KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

ben uyumaya kaçar kızlar, gece görüşrüz, vatandaşlıktan 3 test daha var, onlarıda gece çözücem, uyumam lazım biraz :)

Ben bugün geometri çözdüm. Ama istemediğim dersleri çalışırken çok oyalaniyorum. Geometri de öyle oldu. Bir de elimde C ozumlu soru bankası olmaması canımı sıkıyor. Çünkü yapamadigim zaman takılıyorum orda, M otivem bozuluyor

Birazdan kızımı uyuyup tarihin ilk konusu tekrarı yapacağım. 3 haftadır h tarihe bakmıyorum. Yavaş yavaş tekrar edeyim kitapları alıncaya kadar

eve geldim yemek yedim hemen masaya oturdum, valla üstüme alınmıyorum çıkmış soruları çözüyorum..
Masallahin var canim
Yat dinlen. Aslında gece ben de çalışabilen keşke. Kızım en geç 9 buçukta uyuyor ben de kitap okuyup yatıyorum çoğunlukla

Bugün kitap okuma yerine tarih tekrarı yapmaya çalışacağım.

Nedense bugün çoğunlukla kulağım cinladi ugulduyor gibi
Beni rahatsız ediyor ders çalışırken
Şimdi yine başladı, neden olur acaba

Selam kızlar, sabah matematikten soru çözdüm biraz sonra okula gittim.. dersim 19'da başlıyor, eve gelmem yoldan dolayı 22.30u filan buluyor, şimdi coğrafya konu çalışmaya başladım.. sabahlarım herhalde yine, yarın sabah coğrafya konu çalışmaya devam ve öğleden sonra da mat coğrafya ve artık vatandaşlık soru çözümü düşünüyorum.. ama genelde düşündüğüm gibi olmuyor, bu sefer inşaallah bi aksilik çıkmaz hepsini yapabilirimm.. iyi çalışmalar iyi gecelerr:)

Nedense bugün çoğunlukla kulağım cinladi ugulduyor gibi
Beni rahatsız ediyor ders çalışırken
Şimdi yine başladı, neden olur acaba
- İç kulağın yaşlanması,
- Kulağa giden damarlarda daralma,
- Hipertansiyon,
- Gürültülü ortamlarda bulunma,
- Orta kulak iltihapları,
- Dış kulak rahatsızlıkları,
- Kolesterol ve diğer yağların yüksek oluşu,
- Psikolojik faktörler (depresyon, gerginlik),
- Kullanılan ilaçlar (aspirin, bazı antibiyotikler...).

Duşta su kaçmışta olabilir :)

Ben de sana bakmaya geldim pofu nobeti devretmek icin
ahah aha ben de tekim snaıyordum
Matematik-carpanlara ayirma 1 test cozuldu.
Tarih-inkilaplar 9 test cozuldu
Turkce-sozel mantik 3 test cozuldu.ALES sozel 1 deneme cozuldu.

oohh iyisin iyiii :))

Kizlar 10 gun kadar olamayacagim calismalarimi gun gun kaydeder gelince bildiririm.denemeyi de unutmam haftasonu siz de beni unutmayin :) unutmayin demisken C cmp87 hic gelmiyor bu ara

hayırdır bişey mi oldu niye yoksun?
evet C cmp87 bayadır yok herhalde zaman bulamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…