- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 31
-
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
Doğru diyorsun canım. Çoğu kişi boşa uğraşma zaten torpili olanı alıyorlat dese de benim çevremde de nice torpilsiz allahtan başka torpili olmayan kişiler atandı en güzel yerlere gittiler. Zaten hep bu gerekçeyle hazırlanma hevesimiz kırıldı ya. O yüzden kulak asmıyacağım ne güzel demişsin bak alımlar torpile filan bakmıyor. Bunca insanın ne kadar torpili olabilir ki. Ha yok mudur illaki oluyordur fakat neden %50 lik kısımada olamayalım kiArkadaşlar ptt yarı özel yarı devlet biliyorsunuz..bu sene çok alim yaptı
Üstelik unuversite her bolum girebildi..pek çok tanıdığım kpss torpilsiz adamsız gerçekten görev aldı.. sürekli alımları takip edin.biraz çalışma şartları zor diyorlar ama kolay ne varki..
Haydi bakalım başlayalım bir yerden o zmanMerhaba canım, bölümünden olmasa da düz memurluk bile düşünebilirsin hele bi güzel puanlar alalım da onu sonra düşünürüz :) ayrıca hiç de geç olmadığını anladım bazı örneklerden. Yeterki çalışalım
Rabbim şahit canım Allah'tan başka benimde kimsem yoktu ..Aslında daha ne olsunki degilmi..bende senin gibi düşünürken atandım.. okadar dersaneye gidenler var benmi kazanacağım dedim..özel sektör bile refarans tecrubeistiyor canım.. tezgahtarlik ta kasiyerlikte bile..bos ver kulak asma en güzeli gene kpss yle atanmak...sen çalış.. azmet..dua et..dua eden belli duayı duyanın belli..şimdi ister inan ister inanma eşimde yıllarca özel sektörde çalıştı.. hep gir kpss dedim..olmaz yaş gitti..benmi atancam dedi..4 kere girdi..hep hüsran..40 yaşında atandı..biraz çok kırsal bir yere atandı ama olsun..3 yıl durdu..sonra es durumu yaptık.. ben hayatta yılmam.. umudumu kaybetmem..Doğru diyorsun canım. Çoğu kişi boşa uğraşma zaten torpili olanı alıyorlat dese de benim çevremde de nice torpilsiz allahtan başka torpili olmayan kişiler atandı en güzel yerlere gittiler. Zaten hep bu gerekçeyle hazırlanma hevesimiz kırıldı ya. O yüzden kulak asmıyacağım ne güzel demişsin bak alımlar torpile filan bakmıyor. Bunca insanın ne kadar torpili olabilir ki. Ha yok mudur illaki oluyordur fakat neden %50 lik kısımada olamayalım ki
İkinizin adına da çok sevindim canımm. Benimde eşim öğretmenlik yapıyor en azından ikimiz beraber kamu da olalım istiyorum. Tabii evliyken benim doğu görevine gitmem nasıl olur bilemiyoruz çünkü eşim hala doğu görevin yapıyor ama onu şuanlık düşünmek istemiyorum hele bi o zaman olsun da :) nasıl güzel anlatmışsın bunu en çok ben yaşadım biliyormusun canım. Mezun olduğumdan beri tecrübesizim diye işe alınmadım. Basit bir tezgahtarlık bile en az 2 yıl tecrübe istedi o yoksa sağlam bi referans istedi. Ama yok işte olsa ben yazmaz mıyım veya iş verseler tecrübe etmezmiyim ? O yüzden kendimizin referansıda yine kendimiziz. Bizi ancak biz kurtarabiliriz. Bir süreden sonra insanın cidden zoruna gidiyor çünkü.Rabbim şahit canım Allah'tan başka benimde kimsem yoktu ..Aslında daha ne olsunki degilmi..bende senin gibi düşünürken atandım.. okadar dersaneye gidenler var benmi kazanacağım dedim..özel sektör bile refarans tecrubeistiyor canım.. tezgahtarlik ta kasiyerlikte bile..bos ver kulak asma en güzeli gene kpss yle atanmak...sen çalış.. azmet..dua et..dua eden belli duayı duyanın belli..şimdi ister inan ister inanma eşimde yıllarca özel sektörde çalıştı.. hep gir kpss dedim..olmaz yaş gitti..benmi atancam dedi..4 kere girdi..hep hüsran..40 yaşında atandı..biraz çok kırsal bir yere atandı ama olsun..3 yıl durdu..sonra es durumu yaptık.. ben hayatta yılmam.. umudumu kaybetmem..
Tebrik ediyorum sizi azminize hayran kaldım :) inşallah başarılı olursunuz sınavınızda :)Niye geç kalasınki ben 41 yaşında girdim kpss ye ve hiç hazırlanmadığım halde yüksekte bi puan aldım önümüzdeki senede kızımla birlikte üniversite sınavına gireceğim sen yeterki iste hiç bir şey için geç olmaz
Teşekkür ederim :) hoş kızımın arkadaşları sınava girmemi istemiyorlar ama:))Tebrik ediyorum sizi azminize hayran kaldım :) inşallah başarılı olursunuz sınavınızda :)
Temelden başlayanlar için gayet iyi olduğunu duydum antrenmanlarla matematiğin. Oradan başlayıp sonra da videolara geçebilirsiniz. Temeliniz yoksa daha ağır ile başlamak yerine temeli sağlam atmayı deneyin bence. Matematik yavaş yavaş ilerleyen bir ders çünkü. Bir kaç ayınızı temel atmak için harcamanızda fayda var.Pekii sizde antrenmanlarla matematik kitabı nasıl? Yani çok mu basit kalıyor acaba ? Ama tam anlamıyla temelden başladığını biliyorum. Yani bildiğimiz toplama çıkarma işleminden başlamışlar kolay bi dille anlatarak ilerliyor kitap. Yararı olur mu yoksa kpss için daha ağır yayınlara mı ihtiyaç var
Ay ne iyi ya. Bende yayınlar arasında tercih yapamıyorum hangisi iyi kötü bilgim yok. Ne yazıkki. 2020 ye mi hazırlanıyor arkadaşbizim topikte kpss çalışan arkadaş varEclipsse baya kitap vs aldı uygun bulduğuda oldu.şuan matematiği halletmeye çalışıyor
Evet canım tşk ederim. Aldım maçlarla matematik aldım buda onun aynısı gibi ama sorular daha çok olduğu için bunu tercih ettim. Bugün 5.günüm kitapta kaldı 25 günüm. Ama çok iyi geldiği bir gerçekTemelden başlayanlar için gayet iyi olduğunu duydum antrenmanlarla matematiğin. Oradan başlayıp sonra da videolara geçebilirsiniz. Temeliniz yoksa daha ağır ile başlamak yerine temeli sağlam atmayı deneyin bence. Matematik yavaş yavaş ilerleyen bir ders çünkü. Bir kaç ayınızı temel atmak için harcamanızda fayda var.
Umarım hedefine ulaşırsın. Ben de 26 yol almak üzereyim ve 2020 KPSS çalışmaya yeni yeni başladım. Matematik ve Tarih çalışıyorum çünkü ikisinden de pek iyi değilim. Umarım gönlümüze göre olurEvet canım tşk ederim. Aldım maçlarla matematik aldım buda onun aynısı gibi ama sorular daha çok olduğu için bunu tercih ettim. Bugün 5.günüm kitapta kaldı 25 günüm. Ama çok iyi geldiği bir gerçek
evet iki yıl sonrayaAy ne iyi ya. Bende yayınlar arasında tercih yapamıyorum hangisi iyi kötü bilgim yok. Ne yazıkki. 2020 ye mi hazırlanıyor arkadaş
Teşekkür ederm inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.. bende öyle ama tarihi biraz geriye atmak istiyorum. Önce matematik ve türkçeyi halledim dedim daha eğlenceliler ya :) sonrasında yarıladığımda yavaş yavaş tarih coğrafya diye düşündüm :)Umarım hedefine ulaşırsın. Ben de 26 yol almak üzereyim ve 2020 KPSS çalışmaya yeni yeni başladım. Matematik ve Tarih çalışıyorum çünkü ikisinden de pek iyi değilim. Umarım gönlümüze göre olur