı veririm tabi.

inşallah istediğin yere yerleşirsin
am,in canım hepimiz inşallah. ülkemizde açıktan alım demek torpil demek malesef. bu konuda şansım yok ve karşıyımda zaten. kimsenin hakkını yemem. yazılı sınavı geçsem bile sözlüde işim Allah a kaldı. benimde en büyük torpilim Allah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…