Selam kızlar :) Dün ve önceki gün modum çok düşmüştü aşırı sıkılmıştım. Film falan izledim ama az çalıştım.
Coğrafyada madenler, sanayi falan ekonomik coğrafyadayım ve tek tek üşendim özet çıkarmaya... Dilsiz Harita çıkarttıracağım internet kafeden, kendim yazıp ezberleyeceğim harita üstünden. Haritayla ezberlemek daha iyi dedim... Bilgisayarda onları yapıcam.
Matematikte fonksiyonları bitiriyorum şu an, banko 1 soru geliyor. sonra kar zarardan bazen soru kaçırabiliyorum... Kümelerde de, A/B U {C-A} falan diye formüllü kısımlarda şaşırıyorum. kümeleri de tekrar edicem. Geometri zaten full eksik:) Yarım yarım, onları bitiricem... Hedefim 30da-30 matematik neti yapabilmek, nasip olursa.
Şu an buna konsantre olmuş durumdayım. en kötü 17-18 net yapabiliyorum; bazen 23-24 net. ama çok eksiğim var.
Martın sonuna kadar konularımı bitirmeyi planlıyorum! Bitirdiğim konularda eksiklerim var hala. Hissediyorum. Bu polye, tombolo, haliç gibi şeyler var coğrafyada. onlara bakıcam. Tarih şu an oturuyor kafama ama eksiklerim çok:) Tekrar lazım bitince.
Ama aynı zamanda eğitime başlayıp nisanda onu da bitirmeyi hedefliyorum...
Bir de hiç başlamadığım türkçe var!!
Ona da konu çalışmicam zaten soru çözücem paso. Dilbilgisi için belki bakarım biraz. Sözel mantık çözümlü sorularla ilgilenicem ilerleyince...
Anaaaaaaam, ben motora bağlamalıyım kızlar.....
Bazen keşke 5 ders çalışsam diyorum.
Uzun oldu epey.
Safransari maşallah ne güzel epey soru çözüyorsun...