- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Bende 72 den 55 e düştüğümde sguat ve leslie yaptım.ben de ağırlıklar ve eliptik bisiklet var cnm
tabiki paylaşırım , genel manada sürekli tekrar edin demişler..
tekrar ederek ve tabiki soru çözerek diğer türlü unutuluyır
benim en az 90 almam lazım :)
Hoşgeldiniz aramıza.Bu Ara da grubunuzu yeni keşf ettim ben dershaneye gidiyorum çalışıyorum evliyim her akşam iki saat düzenli çalışmaya çalışıyorum sanırım yetmiyor Hale’n çok eksiğim kaç almak için ders çalışıyorsunuz
Dr Esat ışık mı ?Tevhid-i Tedrisat Kanunu ile ilgili teklifi TBMM ye sunan kisi kimdir?
Izmir milletvekili Vasif BeyDr Esat ışık mı ?
Attım tutacak mi
Çocuk yok ama tüp bebek sürecim var bir de yüksek lisansHoşgeldiniz aramıza.
Bende evliyim çocuğum var 3 yaşında
Evde hazırlanıyorum
Sizin bölüm nedir ?
Kamu yönetimi 90 almam şart sizin bölüm bu arada Allah bağışlasın evladınız bana da tattırsınÇocuk yok ama tüp bebek sürecim var bir de yüksek lisans
ben geldimm
ben de vatandaşlık sorularını bitirdim, eğitim bilimlerinde de ilk konu tekrarı ve sorularını yaptım. yeni konu yetişmedi.
Alt komşumuz benim odamın altında tv izliyor yüksek sesle, sinirim bozuldu ona erken yatıcam.sabahın köründe kalkıcam ders çalışacam.
burada da sizler, konularınızı bitirmişsiniz ya da hemen hemen yarılamışsınız gibi ben biraz panik oldum. :)
O yüzden daha da hızlanmam lazım, internetimi kesiyorum. :) 2-3 günde bir gelirim yine buraya
saol tatlım..iyi uykular :)Hoşgeldin canım,nöbeti sana devrediyor ve uyuyorumm.. iyi çalışmalar:))
Pofu gelmis hos gelmis :)saol tatlım..iyi uykular :)
Hoşgeldin canım :) bu gece kervana bende katılıyorumben geldimm
Pofu gelmis hos gelmis :)
Hoşgeldin canım :) bu gece kervana bende katılıyorum
Geç olsun güç olmasınoooww harikasınız... hoş bulduk kızlarrr, 1 saat oldu ama olsun
Geç olsun güç olmasınAllah hepimize zihin açıklığı versin ben tarihe giriştim :)