- 18 Şubat 2010
- 15.832
- 19.766
aynen cnm birden fazla olunca insan yoruluyor, ben yapamıyorum beynim allak bullak oluyor..en iyisi böyle olmasıGenel olarak bende bu şekile gidiyorum tek ders günde. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm birden fazla olunca insan yoruluyor, ben yapamıyorum beynim allak bullak oluyor..en iyisi böyle olmasıGenel olarak bende bu şekile gidiyorum tek ders günde. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
aslında başlasan zaten engelleri kaldırmış oluyorsun ister istemez..bu şekilde zaman geçiyor senin zararına..çoğu kişi çoookk önceden başladı, ben çalıştığım için sarkmıştı ama ben de hallettim şükür, bence daha fazla zaman kaybetme..sonra sen üzülürsünBende ogretmenlik icin hazirlanacam. Ama bir turlu baslayamadim daha. Cok cabuk dagilan bir insanim. Hayatimda hicbir puruz ciksin istemiyorum. Yarin gorumcem gelecek. Sonra ki gun hastaneye gidecem. Sonraki gun yine bir sey cikacak. O kadar dagiliyorum ki. İstiyorum ki bir baslayim ve hic kimse hicbir sey engellemesim beni.
ek olarak tr 20 soru, mat 28 soru çözüldüvatandaşlık yürütme konusu bakanlar kurulu sonuna kadar geldim, 1 kitap 81 soru çözüldü
evet 22 temmuzArkadaşlar sınav temmuzda mi yapılacak ? 22 temmuz diye bir bilgi gördümde.
Süpermiş ☺evet 22 temmuz
bence de süper oldu ama temmuzda çok sıcak yahuuu :SSüpermiş ☺
bence de süper oldu ama temmuzda çok sıcak yahuuu :S
kendi adıma iyi oldu, ben eylül sonu başladım çalışmaya, yaklaşık 2 aydır çalışıyorum, coğrafya mat bitti vat ve tarihte aralık ilk haftası bitecek, sonra tekrar baştan , marta kadar bu şekilde genel tekrar yaparak soru çözerek ilerler, kalan zamanda deneme çözerim sürekli2 ay kazanmış olduk,boşver sıcak halledilir :)
Başarılar diliyorumcoğrafya marmara bölgesi tekrar edildi 41 soru çözüldü
bu haftalık bu kadar, pazar günü ALES var bana şans dileyin kızlar..
ptesinden itibaren tam gaz devam, tarih ve vat hariç genel tekrarlara başlıyorummmm
Başarılar diliyorum
Aleste başarılar pofu..
Kpss'ye çok güzel çalışıyordum ama kardeşim rahatsızlandı, yatılı misafir akrabalar, yüksek lisans yapıyorum üst iste sunumlar ve bu ay hiç çalışamadım.. tarih ve coğrafyayı bitirmiştim sözde şu an bi şey hatırlamıyorum, özellikle tarihte.. bu ayın sonuna kadar tekrar yapa yapa test çözmek istiyorum iki dersten, aralıkta da matematiğe yeniden merhaba demek.. önce tatih ve coğrafyayı hatırlayayım, çok motivasyonsuz olduğum için sık sık konuna gelip yazacağım pofu, alanlarımız çok farklı zaten rakip değiliz birbirimizi motive edebiliriz