- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bekarım cnm.. ama ben de çalışıyorum..yani benim de zamanım kısıtlı.. aslında çocuklarından kendine belli süre vakit ayırabilirsin.. en azından benim kadar yorulmuyorsundurBende sayisalciyim tarih cografyayla alakam yok calismsam yapamam calismaya firsat bulmam lazim sana ozendim bekarsin galiba :)
1.5 yasinda oglum var ben de sadece geceleri calisabiliyorum.isteyince vakit bulunuyor bi sekilde.sende gece calisabilirsin.cocuklar gec mi yatiyorBende sayisalciyim tarih cografyayla alakam yok calismsam yapamam calismaya firsat bulmam lazim sana ozendim bekarsin galiba :)
Buyugu gec uyuyor ve uyuyana kadar bir dakika durmuyor kucugu uysal oda dis cikartiyor diye agliyor bu aralar ama duzene sokacam1.5 yasinda oglum var ben de sadece geceleri calisabiliyorum.isteyince vakit bulunuyor bi sekilde.sende gece calisabilirsin.cocuklar gec mi yatiyor
Sana en cok yardimci olacak sey onlarin erken uyumasi ben oglen 12 de yatiriyorun 1.30 saat falan uyuyor aksam 8-8.30 arasi yatiriyorum gece 2-3e kadar calisiyorum aralarda uyaniyor tabi emzirip yatiriyorum.sabah erken kalkiyorum ama haftada 1 falan enerjim dusuyor ya aksam erken yatip kendime geliyorum ya da oglen oglumla uyuyorum.sonra yine enerjim dusene kadar ayni tempoya devamBuyugu gec uyuyor ve uyuyana kadar bir dakika durmuyor kucugu uysal oda dis cikartiyor diye agliyor bu aralar ama duzene sokacam
Allah bağışlasın çocuklarınacizane fikrim şu an ders çalışmaya başlasa iz ne çocuklara odaklanariz eksiksiz, ne de derse herşey yarım yamalak kalacak.Biri 2.5 yasinda biri 1 yasinda vizir vizirlar sabah uyaniyorum gece nasil oluyor hic anlamiyorum canim kucugu yine biraz uysal ama durmuyorlar
Spor ne yapıyorsun canım. Yarın ben de evde spora basliyorumkızlarr çıkmış soruları da çözdüm, 9 sene de epi topu 13 soru çıkmış ve çokkk kolay... ben biraz spor yapıp kendime geleyim, sonra burda konuşmaya devam ederiz
seviyorum sizi :)
Bizimle de paylaş, nasıl çalışılacak mis ?internette hala gk nasıl çalışılır onu araştırıyorum
Video izledim benimhocam in videolarını. Şimdi tekrar edip soru çözüyorum.Arkadaşlar vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz
Bence koymalısın Emek bu emek diyerekben 92 falan istiyorum. böyle hayal ediyorum sonuc görüntülenme sayfasında 9 ve 2 yi. arkasında virgüllü küsüratı... 92,075 hemen feysbukuma screenshotunu koyardım ama onu da koyamam önce mülakatı geçmem lazım
Spor ne yapıyorsun canım. Yarın ben de evde spora basliyorum
Bizimle de paylaş, nasıl çalışılacak mis ?
Ben YouTube de yüksek olanlardan bir kaç video dinledim ama değişik birşey duyamadim
Arkadaşlar vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz
Bu Ara da grubunuzu yeni keşf ettim ben dershaneye gidiyorum çalışıyorum evliyim her akşam iki saat düzenli çalışmaya çalışıyorum sanırım yetmiyor Hale’n çok eksiğim kaç almak için ders çalışıyorsunuz
Ben 85 beklerken 87 aldım, faceye koyacaktım eşim bırakmadı nazar değer diye,ben 92 falan istiyorum. böyle hayal ediyorum sonuc görüntülenme sayfasında 9 ve 2 yi. arkasında virgüllü küsüratı... 92,075 hemen feysbukuma screenshotunu koyardım ama onu da koyamam önce mülakatı geçmem lazım
Güzel canım uyarsin inşallah.kızlar bu haftaki programım hazır
ptesi: vat-temel hak ve ödevler tekrar + soru
salı : tarih-osmanlı kuruluş tekrar + soru
çarşamba tarih: osm duraklama+ gerileme tekrar +soru
perşembe coğrafya: tr nin fiziki coğrafyası tekrar+ soru
cuma serbest gün
ctesi-pazar ing + deneme
bunun dışında her gün 2 şer test çıkmış tr ve mat soruları :)
nasıl sizce?