KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Bende ogretmenlik icin hazirlanacam. Ama bir turlu baslayamadim daha. Cok cabuk dagilan bir insanim. Hayatimda hicbir puruz ciksin istemiyorum. Yarin gorumcem gelecek. Sonra ki gun hastaneye gidecem. Sonraki gun yine bir sey cikacak. O kadar dagiliyorum ki. İstiyorum ki bir baslayim ve hic kimse hicbir sey engellemesim beni.

Bende ogretmenlik icin hazirlanacam. Ama bir turlu baslayamadim daha. Cok cabuk dagilan bir insanim. Hayatimda hicbir puruz ciksin istemiyorum. Yarin gorumcem gelecek. Sonra ki gun hastaneye gidecem. Sonraki gun yine bir sey cikacak. O kadar dagiliyorum ki. İstiyorum ki bir baslayim ve hic kimse hicbir sey engellemesim beni.
aslında başlasan zaten engelleri kaldırmış oluyorsun ister istemez..bu şekilde zaman geçiyor senin zararına..çoğu kişi çoookk önceden başladı, ben çalıştığım için sarkmıştı ama ben de hallettim şükür, bence daha fazla zaman kaybetme..sonra sen üzülürsün

Tarihten kurtuluş savaşı muharebeleri bölümündeyim, 2. İnönü savaşı bitti, 68 soru çözüldü
Türkçeden 40 paragraf sorusu çözüldü

vatandaşlık yasama konusu bitti, 1 soru bankası, 90 soru çözüldü ..

tarih muharebeler kısmı bitti, 1 kitap 50 soru çözüldü.

sınav tarihinin 2 ay ertelenmiş olmasıyla ilgilenmiyorum, bence güzel bir avantaj, 2 genel tekrar değil 3 belki 4 genel tekrar yapmak için fırsatımız oldu :) herkes iyi değerlendirsin, bu sene çok önemli.

Milli Mücadele Muharebeler Dönemi bitti, 3 kitap toplam 133 soru çözüldü, 4 test kaldı..

vatandaşlık yürütme konusu bakanlar kurulu sonuna kadar geldim, 1 kitap 81 soru çözüldü

Arkadaşlar sınav temmuzda mi yapılacak ? 22 temmuz diye bir bilgi gördümde.

bugün coğrafya sadece akdeniz bölgesine çalıştım, yarın marmara-ege-akdeniz bölgelerinden soru çözeceğim, bu hafta böyle bitmiş olacak, pazar sınav var (ales) o yüzden cumadan bitiriyorum, ptesi tam gaz devam ( inşallah )

2 ay kazanmış olduk,boşver sıcak halledilir :)
kendi adıma iyi oldu, ben eylül sonu başladım çalışmaya, yaklaşık 2 aydır çalışıyorum, coğrafya mat bitti vat ve tarihte aralık ilk haftası bitecek, sonra tekrar baştan , marta kadar bu şekilde genel tekrar yaparak soru çözerek ilerler, kalan zamanda deneme çözerim sürekli

coğrafya marmara bölgesi tekrar edildi 41 soru çözüldü

bu haftalık bu kadar, pazar günü ALES var :KK43: bana şans dileyin kızlar..
ptesinden itibaren tam gaz devam, tarih ve vat hariç genel tekrarlara başlıyorummmm :KK55::KK55::KK55:

coğrafya marmara bölgesi tekrar edildi 41 soru çözüldü

bu haftalık bu kadar, pazar günü ALES var :KK43: bana şans dileyin kızlar..
ptesinden itibaren tam gaz devam, tarih ve vat hariç genel tekrarlara başlıyorummmm :KK55::KK55::KK55:
Başarılar diliyorum :KK200:

Aleste başarılar pofu..
Kpss'ye çok güzel çalışıyordum ama kardeşim rahatsızlandı, yatılı misafir akrabalar, yüksek lisans yapıyorum üst iste sunumlar ve bu ay hiç çalışamadım.. tarih ve coğrafyayı bitirmiştim sözde şu an bi şey hatırlamıyorum, özellikle tarihte.. bu ayın sonuna kadar tekrar yapa yapa test çözmek istiyorum iki dersten, aralıkta da matematiğe yeniden merhaba demek.. önce tatih ve coğrafyayı hatırlayayım, çok motivasyonsuz olduğum için sık sık konuna gelip yazacağım pofu, alanlarımız çok farklı zaten rakip değiliz birbirimizi motive edebiliriz :p

Başarılar diliyorum :KK200:

tşk ederim tatlım

Aleste başarılar pofu..
Kpss'ye çok güzel çalışıyordum ama kardeşim rahatsızlandı, yatılı misafir akrabalar, yüksek lisans yapıyorum üst iste sunumlar ve bu ay hiç çalışamadım.. tarih ve coğrafyayı bitirmiştim sözde şu an bi şey hatırlamıyorum, özellikle tarihte.. bu ayın sonuna kadar tekrar yapa yapa test çözmek istiyorum iki dersten, aralıkta da matematiğe yeniden merhaba demek.. önce tatih ve coğrafyayı hatırlayayım, çok motivasyonsuz olduğum için sık sık konuna gelip yazacağım pofu, alanlarımız çok farklı zaten rakip değiliz birbirimizi motive edebiliriz :p

tşkler cnm..

tabi cnm gel buraya yaz ne istersen, anlıyorum seni, insan bi kaç şey yaşarken tek bişeye odaklanamıyor maalesef.. ben de bu hafta eski tempoma dönüyorum, haftalık ne çalışmam lazım program çıkartıyorum, ona göre de devam ediyorum, arada sırada uyamasam da iyi gidiyorum o şekilde

X