KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

:KK48:Selam kızlar :) Dün ve önceki gün modum çok düşmüştü aşırı sıkılmıştım. Film falan izledim ama az çalıştım.

Coğrafyada madenler, sanayi falan ekonomik coğrafyadayım ve tek tek üşendim özet çıkarmaya... Dilsiz Harita çıkarttıracağım internet kafeden, kendim yazıp ezberleyeceğim harita üstünden. Haritayla ezberlemek daha iyi dedim... Bilgisayarda onları yapıcam.

Matematikte fonksiyonları bitiriyorum şu an, banko 1 soru geliyor. sonra kar zarardan bazen soru kaçırabiliyorum... Kümelerde de, A/B U {C-A} falan diye formüllü kısımlarda şaşırıyorum. kümeleri de tekrar edicem. Geometri zaten full eksik:) Yarım yarım, onları bitiricem... Hedefim 30da-30 matematik neti yapabilmek, nasip olursa. :dua::dua:o_O Şu an buna konsantre olmuş durumdayım. en kötü 17-18 net yapabiliyorum; bazen 23-24 net. ama çok eksiğim var.

Martın sonuna kadar konularımı bitirmeyi planlıyorum! Bitirdiğim konularda eksiklerim var hala. Hissediyorum. Bu polye, tombolo, haliç gibi şeyler var coğrafyada. onlara bakıcam. Tarih şu an oturuyor kafama ama eksiklerim çok:) Tekrar lazım bitince.

Ama aynı zamanda eğitime başlayıp nisanda onu da bitirmeyi hedefliyorum...

Bir de hiç başlamadığım türkçe var!! :KK47::KK17::KK17: Ona da konu çalışmicam zaten soru çözücem paso. Dilbilgisi için belki bakarım biraz. Sözel mantık çözümlü sorularla ilgilenicem ilerleyince...

Anaaaaaaam, ben motora bağlamalıyım kızlar..... :KK43: Bazen keşke 5 ders çalışsam diyorum.

Uzun oldu epey. :KK48::KK48::KK48: Safransari Safransari maşallah ne güzel epey soru çözüyorsun... :KK45: :sampiyon:
Hoşgeldin canım
Arada hepinizden oluyor mod düşüklüğü
Enerji toplayıp gelmisindir inşallah.
Bende matematikten 25 üzeri yapmayı çok istiyorum. İnşallah yapabiliriz

Ne

Çağdaş a hangi kaynaktan çalışıyorsunuz.çağdaşı anlamak çok zor var mı bi yönteminşz bana da söyleyin:eek:
Suan murat yayinlarindan calisiyorum.tarihin pusulasindan da devam edecegim.bence tarihi kalici kilmak icin yapilacak tek sey farkli farkli kaynaklardan bol soru cozmek.

Bencede konu + soru şeklinde git, kötü olduğun dersi öne al, bildiğini düşündüğün konularda yavaş ilerle, ben türkçe tarih mat birlikte gidiyorum sadece matim iyi diyebiliriz ona günde 1 saat bakıyorum tarihe 4 saat mesela zaman bulursan 1-2 saatte turkce
Matematiğe hangi kaynaktan çalışıyorsunuz? Konu anlatımı video mu kitaptan mı yapıyorsunuz.

Nasıl bir plan yapmalıyım sizce ? Önce bütün derslerin konularını bitirip kalan zamanda soru mu çözsem, yoksa konu soru şeklinde mi ilerlesem
Konu soru seklinde ilerle calistigin konu havada kalir ve unutursun soru cozmezsen hem de yetistiremezsen en azindan bitirdigin konulari tam bitirmis olursun

ben sadece okuyorum şuan :) ezberlemeye kalksam kafa kalmaz

şuan tam hatırlamıyorum ama 80 net olmadı yani 80 üsttü ama 90 da olamadım henüz :KK70: pegemin denemeleri kasıyor biraz

bütün dersleri çalışmak sana yarar sağlama çok fazla konu var, bence konu + soru şeklinde yapsan daha ii
Yavaş yavaş konu soru şeklinde gideceğim sanırım. 3 4 aya anca bitiririm bu şekilde ama en azından oturur diye düşünüyorum. Zaman varken çalışmadım işte son pişmanlık fayda eder umarım bu sefer

Yavaş yavaş konu soru şeklinde gideceğim sanırım. 3 4 aya anca bitiririm bu şekilde ama en azından oturur diye düşünüyorum. Zaman varken çalışmadım işte son pişmanlık fayda eder umarım bu sefer
Pek yavas yavas gitmeni tavsiye etmem :) ben ekimden beri calisiyorum henuz iki ders bitti onlara da onceden baslamistim zaten

Konu soru seklinde ilerle calistigin konu havada kalir ve unutursun soru cozmezsen hem de yetistiremezsen en azindan bitirdigin konulari tam bitirmis olursun
Dediğiniz gibi Konu soru daha mantıklı geliyor banada. Sınava yakın bir zamanda bitmiş olcak konular. Deneme vs için çok vaktim olmayacak ama en azından oturmuş olur.

Turkce cografya ama benim ekstra bi durumum var 1.5 yasinda cocugumva sadece aksam ders calisabiliyorum.umarim senin bol vaktin vardir.
Zaman açısından sıkıntım yok. Çalışmıyorum ailemle yaşıyorum. Ev işi vs. Oluyor günlük o kadar.
Çocukla çalışmak zordur tahmin edebiliyorum. Allah kolaylıklar versin size hepimize.

Çözümlü bi kitap al, ygs kitapları da olur. Eline kağıt kalem alıp çözeceksin hep... en etkili yol budur bence pembesalyangoz2 pembesalyangoz2

ben de kardeşimin ygs fasikülünden çalışıyorum fonksiyonları. Ve sadece fonksiyonlar konusu bol çözüm örnekli 50 sayfalık bi dergi... Çok güzel öğreniyorsun. Kpss kitapları detaylı girmiyor hiçbir konuya. En güzeli ygs kitapları.

Çözümlü bi kitap al, ygs kitapları da olur. Eline kağıt kalem alıp çözeceksin hep... en etkili yol budur bence pembesalyangoz2 pembesalyangoz2

ben de kardeşimin ygs fasikülünden çalışıyorum fonksiyonları. Ve sadece fonksiyonlar konusu bol çözüm örnekli 50 sayfalık bi dergi... Çok güzel öğreniyorsun. Kpss kitapları detaylı girmiyor hiçbir konuya. En güzeli ygs kitapları.
Çok haklısın canım. Bir kaç test var kitaplarda sadece

Puanlara baktım 89-90-92.. 85 aslında yeter gibi geliyordu ama göremedim 85le pek bi yer..
Ben son denemede hesapladım 75 puan yapmıştım türkçede bile 6 yanlışım vardı..
Çok motivasyonsuzum şu an ya benim netler nasıl artacak, test çözmek lazım sırf test üzerinden gidicem şu son matematik konularım da bitsin..
Bugün vatandaşlıktan test çözüyorum, konuları bitirmiştim.. Akşam da matematik video izlerim..
Yarın da deneme + coğrafya soru çözümü düşünüyorum, bakalım.. pazar da deneme yapıcam galiba..

X