Kpss / geç mi kaldım ?

2 yıllık bi iş kaybında maddi olarak zorlanmayacaksanız bence işten çıkın ve çalışın. ama 2 sene sonraki sınava da nasıl ümit bağlanır bilemedim.

Eğer 2 sene hazırlık yaparsan çok rahat kazanırsın asla geç değil ama çalış dersleri ihmal etme.

25 yaşındayım bu sene dil kursuna başlıyorum 2020 eylülde yurtdışına cikicam doktora yapmaya .eğer cikmazsam bende 2020 Kpss ye hazirlanicam hiç geç değil aksine çok ideal bir zaman.kendinizi evde sınava iyice odaklayip çok ve düzenli çalışın olmayacak bişey değil .bu arada eniştem 37 yaşında Kpss ye hazırlanıp atandı .geç değil yani .kendinizi özel sektörde yipratmayin

32 yaşında atandım iyi ki yaştan dolayı vazgeçmemişim diyorum kesinlikle geç değil ve kısmetinizde ne olacağını bilemezsiniz hatta o dönem kesinlikle imkansız diye baktığım 1. tercihime atandım yaşadığım ilde ve ilçedeyim. Siz çalışın yeter ki emeğinizin karşılığını alacaksınızdır.

Daha bilinçli ve öğrenmeye açık olduğum için mi bilmiyorum ama evet ben de daha kolay öğrendiğimi düşünüyorum. Bi zorlama olmadığı, kendim istediğim için daha çok verim alıyor olabilirim :)

Bir de 2 aydır sadece mat mı çalışıyorsun :)

Youtube da Sıfırdan Matematik diye 20 videoluk bi seri var. Bildiğin toplama çıkarmadan başlıyor. 2 aydır sadece onları izledim, yazdım ve örnek sorular çözdüm. Konuları anlamak zor değil ama unutmamak için soru çözmek, tekrar etmek, pekiştirmek gerekiyor. En azından temelim otursun diye sadece mat çalıştım. Hatta dün bitirdim:) Şimdi tüm dersleri birlikte götüreceğim, matematiğinde orta seviye videolarına geçeceğim. Size listelediğim youtube kanallarını atayım. Dersler zaten 'oynatma listesi' olarak sıralandığı için siz de direkt oynama listesini kaydeder, dershaneye gider gibi sıralı öğrenebilirsiniz konuları.

Bende sınav olacağı zman 32 olacağım aman atanamam olmaz diyordum . Ne güzel geldi mesajınız teşekkür ederim bir umut belki de

Bende sınav olacağı zman 32 olacağım aman atanamam olmaz diyordum . Ne güzel geldi mesajınız teşekkür ederim bir umut belki de
Rica ederim ne demek umudunuzu kaybetmeyin lütfen bende olmaz diyordum kursa falan da gitmedim evde küçük çocuk geceleri çalışıyordum az ağlamadım anlamıyorum diye ama Rabbim ol dedikten sonra oluyor.

Kpss’ ye hazırlanmaya başladığımda 31 yaşındaydım 33 yaşında da atandım, siz benden epey avantajlısınız ve hiç de geç kalmış değilsiniz. size tavsiyem kpss’ ye hazırlanmanız, özel sektör hem çok yorucu hem garantisi yok üstelik eşiniz memur, siz özelde çalışırsanız birbirinizle saatleriniz uymayacak, onun haftasonu tatili, resmî tatilleri olacak siz çalışacaksınız, kpss’ ye odaklanın şimdiden başarılar diliyorum

Bi kaç kişi daha sormuş madem şuraya ekliyorum. Benim alanım edebiyat olduğu için ben onu dahil ettim. ÖABT konuları için diğer alanların videoları da var. Hatta bu kaynakları bitirdikten sonra alternatif kanalları da izleyebilirsiniz. Mat. için mesela Şenol Hocanın dışında Tonguç Akademi, Ekol Hoca, Hocalara Geldik gibi kaynaklar da var.

Eklentiler

• 2018-12-20 11.08.10.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Algılama seviyesi konusunda katılıyorum aynı şeyi ben de kendimde farkettim, 40 yaşımı geçtim tekrar üniversite okuyorum, ders çalışırken yıllar öncesine oranla daha hızlı anladığımı farkettim.

Merhaba memuriyette yaş sınırı yok bende 28 yaşımda atandım ,geç kalmış değilsin ve zaten önünde 2 senen var .Umarım herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…