- 16 Haziran 2013
- 1.417
- 2.322
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
30 yaşında atandım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet düz memurluk ama puanlara baktığımda atama olarak hep 93 gördümSanırım sizinki de 2020 de olacak sınav değil mi :)
Ya alanınız nedir bende hazırlanmayı düşünüyorum bende bebek de var epey zor olacak ama 90 üstü almak zorundayımGel beraber başlyalım :)
Tebrik ederim nasıl yaptığınızı öğrenebilir miym rica etsem ?30 yaşında atandım..
Merhaba, haklısınız o açıdan düşününce hiç de geç değil :) adınıza çook sevindim. Sözleşmeli diyince insan bi korkmuyor değil tabii. Bu arada ben halkla ilişkiler ve tanıtım lisans mezunuyum. Alanımdan alım pek olmuyor ama olsun düz memurluğa da talibim ne olursa.Iyi de zaten insanlar genelde bu yaşlarda kpss çalışıp atanıyor . 25 yaşın neresi geç?
Bölümünüz nedir atanma durumu nedir ?
Kpss denemek tabiki mantıklı ama bu süreçte iş de bakmanızı tavsiye ederim.
Çünkü eğer kpss olmazsa 27 28 yaşlarında hiç iş tecrübesi olmadan iş bulmanız da zorlaşır
Kpss psikolojik acıdan zor bi süreç önemli olan morali motivasyonu sağlam tutmak
Artık alımlar sözleşmeli ama sonuçta 657 ye tabi memursun. Öyle idare istediği zaman sözleşmeyi feshediyorum diyemez
Ben de sözleşmeli ogretmen olarak atandım.her sene sözleşmeyi yeniliyoruz sıkıntı yok o konuda.sakin pes etme :)
Benim alanım halkla ilişkiler sizin alanınız nedir ? Bebeğiniz kaç aylık ? Bizim bir tanıdığımızın da bebişi vardı annesinden bu süreçte yardım aldı bebeğine de annesi baktı derken 1 yıl sonunda atandı. Ne güzel bi mutluluktur ya o. İnşallah bizde atanırız. Ve benimde ne yzıkki 90 üstü almam gerekYa alanınız nedir bende hazırlanmayı düşünüyorum bende bebek de var epey zor olacak ama 90 üstü almak zorundayım
Merhaba, haklısınız o açıdan düşününce hiç de geç değil :) adınıza çook sevindim. Sözleşmeli diyince insan bi korkmuyor değil tabii. Bu arada ben halkla ilişkiler ve tanıtım lisans mezunuyum. Alanımdan alım pek olmuyor ama olsun düz memurluğa da talibim ne olursa.
Ayy Allahım inşallah bize de nasip olur:)30 yaşında atandım..
Daha çok gençsin ben 32 yaşında lise mezunuyum inşAllah bende kpssye girmek istiyorumiyi akşamlar sevgili kk üyeleri Ben 3 aylık evli ve 25 yaşındayım. 2 yıl önce üni den mezun oldum fakat düğün arifesiydi koşuşturmacaydı derken işe filan girmedim. Doğal olarak deneyimim sıfır. Özel sektöre çok kere başvursam da tahmin edeceğiniz üzere okuluna, bölümüne veya başarına bakmıyorlar, direkt deneyim arıyorlar ee oda bende yok ne yazıkki.
Şunu belirtmeliyim ki eşim kamuda memur. Ve hafta sonu tatil , hafta içi akşam 5 de evimizde. Ee şimdi benim başvurduğum işler genelde 8-6 bazen 7 olabiliyor c tesi full.. yani eşimle de ters düşüyoruz.
Şimdii asıl soruma gelecek olursak; ben hiç kpss hazırlanmadım. B grubundan gireceğim için bi sonraki sınav 2020 de. Sizce 2 yıl oturup adam akıllı kpss mi çalışmalıyım bunun için çok geç kalmış sayılır mıyım yani yaş itibari ile ? Yoksaa 2 yıl kpss çalışmaktansa gir bi özel sektöre çalış bu mu daha uygun fikirleriniz önemli , belki bir başarı örneği vardır diye akıl almak istedim. şimdiden çok teşekkür ederim kızlar
İlahiyatBenim alanım halkla ilişkiler sizin alanınız nedir ? Bebeğiniz kaç aylık ? Bizim bir tanıdığımızın da bebişi vardı annesinden bu süreçte yardım aldı bebeğine de annesi baktı derken 1 yıl sonunda atandı. Ne güzel bi mutluluktur ya o. İnşallah bizde atanırız. Ve benimde ne yzıkki 90 üstü almam gerek
Daha önce yazmıştım ama gene yazayım.tabii şimdi şartlar biraz daha zorlaştı kabul ediyorum.2007 de atandım.. dersaneye yazılmaya param yoktu..evde babanın aldığı soru kitaplarını çözerek.cikmis soruları çözerek.. gece sabahlara kadar ders çalışarak...azmettim.Rabbimde nasip etti.Tebrik ederim nasıl yaptığınızı öğrenebilir miym rica etsem ?
Tebrik ediyorum sizi. :)Daha önce yazmıştım ama gene yazayım.tabii şimdi şartlar biraz daha zorlaştı kabul ediyorum.2007 de atandım.. dersaneye yazılmaya param yoktu..evde babanın aldığı soru kitaplarını çözerek.cikmis soruları çözerek.. gece sabahlara kadar ders çalışarak...azmettim.Rabbimde nasip etti.
Girebilirsin dye biliyorum benÖnlisans ilahiyat okuyorum okul bitmeden ortaöğretim kpssye girebilirim değil mi
Merhaba canım, bölümünden olmasa da düz memurluk bile düşünebilirsin hele bi güzel puanlar alalım da onu sonra düşünürüz :) ayrıca hiç de geç olmadığını anladım bazı örneklerden. Yeterki çalışalımHanımlar ne güzel morel motivasyon.
Ben de önlisans mezunuyum. Sınav zamanı 32 olacağım. Bolumumden atama zor ve ben hiç bölümümden çalışmadığım için benim için zor ama düz memurluk mümkün mü sizce? 32 yaşımda atanır mıyım biyerlere? Umut var mı? Çalışmaya şimdiden başlasam???
Evet , konuyu açtığım günün ertesi matematiğe başladım hadi hayırlısı diyorum :) sizin alanınız nedirAçıktan atamalarda da şansınızı deneyebilirsiniz 70 üzeri olan her puanin şansı var. Bu arada gerçekten motive edici bir konu olmuş nerdeyse tüm yorumlari okudum. Bende kpssye ömrünü adamış biriyim eninde sonunda bu emeklerin karşılığını alacağımıza inanıyorum :) tercih sizin tabiki ozel sektörde de şansınızı deneyebilirsiniz ama benim hedefim hayalim kamuda çalışmak. Azimliyseniz zaten basarirsiniz 1 buçuk senede 90 alınabilir lisanstan. Ama önceliğiniz matematikte olsun sozelcisiniz malum. Yüksek puan almanın yolu matematikten geciyor