• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS dershanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dokuzuc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dokuzuc

Ziyaretçi
kpss için dershaneye gitmek isteyenler var gördüğüm kadarıyla..

bu iş de sektör oldu

eger giderseniz olan zamanınıza ve paranıza olur

başka da bi kazancınız olmaz

ben de kursun pek faydalı olduğunu düşünmüyorum ama kendi açımdan..
çünkü sayısalcıyım ve matemetik ile problemim yok.
geriye kalan dersleri de evde çalışarak öğrenebiliyorum..

yalnız hiç matemetik bilmeyen birisi, nasıl dersaneye gitmeden, tek başına öğrenecek?
çok çok zor..bu yüzden böyle genel bi yargıya varmak yanlış olur..

evde öğrenemeyenler, bireysel çalışamayanlar için dersane çok iyi..
ha bazıları rant sağlamaya çalışıyor, doğru ama arz-talep meselesi..

matematiği o yaşa kadar öğrenememiş biri dershaneye gitmeyle mi öğrenebilecek

sadece rant için... bu konuda dershalerin öğrencilere verdiği hiç birşy yok

arkadaşlar dersanelerin rant merkezi olduğuna katılıyorum fakat her insan evde kendisi çalışamıyor ne yazıkki.ama dersaneye gidince düzenli bir çalışma yapılabiliyor.tabiki evdede o düzeni sağlayabilecek insanlar vardır aramızda.ben şahsen bu sene dersaneye gitmek ve düzenli bir çalışma yapmak istiyorum.o nedenle bir dersane arıyorum ama hala bir tavsiyede bulunan arkadaş olmadı.

dershane aynı zamanda vakit kaybı olabiliyor

götürdükleri getirdiklerin fazla malesef

ben herşeyin kişi ile alakalı olduğunu düşünüyroum eğer gerçekten çalışmak istiyorsanız dersane kişiye disiplinli bir çalışma programı verebilir.ama dersanelerden de mucize beklememk lazım.geçen sene dersaneye gittim herkes söyleniyordu beğenmiyordu dersaneyi evet bende örneğin matematikçiyi beğenmemiştim ama yapamadığım soruları anlamadığım konuları teneffüslerde diğer hocaların peşini bırakmayarak anlamaya çalışıyordum verilen testleri günügününe yaptım sonuç p3 te 95 aldım ve iyi bir kuruma atandım şuan.anlatmaya çalıştığım şey şu ki eğer size çalışma programı yönünden yönlendirme istiyorsanız dersane iyidir.heleki bazı hocalar işin mantığını çözmüşler onlara denk gelirseniz süper benim tarih hocam öyleydi.sınav öncesi dersanenin asıl matemetikçisini farkettim süperötesiydi.o kadar çok katkısı olduki.
dersane başlı başına gereksizdir düşüncesi bence yanlıştır ben faydasını gördüm çok şükür kendi çabamla tabi.25 kişik sınıfta tek atanan benim.bu iş emeğe çabaya bakıyor biraz da.elbette başlı başına bir piyasa oluşmuştur kpss yüzünden bu doğrumudur kesinlikle yanlıştır bu da başka bir tartışma konusudur
ben eğer gerçekten çalışılıp emek verilip dersane programı takip edilerek (tabiki gidilecek dersanenin de araştırılması lazım ) dersanenin faydalı olacağı kanısındayım.ama olmazsa olmaz değildir.

açıkcası "o yaşa kadar öğrenememiş dersanede mi öğrenecek" lafına alındım.. öğrenmenin yaşı yoktur arkadaşım...
herkes birbirinden farklıdır. kimi öğrenir kimi öğrenemez... de ben hala arkadaşın neden dersanelere bu kadar takmış olduğunu anlamadım.... anlayan bana da anlatsın..

bencede yanlış bi düşünce her insan aynı degildir bazı insanların destek görmesi gereken konular olablir

Back