KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Kızlar olumsuzluk eki olsn -ma yapım eki mi, çekim eki mi?
Soru eki olan mı hangisi?
ekler.jpg

ayy ben daha tr de dilbilgisine başlamadım :KK70: hayırlısı

bugün tarihten 2. dünya savaşı ve soğuk savaşı okudum, matematikten test çözdüm, şimdi devam edeceğim :)

Selam arkadaşlar, bu sabah mat test çözdüm, yolda coğrafya karadeniz bölgesine çalıştım.. eve yeni geldim 00.00da coğrafya konu çalışmak istiyorum.. mehmet eğit hocanın videoları uzun ama kesinlikle coğrafya netlerimi arttırdı.. izleyin diyemiyorum vaktiniz varsa kaçırmayın derim, hiç olmazsa instagramda çok güzel notlar paylaşıyor onlara bakın kızlar..
Yarın evdeyim, vatandaşlık konularım bitmişti testlerini çözeyim diyorum.. akşam da matematik çalışayım.. nasıl olur sence pofu pofu karman çorman olmaz dimi, sabah da yine türkçe mat çözeyim diyorumm..

Kolay gelsin herkese. KPSS ye yeni başlayanlar var mı aranızda? Ben daha önce başlamıştım ama düzen oturmadı hiç sıfır gibi bişeyim.
Matematiğe nasıl çalışıyorsunuz, video mu kitap mı ?

Bugun esimle denlemler yapamadigim sorular uzerine calistik :) bi ara esin cileden cikiyordu :))) 3 tane de turkce cumlede anlam testi cozdum bugun tarih de vardi planlarim da ama kismet degilmis :)

Okudum canım.guzel bir yazıymis. Böyle yazılar bulunca paylasalim
evet güzel.. bu kızda sürekli tekrar etmiş :KK70: ben de öyleyim :KK70: demekki işe yarıyormuş.. ama yazma kısmı bana göre mi bilmiyorum deniycem..özellikle vatandaşlıkta

Selam arkadaşlar, bu sabah mat test çözdüm, yolda coğrafya karadeniz bölgesine çalıştım.. eve yeni geldim 00.00da coğrafya konu çalışmak istiyorum.. mehmet eğit hocanın videoları uzun ama kesinlikle coğrafya netlerimi arttırdı.. izleyin diyemiyorum vaktiniz varsa kaçırmayın derim, hiç olmazsa instagramda çok güzel notlar paylaşıyor onlara bakın kızlar..
Yarın evdeyim, vatandaşlık konularım bitmişti testlerini çözeyim diyorum.. akşam da matematik çalışayım.. nasıl olur sence pofu pofu karman çorman olmaz dimi, sabah da yine türkçe mat çözeyim diyorumm..

eğer kafan yorulmazsa yap ama yorulursan sakın yapma, bu sefer bıkkınlık gelir

Pofuu ben yatiyorum nobeti devraliyor musun nerelerdesin :)
kuzum ben bu hafta sadece 1 kere kalktım, dün akşam regl oldum :S o yüzden hiç kalkamadım, ama haftaya bomba gibi başlıyorum inş, mayıs sonunda işi bırakıyorum :) karar verdim artık.. 2 ay bana yeter sanırım sonuçta açığım yok, sadece soru-deneme- gk kısmında sürekli tekrar.. sence yapabilir miyim?

ben de mrk ettim nerelerde acaba

evet güzel.. bu kızda sürekli tekrar etmiş :KK70: ben de öyleyim :KK70: demekki işe yarıyormuş.. ama yazma kısmı bana göre mi bilmiyorum deniycem..özellikle vatandaşlıkta

eğer kafan yorulmazsa yap ama yorulursan sakın yapma, bu sefer bıkkınlık gelir

kuzum ben bu hafta sadece 1 kere kalktım, dün akşam regl oldum :S o yüzden hiç kalkamadım, ama haftaya bomba gibi başlıyorum inş, mayıs sonunda işi bırakıyorum :) karar verdim artık.. 2 ay bana yeter sanırım sonuçta açığım yok, sadece soru-deneme- gk kısmında sürekli tekrar.. sence yapabilir miyim?

ben de mrk ettim nerelerde acaba
Ben senin isten ayrilmasan dahi yaoacahina inaniyorum ama is anlattigin gibi sıkıntıliysa ayrilip daha iyisini neden yapmayasinki mantikli bi karar olmus.benim de daha da yuklenmem gerekiyor daha adam akilli bitirdigim tamam dedigjm sadece turkce ve cografya dersi var tarih ilk calisma bitmek uzere anayasanin yarisindayim matematigin de yarisindayjm pfff benim durum biraz vahim gibi :KK43:

X