- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Canım annenlere 2 ay kala mı gececeksinBen senin isten ayrilmasan dahi yaoacahina inaniyorum ama is anlattigin gibi sıkıntıliysa ayrilip daha iyisini neden yapmayasinki mantikli bi karar olmus.benim de daha da yuklenmem gerekiyor daha adam akilli bitirdigim tamam dedigjm sadece turkce ve cografya dersi var tarih ilk calisma bitmek uzere anayasanin yarisindayim matematigin de yarisindayjm pfff benim durum biraz vahim gibi
Mayis sonu gidicem sinava 1 hafta kala falan da gelirim heralde.aslinda matematigi bitirsem mayis basi bile kacabilirimCanım annenlere 2 ay kala mı gececeksin
Anladım canım.Mayis sonu gidicem sinava 1 hafta kala falan da gelirim heralde.aslinda matematigi bitirsem mayis basi bile kacabilirim
Ahh siz böyle derseniz ben ne yapayimMatematiğe baştan beri düzgün zaman ayırmadığı mı için o kadar pişmanım ki
Şimdi soru çözmek çok zamanımı alıyor.
En bildiğim köklü sayılarda bile yanlışların en çokta işlem.hatalarim çıkıyor.
İşlem.hatalari hep pratiklik az olduğundan kaynaklanıyor.
Günde 60 soru çözerek gidermeye çalışıyorum ama zor gibi görünüyor
Kolay gelsin. Ben de Türkçe mat soruları bitti .biraz dinlenip Osmanlıyı dagitacagimSafransari insallah canim.Oglusu uyuttm ders vakti dun calisamadigim tarih cagdas calisacagim
Ben de soguk soguk savasiyorum bakalim :)Kolay gelsin. Ben de Türkçe mat soruları bitti .biraz dinlenip Osmanlıyı dagitacagim
Canım benim de çok iyi değil matematik.Ahh siz böyle derseniz ben ne yapayim
Emeklerimizjn karsiligini aliriz insallah cankm iyi calismalarCanım benim de çok iyi değil matematik.
Son denemede 16.75 yaptım mesela.
90 puan almak için 25 e çıkması gerek bu netlerin
valla öyle cnm burda seneler geçmez, hem zaten kısa zaman kaldı, son 2 ay bana bence yeter, sabah akşam çalışcam artıkBen senin isten ayrilmasan dahi yaoacahina inaniyorum ama is anlattigin gibi sıkıntıliysa ayrilip daha iyisini neden yapmayasinki mantikli bi karar olmus.benim de daha da yuklenmem gerekiyor daha adam akilli bitirdigim tamam dedigjm sadece turkce ve cografya dersi var tarih ilk calisma bitmek uzere anayasanin yarisindayim matematigin de yarisindayjm pfff benim durum biraz vahim gibi
valla öyle cnm burda seneler geçmez, hem zaten kısa zaman kaldı, son 2 ay bana bence yeter, sabah akşam çalışcam artık
Çağdaş a hangi kaynaktan çalışıyorsunuz.çağdaşı anlamak çok zor var mı bi yönteminşz bana da söyleyinOglum kalkmadan cagdas konu anlatim bitti mutluyum :)
Nasıl bir plan yapmalıyım sizce ? Önce bütün derslerin konularını bitirip kalan zamanda soru mu çözsem, yoksa konu soru şeklinde mi ilerlesemYeni basliyorsaniz biran once sıkı bir plan yapip baslamalisiniz bence.
Ne
Çağdaş a hangi kaynaktan çalışıyorsunuz.çağdaşı anlamak çok zor var mı bi yönteminşz bana da söyleyin
pofu denemelerde netlerin nasıl çıkıyor
Nasıl bir plan yapmalıyım sizce ? Önce bütün derslerin konularını bitirip kalan zamanda soru mu çözsem, yoksa konu soru şeklinde mi ilerlesem
yanls anladin, 80 netin ustu, hic 80 nete dusmedim demek istedimpofu hangi dersin kötü 80 netin üzerine çıkıyor olman lazım konuları bitirdiysen eğer