KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

konu çalışıldı, böyle daha iyi oldu, anayasının pusulasının 2018 versiyonu daha açıklayıcı ve rahat olmuş, konular birbiri içine girmemiş.. şimdi soru zamanıııı :)

Tarih-cumhuriyet donemi devrimler ve siyasi gelismeler 11 test cozuldu.
Matematik-carpanlara ayirma 2 test cozuldu.
Turkce- mantik 3 test cozuldu.yazim yanlislari 1 test cozuldu.dilbilgisi 1 test cozuldu.
Bugun corba olmus resmen :) yarin 1 test carpanlara ayirma cozerim ve tarihle turkce hedefim.iyi geceler kizlaarr iyi calismalar
oohhoohhh maşallaaaahhh :KK70:
benim de dilbilgisi çalışmam lazım ama hiç sevmiyorum ya :S

sana da ii uykular cnm :)

İy
Tarih-cumhuriyet donemi devrimler ve siyasi gelismeler 11 test cozuldu.
Matematik-carpanlara ayirma 2 test cozuldu.
Turkce- mantik 3 test cozuldu.yazim yanlislari 1 test cozuldu.dilbilgisi 1 test cozuldu.
Bugun corba olmus resmen :) yarin 1 test carpanlara ayirma cozerim ve tarihle turkce hedefim.iyi geceler kizlaarr iyi calismalar
iyi geceler canım

Üniversite sınavı mı kuzum
evet cnm:) sen kimmm kazanmak kim dediler, hayatta yapamazsın dediler :KK70: bıdı bıdı bıdıııı :KK70: yaptım ve bitirdim hepsinin ağzının payını verdim ben de :KK70::KK70:
o ara "sadece aptallar 8 saat uyur" diye bi kitap okudum ve uyku düzenimi yavaş yavaş ayarladım, sonra alıştım gece nerdeyse uyumazdım gündüz de yarım saat 1 saat- deli gibi soru çözerdim :KK70: sonuç iyi bir puanla kazandım, o kazanamazsn dedikleri üniye gi,rdim :)

Kızımı gec gönderdi krese. Simdi oturup derse başlıyorum. Bugün geometri formülleri çıkararak geçirmem günümü sanirim

pofu pofu Safransari Safransari Yildiztozu16 Yildiztozu16 Elisya Elisya Sinsirella1 Sinsirella1 cekirdekcik cekirdekcik
Biri seni terketmiş.. Biri sana laf söylemiş, Yakınların sana ağır konuşmuş, Kıyafetin ile ayakkabın uymuyormuş, Ayna karşısında saçı bir türlü istediği gibi olmuyormuş, Mış mış mış da muş muş muş. ... Ne de çok takılıyorsun sıkıntılara.. Bazen en ufak şeye bile günlerce kafa yoruyorsun farkında mısın? Allah aşkına napıyorsun? Senin bunlara ayıracak ne kadar vaktin olabilir? ... Su gibi olmalısın bazen. Akıp gitmelisin. Engel mi var? Su gibi üzerinden geçmelisin. Seni daracık bardaklara sıkıştırsalar, sen o kabın şeklini almalısın. Çünkü sen bu yıllarda üniversite, iş, güzel hayaller peşindesin. Ve sana bazen su gibi olmak gerçekten çok yakışır.

pofu pofu Safransari Safransari Yildiztozu16 Yildiztozu16 Elisya Elisya Sinsirella1 Sinsirella1 cekirdekcik cekirdekcik
Biri seni terketmiş.. Biri sana laf söylemiş, Yakınların sana ağır konuşmuş, Kıyafetin ile ayakkabın uymuyormuş, Ayna karşısında saçı bir türlü istediği gibi olmuyormuş, Mış mış mış da muş muş muş. ... Ne de çok takılıyorsun sıkıntılara.. Bazen en ufak şeye bile günlerce kafa yoruyorsun farkında mısın? Allah aşkına napıyorsun? Senin bunlara ayıracak ne kadar vaktin olabilir? ... Su gibi olmalısın bazen. Akıp gitmelisin. Engel mi var? Su gibi üzerinden geçmelisin. Seni daracık bardaklara sıkıştırsalar, sen o kabın şeklini almalısın. Çünkü sen bu yıllarda üniversite, iş, güzel hayaller peşindesin. Ve sana bazen su gibi olmak gerçekten çok yakışır.
harikasın cnm ağzına sağlık

ben geldim kızcelerimm :) vatandaşlıktan çıkmış sorulara devam, sonra biraz uyuyup gece burda olacağım inş :)

X