KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Canım annenlere 2 ay kala mı gececeksin

Matematiğe baştan beri düzgün zaman ayırmadığı mı için o kadar pişmanım ki
Şimdi soru çözmek çok zamanımı alıyor.
En bildiğim köklü sayılarda bile yanlışların en çokta işlem.hatalarim çıkıyor.

İşlem.hatalari hep pratiklik az olduğundan kaynaklanıyor.

Günde 60 soru çözerek gidermeye çalışıyorum ama zor gibi görünüyor

Ahh siz böyle derseniz ben ne yapayim

valla öyle cnm burda seneler geçmez, hem zaten kısa zaman kaldı, son 2 ay bana bence yeter, sabah akşam çalışcam artık

Ne

Çağdaş a hangi kaynaktan çalışıyorsunuz.çağdaşı anlamak çok zor var mı bi yönteminşz bana da söyleyin

ben sadece okuyorum şuan :) ezberlemeye kalksam kafa kalmaz

pofu denemelerde netlerin nasıl çıkıyor

şuan tam hatırlamıyorum ama 80 net olmadı yani 80 üsttü ama 90 da olamadım henüz pegemin denemeleri kasıyor biraz

Nasıl bir plan yapmalıyım sizce ? Önce bütün derslerin konularını bitirip kalan zamanda soru mu çözsem, yoksa konu soru şeklinde mi ilerlesem

bütün dersleri çalışmak sana yarar sağlama çok fazla konu var, bence konu + soru şeklinde yapsan daha ii

Bencede konu + soru şeklinde git, kötü olduğun dersi öne al, bildiğini düşündüğün konularda yavaş ilerle, ben türkçe tarih mat birlikte gidiyorum sadece matim iyi diyebiliriz ona günde 1 saat bakıyorum tarihe 4 saat mesela zaman bulursan 1-2 saatte turkce

Selam kızlar :) Dün ve önceki gün modum çok düşmüştü aşırı sıkılmıştım. Film falan izledim ama az çalıştım.

Coğrafyada madenler, sanayi falan ekonomik coğrafyadayım ve tek tek üşendim özet çıkarmaya... Dilsiz Harita çıkarttıracağım internet kafeden, kendim yazıp ezberleyeceğim harita üstünden. Haritayla ezberlemek daha iyi dedim... Bilgisayarda onları yapıcam.

Matematikte fonksiyonları bitiriyorum şu an, banko 1 soru geliyor. sonra kar zarardan bazen soru kaçırabiliyorum... Kümelerde de, A/B U {C-A} falan diye formüllü kısımlarda şaşırıyorum. kümeleri de tekrar edicem. Geometri zaten full eksik:) Yarım yarım, onları bitiricem... Hedefim 30da-30 matematik neti yapabilmek, nasip olursa. Şu an buna konsantre olmuş durumdayım. en kötü 17-18 net yapabiliyorum; bazen 23-24 net. ama çok eksiğim var.

Martın sonuna kadar konularımı bitirmeyi planlıyorum! Bitirdiğim konularda eksiklerim var hala. Hissediyorum. Bu polye, tombolo, haliç gibi şeyler var coğrafyada. onlara bakıcam. Tarih şu an oturuyor kafama ama eksiklerim çok:) Tekrar lazım bitince.

Ama aynı zamanda eğitime başlayıp nisanda onu da bitirmeyi hedefliyorum...

Bir de hiç başlamadığım türkçe var!! Ona da konu çalışmicam zaten soru çözücem paso. Dilbilgisi için belki bakarım biraz. Sözel mantık çözümlü sorularla ilgilenicem ilerleyince...

Anaaaaaaam, ben motora bağlamalıyım kızlar..... Bazen keşke 5 ders çalışsam diyorum.

Uzun oldu epey. Safransari maşallah ne güzel epey soru çözüyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…