Kpss / geç mi kaldım ?

Iyi de zaten insanlar genelde bu yaşlarda kpss çalışıp atanıyor . 25 yaşın neresi geç?

Bölümünüz nedir atanma durumu nedir ?
Kpss denemek tabiki mantıklı ama bu süreçte iş de bakmanızı tavsiye ederim.
Çünkü eğer kpss olmazsa 27 28 yaşlarında hiç iş tecrübesi olmadan iş bulmanız da zorlaşır

Kpss psikolojik acıdan zor bi süreç önemli olan morali motivasyonu sağlam tutmak

Artık alımlar sözleşmeli ama sonuçta 657 ye tabi memursun. Öyle idare istediği zaman sözleşmeyi feshediyorum diyemez

Ben de sözleşmeli ogretmen olarak atandım.her sene sözleşmeyi yeniliyoruz sıkıntı yok o konuda.sakin pes etme :)

Merhaba, haklısınız o açıdan düşününce hiç de geç değil :) adınıza çook sevindim. Sözleşmeli diyince insan bi korkmuyor değil tabii. Bu arada ben halkla ilişkiler ve tanıtım lisans mezunuyum. Alanımdan alım pek olmuyor ama olsun düz memurluğa da talibim ne olursa.

Ya alanınız nedir bende hazırlanmayı düşünüyorum bende bebek de var epey zor olacak ama 90 üstü almak zorundayım
Benim alanım halkla ilişkiler sizin alanınız nedir ? Bebeğiniz kaç aylık ? Bizim bir tanıdığımızın da bebişi vardı annesinden bu süreçte yardım aldı bebeğine de annesi baktı derken 1 yıl sonunda atandı. Ne güzel bi mutluluktur ya o. İnşallah bizde atanırız. Ve benimde ne yzıkki 90 üstü almam gerek

Yok öyle özel sektör sözleşmesi gibi değil.amriniz gelip hadi işine son veriyorum diyemez kadrolu memurla aynı güvenceye sahipsiniz
Bizi de basta korkutmuşlardı ama öyle olmuyo

Açıktan atamalarda da şansınızı deneyebilirsiniz 70 üzeri olan her puanin şansı var. Bu arada gerçekten motive edici bir konu olmuş nerdeyse tüm yorumlari okudum. Bende kpssye ömrünü adamış biriyim eninde sonunda bu emeklerin karşılığını alacağımıza inanıyorum :) tercih sizin tabiki ozel sektörde de şansınızı deneyebilirsiniz ama benim hedefim hayalim kamuda çalışmak. Azimliyseniz zaten basarirsiniz 1 buçuk senede 90 alınabilir lisanstan. Ama önceliğiniz matematikte olsun sozelcisiniz malum. Yüksek puan almanın yolu matematikten geciyor

Daha çok gençsin ben 32 yaşında lise mezunuyum inşAllah bende kpssye girmek istiyorum

Hanımlar ne güzel morel motivasyon.
Ben de önlisans mezunuyum. Sınav zamanı 32 olacağım. Bolumumden atama zor ve ben hiç bölümümden çalışmadığım için benim için zor ama düz memurluk mümkün mü sizce? 32 yaşımda atanır mıyım biyerlere? Umut var mı? Çalışmaya şimdiden başlasam???

İlahiyat
1 yaşına girmek üzere ve çok hareketli:) inşaallah çok çabalamamız lazım

Tebrik ederim nasıl yaptığınızı öğrenebilir miym rica etsem ?
Daha önce yazmıştım ama gene yazayım.tabii şimdi şartlar biraz daha zorlaştı kabul ediyorum.2007 de atandım.. dersaneye yazılmaya param yoktu..evde babanın aldığı soru kitaplarını çözerek.cikmis soruları çözerek.. gece sabahlara kadar ders çalışarak...azmettim.Rabbimde nasip etti.

Tebrik ediyorum sizi. :)

Merhaba canım, bölümünden olmasa da düz memurluk bile düşünebilirsin hele bi güzel puanlar alalım da onu sonra düşünürüz :) ayrıca hiç de geç olmadığını anladım bazı örneklerden. Yeterki çalışalım

Evet , konuyu açtığım günün ertesi matematiğe başladım hadi hayırlısı diyorum :) sizin alanınız nedir

Arkadaşlar ptt yarı özel yarı devlet biliyorsunuz..bu sene çok alim yaptı

Üstelik unuversite her bolum girebildi..pek çok tanıdığım kpss torpilsiz adamsız gerçekten görev aldı.. sürekli alımları takip edin.biraz çalışma şartları zor diyorlar ama kolay ne varki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…