KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Safransari Safransari canım sen karakutu almıştın dimi, internetten hangi siteden sipariş etmiştin ben de bugün sipariş etmek istiyorum da hangi site güvenilir bilemedim

Puanlara baktım 89-90-92.. 85 aslında yeter gibi geliyordu ama göremedim 85le pek bi yer..
Ben son denemede hesapladım 75 puan yapmıştım türkçede bile 6 yanlışım vardı..
Çok motivasyonsuzum şu an ya benim netler nasıl artacak, test çözmek lazım sırf test üzerinden gidicem şu son matematik konularım da bitsin..
Bugün vatandaşlıktan test çözüyorum, konuları bitirmiştim.. Akşam da matematik video izlerim..
Yarın da deneme + coğrafya soru çözümü düşünüyorum, bakalım.. pazar da deneme yapıcam galiba..
Kendini sınırlama bence. Benim çevremde hep 90-92 alanlar var :) Onlara sorduğumda ilk hata "85 yeter" diye düşünmek ya da "90 alsam atanırım bana yeter" demek... sen kendini 85 e şartlayınca, sınavda heyecandır, aksiliktir bir sorun çıkar... O yüzden hedefin hep yüksek olsun. Yani, bana şu yeter yeterden ziyade en az 85 de kendine...

Beyninin düşünme şekli o kadar önemli ki... Bir de türkçede "bile" deme bence. Kafanda türkçeyi kolay gibi kodlamışsın ama türkçe de ciddi bi ders... En az matematik kadar puan getiriyor hatta ve hatta standart sapması tarihten bile yüksek... Ya kızmazsın umarım söylediklerime :)

Ben de kendime 95 hedefi koydum ama daha konuları bitirmiş değilim, genel denemelere geçince kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirmek.için elimden geleni yapicam eksiğim olmadan sınava girmek istiyorum, fikir sahibi olmadığım bir soru okumak istemiyorum kpss de

kızlar kendime bugün coğrafya ve tarih için haritalar çıkardım .. coğrafya için dilsiz tr haritaları bazılarında opvaların akarsuların yerleri belli 3 tanesi sıfır şimdi bi kaç tane daha çıkartcam, tarih için mesela kurtuluş savaşının haritasını , çanakkale savaşının haritasını çıkardım, görsel daha iyi oluyor, en azından çalışırken ne nerde nasıl olmuş fikir olur...

kızlar tarih soru bankası öneriniz var mı? kpss pusulası, benim hocam, beyaz kalem, yargı, yediiklim, pegem dışında soruları zor, güzel dediğiniz. bir de kpss karakutusunu çözüyorsunuz galiba, kitap hakkında bilgi verebilir mi bilen ve çözen biri? herkese kolay gelsin

Kendini sınırlama bence. Benim çevremde hep 90-92 alanlar var :) Onlara sorduğumda ilk hata "85 yeter" diye düşünmek ya da "90 alsam atanırım bana yeter" demek... sen kendini 85 e şartlayınca, sınavda heyecandır, aksiliktir bir sorun çıkar... O yüzden hedefin hep yüksek olsun. Yani, bana şu yeter yeterden ziyade en az 85 de kendine...

Beyninin düşünme şekli o kadar önemli ki... Bir de türkçede "bile" deme bence. Kafanda türkçeyi kolay gibi kodlamışsın ama türkçe de ciddi bi ders... En az matematik kadar puan getiriyor hatta ve hatta standart sapması tarihten bile yüksek... Ya kızmazsın umarım söylediklerime :)

Yok canım neden kızayım teşekkür ederim, çok haklısın belli bi puana şartlanmamak lazım

Safransari Safransari teşekkürler canım ben de senin dediğin siteye bakıp oradan sipariş vereyim o zaman, bir de yeni bir deneme seçeyim kendime pegem de 5 denenem kaldı.. 2sini de bu haftasonu çözesim var, elimde deneme kalmayacak

Yok canım neden kızayım teşekkür ederim, çok haklısın belli bi puana şartlanmamak lazım

Safransari Safransari teşekkürler canım ben de senin dediğin siteye bakıp oradan sipariş vereyim o zaman, bir de yeni bir deneme seçeyim kendime pegem de 5 denenem kaldı.. 2sini de bu haftasonu çözesim var, elimde deneme kalmayacak
Ben de deneme stoğuma bir bakmam gerek, iyi hatirlattin :KK66:
Dersane denemesine de gittiğim için, evde henüz çok cozmuyorum gerçi. Şimdiye kadar 10 tane felan cozdum

gündüz yetistiremedigim 2 tarih testi çözüyorum. Bunu da bitirirsem bugünkü planına uymuş olacağım inşallah.

Kızım yatınca da 50 coğrafya cozerim.

X