- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Yap-ma fiile geliyor. Anlam değişmiyor çekim eki canım.Kızlar olumsuzluk eki olsn -ma yapım eki mi, çekim eki mi?
Soru eki olan mı hangisi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap-ma fiile geliyor. Anlam değişmiyor çekim eki canım.Kızlar olumsuzluk eki olsn -ma yapım eki mi, çekim eki mi?
Kızlar olumsuzluk eki olsn -ma yapım eki mi, çekim eki mi?
Çok sağol canım, nettede her yerde farklı bilgi var kafam karışmıştı, bu çok iyi oldu.
Yeni basliyorsaniz biran once sıkı bir plan yapip baslamalisiniz bence.Kolay gelsin herkese. KPSS ye yeni başlayanlar var mı aranızda? Ben daha önce başlamıştım ama düzen oturmadı hiç sıfır gibi bişeyim.
Matematiğe nasıl çalışıyorsunuz, video mu kitap mı ?
evet güzel.. bu kızda sürekli tekrar etmiş ben de öyleyim demekki işe yarıyormuş.. ama yazma kısmı bana göre mi bilmiyorum deniycem..özellikle vatandaşlıktaOkudum canım.guzel bir yazıymis. Böyle yazılar bulunca paylasalim
Selam arkadaşlar, bu sabah mat test çözdüm, yolda coğrafya karadeniz bölgesine çalıştım.. eve yeni geldim 00.00da coğrafya konu çalışmak istiyorum.. mehmet eğit hocanın videoları uzun ama kesinlikle coğrafya netlerimi arttırdı.. izleyin diyemiyorum vaktiniz varsa kaçırmayın derim, hiç olmazsa instagramda çok güzel notlar paylaşıyor onlara bakın kızlar..
Yarın evdeyim, vatandaşlık konularım bitmişti testlerini çözeyim diyorum.. akşam da matematik çalışayım.. nasıl olur sence pofu karman çorman olmaz dimi, sabah da yine türkçe mat çözeyim diyorumm..
kuzum ben bu hafta sadece 1 kere kalktım, dün akşam regl oldum :S o yüzden hiç kalkamadım, ama haftaya bomba gibi başlıyorum inş, mayıs sonunda işi bırakıyorum :) karar verdim artık.. 2 ay bana yeter sanırım sonuçta açığım yok, sadece soru-deneme- gk kısmında sürekli tekrar.. sence yapabilir miyim?Pofuu ben yatiyorum nobeti devraliyor musun nerelerdesin :)
cekirdekcik nerelerdesin
Ben senin isten ayrilmasan dahi yaoacahina inaniyorum ama is anlattigin gibi sıkıntıliysa ayrilip daha iyisini neden yapmayasinki mantikli bi karar olmus.benim de daha da yuklenmem gerekiyor daha adam akilli bitirdigim tamam dedigjm sadece turkce ve cografya dersi var tarih ilk calisma bitmek uzere anayasanin yarisindayim matematigin de yarisindayjm pfff benim durum biraz vahim gibievet güzel.. bu kızda sürekli tekrar etmiş ben de öyleyim demekki işe yarıyormuş.. ama yazma kısmı bana göre mi bilmiyorum deniycem..özellikle vatandaşlıkta
eğer kafan yorulmazsa yap ama yorulursan sakın yapma, bu sefer bıkkınlık gelir
kuzum ben bu hafta sadece 1 kere kalktım, dün akşam regl oldum :S o yüzden hiç kalkamadım, ama haftaya bomba gibi başlıyorum inş, mayıs sonunda işi bırakıyorum :) karar verdim artık.. 2 ay bana yeter sanırım sonuçta açığım yok, sadece soru-deneme- gk kısmında sürekli tekrar.. sence yapabilir miyim?
ben de mrk ettim nerelerde acaba