KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

slmlar, bugün tarih günümdü, Atatürk'ün hayatı, Atatürk döneminde iç politika ve Cumhuriyet dönemi kültür medeniyet konuları bitti, Kültür medeniyet konusu Atatürk ilke ve inkılaplarında olduğundan onla ilgili soru çözmedim, diğer iki konudan 2 kitap 111 soru çözüldü.

Biraz ara verip Tr paragraf ve Mat test çözücem

Merhaba konu sahibi, öncelikle başarılar dilerim. Ben de KPSS'ye çalışmaya karar verdim, Temmuz'a kadar nasıl bir program çizmemi önerirsin? Türkçem gayet iyi, Matematik temelim de var sadece üstüne soru çözmem gerekiyor. Diğerleri hakkında malumun, hiçbir fikrim yok. Bana da biraz tavsiyelerin olursa minnettar kalırım, daha önce hiç KPSS hazırlığı yapmadım zira. :)

Bugünlerde hiç konu tekrarı yapmadan soru bankalarındaki tarama testlerini çözüyorum coğrafya ve tarihte..konu olarak iki dersi de bitirdim ama aklımda pek bir şey kalmadı, çok yanlışım çıkıyor tekrar etmediğim için ama bu şekilde de hatırlıyorum.. aralık itibariyle matematiğe yeniden başlayıp hergün konu bitirmek için uğraşacağım, ve birgün tarih birgün coğrafya konu tekrarı ile de devam edeceğim inşaallah.. türkçe ve vatandaşlığı en sona bırakmış durumdayım

merhaba, tşk ederim..canım aslına bakarsan benim de kpss hazırlığım olmadı sadece 2010 da öylesine bi girmiştim o kadar ama şuan edindiğim tecrübeye dayanarak, benim de tr ve matım iyidir zaten sayısalcıyım, gk için her gün bi ders olarak ilerliyorum, konu videolarının uzunluğuna göre bazen 1 konu bitiyor bazen o bir konu diğer güne sarkıyor, videolardan çalışıyorum genelde, daha kalıcı oluyor, ama bi taraftan dinleyip diğer taraftan not alarak yapıyorum bunu, tekrarlar çok önemli, her konu sonunda tekrar edip tarih den 3 soru bankası, coğrafya ve vat ise 2 şer soru bankasıyla soru çözüyorum, yani şuan bu şekilde, benim konuların bitmesine az kaldı max 3 haftam var, dediğim gibi ilerlersen 2-3 ayda konular bitiyor. sonrası sadece soru çözümü ve tekrarlar olur. benim önerim bu şekilde olabilir, tabi branşın nedir o da önemli bi konu?

bence hiç bişeyi en sona bırakma canım, sonra aksilik olur çalışmaazsın, risk alma derim, benim vat haftaya bitiyor, başlarsan sonu geliyor demek istiyorum..

slm kızlar dün giremedim, dün coğrafya günümdü, karadeniz bölgesi ve akdeniz bölgesi tekrar edildi 2 soru bankası 98 soru çözüldü..

bugün vatandaşlık günüm, yürütmeden 2 videom kalmıştı, ardından da yargıya başlıyorum :)

Ben teşekkür ederim ilgilendiğin için. :) Eşit ağırlıkçıyım ben de psikoloji mezunuyum.

Ben teşekkür ederim ilgilendiğin için. :) Eşit ağırlıkçıyım ben de psikoloji mezunuyum.
Rica ederim canım, başlamak istiyorsan eğer erteleme zaman kaybetme derim, soracağın bişey olursa her zaman bildiğim kadarıyla yardım ederim

bugün yürütmenin son konusuna çalıştım 45 soru çözdüm, tr den 21 paragraf sorusu çözdüm

kaç gündür hiç bişey yapamadım, misafir yemek temizlik derken pertim çıktı, bugün bi boşluk buldum ve başladım soru çözmeye

mat rasyonel sayılardan ve tr paragraftan soru çözdüm.. sayı adedini hatırlamıyorum .

Kpss’ye geçen sene sıkı çalıştım bu yıl da atandım çalışıyorum çok şükür. Nasıl çalıştığımdan bahsedeyim kızlar.

*Dershaneye gittim ama gitmesem de olurdu. Tek avantajı tempoyu kaybetmemek oldu.
*Matematikte ‘hocalara geldik’ kanalı bana süper katkı sağladı. 10-12 mat yapan ben denemelerde 29 net 1 boş yapmayı bile başarmıştım.
*Türkçem zaten iyidir mantık sorularına biraz yoğunlaştım.
*Tarihten Ramazan Yetgin çok katkı sağladı, hem izledim hem anlattıklarını tek tek tek yazdım defterime. Yazarak çalışmak benim tarzım.
*Tarihten ayrıca 4-5 ayrı bilindik kaynağın sorularını konu konu çözüp, kesip dosyaladım. Yani kocaman ofis dosyası düşünün açıyorsunuz ilk konudan beş yayınevinin ardarda soruları geliyor. Sonra diğer konu. O şekilde. Tarihi çok abarttım bazen düşünüyorum da o kadar da dıdısının dıdısını çalışmama gerek yokmuş diorum.
*Yetmedi tarihten minik bir deftere denemelerde kitaplarda yanlış yaptığım her soruyu doğru cevabı ile not aldım.
*Coğrafyadan Engin Eraydın dinledim. Onların yayın evinden bir soru bankası bir de deneme bankası bitirdim. Yediiklimden de bir soru bankası bitirdim. Pegemden de bir soru bankası bitirdim.
*Vatandaşlıktan da kitabın özetini yazarak çıkardım okudum okudum okudum sorular çözdüm.
*Ve en önemlisi bu süreçte asla ama asla negatif olmadım, sisteme ona buna lanet okumadım, inançlı biri olarak Allah emekleri zayi etmez dedim çalıştım.
*Kör bir göz isterken Allah iki göz verdi hayalimden çok daha iyi bir yere atandım darısı tüm emek veren arkadaşlarıma.
Kolay gelsin kızlar.

ayyy cnm tbrk ederim ve yorumun için tşk ederim, bu süreç hem sıkıntı hem zor hem de stres dolu.. bazen bi afaknlar basmıyor değil ama yine devam.. en büyük derdim ( kendi adıma ) tarih..çok çabuk unutuluyor.. bu arada nereyi kazandın mrk ettim?

Tbrkler canım böyle güzel başarı öyküleri motive ediyor insanı.. Ama benim için zor bir süreç maalesef iş, ev, çocuk derken çok zorlanıyorum ama gayret ediyorum inşallah bizde senin gibi buralara kazandım deyip yazabiliriz :)

bugün tarih günümdü, Atatürk ilkelerinden 3 kitap 156 soru çözüldü, mat mutlak değer 70 soru :) bugünlük bu kadar

Ne güzel, tebrik ederim. Pek çalışasım yoktu bugün motive oldum. Gidip soru çözeceğim. :)

VATAndaşlık yargı konusu da bitti :) bugün pek keyfim yoktu sadece 51 soru çmzdüm

Bugün coğrafya günümdü, iç anadolu bölgesi tekrarı-40 soru çözüldü, tr paragraf 23 soru ve mat mutlak değer 70 soru

bugün tarih günümdü, Atatürk dönemi dış politika konusu bitti, 113 soru çözüldü, tr paragraf 12 soru ve mat basamak kavramı 49 soru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…