Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oohhoohhh maşallaaaahhhTarih-cumhuriyet donemi devrimler ve siyasi gelismeler 11 test cozuldu.
Matematik-carpanlara ayirma 2 test cozuldu.
Turkce- mantik 3 test cozuldu.yazim yanlislari 1 test cozuldu.dilbilgisi 1 test cozuldu.
Bugun corba olmus resmen :) yarin 1 test carpanlara ayirma cozerim ve tarihle turkce hedefim.iyi geceler kizlaarr iyi calismalar
Sağol kuzum gündüz uyudum uykum yok. Hazır oğluşumda uyurken fırsatı değerlendirimaynen cnm.. benim de çalışmam bitecek az kaldı soru çözümüne başlıycam hadi kolay gelsin sana
iyi geceler canımTarih-cumhuriyet donemi devrimler ve siyasi gelismeler 11 test cozuldu.
Matematik-carpanlara ayirma 2 test cozuldu.
Turkce- mantik 3 test cozuldu.yazim yanlislari 1 test cozuldu.dilbilgisi 1 test cozuldu.
Bugun corba olmus resmen :) yarin 1 test carpanlara ayirma cozerim ve tarihle turkce hedefim.iyi geceler kizlaarr iyi calismalar
ayneeennn fırsat yaratmak bizim elimizde.. ben de akşam 4 saat uyudum tabi hala uykum var o ayrıSağol kuzum gündüz uyudum uykum yok. Hazır oğluşumda uyurken fırsatı değerlendirim
5 ay sadece 5 ay sabredelim sonrası derya deniz inşallahayneeennn fırsat yaratmak bizim elimizde.. ben de akşam 4 saat uyudum tabi hala uykum var o ayrı
aynen be cnm5 ay sadece 5 ay sabredelim sonrası derya deniz inşallah
Üniversite sınavı mı kuzumaynen be cnm
ben zamanında 1 sene- nerdeyse uyumadan- ders çalıştım ve mükafatını aldım...
evet cnm:) sen kimmm kazanmak kim dediler, hayatta yapamazsın dediler bıdı bıdı bıdıııı yaptım ve bitirdim hepsinin ağzının payını verdim ben deÜniversite sınavı mı kuzum
Kamu yönetimi 90 almam şart sizin bölüm bu arada Allah bağışlasın evladınız bana da tattırsın
harikasın cnm ağzına sağlıkpofu Safransari Yildiztozu16 Elisya Sinsirella1 cekirdekcik
Biri seni terketmiş.. Biri sana laf söylemiş, Yakınların sana ağır konuşmuş, Kıyafetin ile ayakkabın uymuyormuş, Ayna karşısında saçı bir türlü istediği gibi olmuyormuş, Mış mış mış da muş muş muş. ... Ne de çok takılıyorsun sıkıntılara.. Bazen en ufak şeye bile günlerce kafa yoruyorsun farkında mısın? Allah aşkına napıyorsun? Senin bunlara ayıracak ne kadar vaktin olabilir? ... Su gibi olmalısın bazen. Akıp gitmelisin. Engel mi var? Su gibi üzerinden geçmelisin. Seni daracık bardaklara sıkıştırsalar, sen o kabın şeklini almalısın. Çünkü sen bu yıllarda üniversite, iş, güzel hayaller peşindesin. Ve sana bazen su gibi olmak gerçekten çok yakışır.
Bende nerde bu tembeller diyordumben geldim kızcelerimm :) vatandaşlıktan çıkmış sorulara devam, sonra biraz uyuyup gece burda olacağım inş :)