KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Ben de oglusu uyuttum planim denklem problemlerine calisip 3 test cozmek sonrasina bakariz :)
Benim beynim akşamları çok dolu oluyor ya
Belki de kendimi öyle odaklıyorum.
Aslında o uyuduktan sonra ders çalışabilecek büyük katkı olur bana.
Ama ben roman felan okuyup uyuyorum

Coğrafya çözmeye karar verdim .o çok yormuyor beni. Ve karakutu da soru sayısı o kadar fazla kı, aksamlari da birkaç test çözerek eritmem gerek soru sayısını

Safransari Safransari gunduz calissam heralde ben de aksam kafa bosaltmak isterdim ama malum sartlar bi ben liseden beri gece calismaya aliskinim ve gece calismayi seviyorum.dun gece 4te yattim 2 kere oglusa kalktim.oglus sagolsun 7de temelli uyandi.suan 3. Kahvemi yapiyorum yoksa yatsam uyurum :)bugun 4. Kahveyi bile zorlarim :kahve:denklem cozme problemleri calisildi bitti :halay:simdi hedeflenen 3 teste geldi sira.sonra suan ayirdigim mat ve tarih test yogunluklarina bakip ona gore bi plan yapacagim misafirler gidince sifirdan yeni duzene gecmem lazim o yuzden bunlar bitmeli.

Kızlar ben de vatandaşlıktan test çözdüm bugün sürekli, iyi oldu yerleşti kafama.. başka bü şey çalışamadım ama, şimdi örgü örüyorum ve tsunami belgeseli izliyorum, beyin dinlendirmece :KK70: 23'te matematik konu çalışmaya başlamam lazımm.. bugün ben de çok uykuluyum ve çok üşüyorum..
Bu arada matematik karakutuyu sipariş ettim, güncel kitabı, bi de coğrafya denemesi sipariş ettim, istediğim gibi bi kpss denemesi bulamadım kitapçıdan bakıp alırım onu herhalde

Kizlar karakutu karakutu aklima soktunuz :) karakutu simdiye kadar osymde cikmis sorularin konu konu ayrilmis halleri degil mi kitap icerigi yanlis anlamamisim degil mi?

Evet canım ösym nin sorduğu tüm sorular, ben matematiğini aldım sadece..
Aslında diğer dersleri de alırdım da elimde kaynak var, bi de çözümlerinde acaba güncelliyorlar mı bilgileri emin olamadım.. tarihte coğrafyada vatandaşlıkta müfredatta değişen şeyler oluyor sürekli

İçim dışım fonksiyon oldu :kusmuk:

Oooofff, bugün ben coğrafyada yeni konu işleyip vat.da yasamaya geçicektim güya. Tüm gün fonksiyon günü oldu yaa... Bileşke fonksiyonlara geldim en sonunda ama onlar daha karışık. (g^-1 o f)(x-2)=(g o g^-1)(x-2) diye gidenler mesela... Ösym bu kadar kasmaz belki ama konu oturcaksa tam otursun diyorum... :kızgın::KK17::KK17::KK17:

Ne yapacağuk böyle yivrum:skandal: :olamaz:

nasıl yetiştircem ben ya... Tarihten 9 ünitem falan kaldı, onları bu ay bitirmem lazım yaaaa :kızgın: bir de eğitim var...:KK47::KK47::olamaz::olamaz:

Evet canım ösym nin sorduğu tüm sorular, ben matematiğini aldım sadece..
Aslında diğer dersleri de alırdım da elimde kaynak var, bi de çözümlerinde acaba güncelliyorlar mı bilgileri emin olamadım.. tarihte coğrafyada vatandaşlıkta müfredatta değişen şeyler oluyor sürekli
Ben sadece kpss cikmis soru alacagim sanirim bi de ktaba dalarsam hic cikamam isin icinden bi de guncelleme kismi var ozellikle vatandaslik

Ben nerde hatalıyım :KK43:

Eklentiler

• 20180303_013501-1161x2064.jpg
    20180303_013501-1161x2064.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 26
X