KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

ooyyy bi denem daha yerlerdeeeee :KK70: daha çok gk kasmam lazım benimmm artık bunu anladım

başlama 10.00- bitiş 11.45

tr 24d-3y-3b
mat 26d-3y-1b
tarih 18d-6y-3b
coğrafya 14d-3y-1b
vat 10d-2y-3b

toplam net : gy-48.5 gk-39.25

ben artık gk için her hafta 1 konu tekrar edeceğim ya olmuyor böyle hepsi karışıyor :S

o kadar paragraf sorusunu bi oturuşta hayatta çözemem ben :S
Ben de bir oturuşta çözemem canım
Eşim kızı parka götürdü birazını şimdi
Birazını kızım öğle uykusunda uyurken
Birazını da akşam yatırdıkta sonra

ooyyy bi denem daha yerlerdeeeee :KK70: daha çok gk kasmam lazım benimmm artık bunu anladım

başlama 10.00- bitiş 11.45

tr 24d-3y-3b
mat 26d-3y-1b
tarih 18d-6y-3b
coğrafya 14d-3y-1b
vat 10d-2y-3b

toplam net : gy-48.5 gk-39.25
Maşallah canım. İyi yine çok kötü yerlerde değil bnceb

bu netlerle bişey olmaz ama sorun orda :S ooofffff iki gündür düşüşlerdeyimmm

Ya pofu neden olumsuz düşünüyorsun, bana geçen hafta moral veren sendin.. daha zamanımız var, konuları bitirmiş olsan da oturması tabii ki zaman alacak, yılmadan bıkmadan çalışmaya devam.. hepimiz başarıcaz inşaallah.. üzülme sakınn...

Kitapta neyi beğenmedin canım, almayı düşünmüyorum da merak ettim.. ben vatandaşlığı özgür özkınık'tan dinliyorum çünkü, anlatım olarak çok iyi bence, ayrıntıya boğmuyor, anlattığı her şeyi örneklendiriyor.. bence verdiğin paraya üzülme ya, soru bankası olarak başka bi yayın alırsın yeterli olur onlar bence

kitapta eksiklikler var; ayrıntıya boğmuyor ama ne mutlak butlanı açıklamış doğru düzgün, ne nispi mutlanı. Aynı kelimeleri kullanmış. Ayrıca bi konu altındaki maddenin aynısını, başka yanlış konu başlığı altına yazmış.

şema çizmiş, oku unutulmuş hani hukukun alt dalı olduğuna dair şemada ok yok.

Maddi yaptırım türlerinde "müsadere(zor alım)" yok. Mesela sınavda bana sorsa hangisi maddi yaptırım türü değil diye müsadere derdim kitapta yok çünkü.

Sırf para kazanmak için yazılmış, kitabı konuşur bi dille anlatmış ve de tanım yaparken çok uzatmış. Çok özensiz, alaçorba bi kitap.

Canım elindeki anayasa kitaplarını çizebilirsin
Sadece yargı bölümünü çözme çünkü yargı bölümünde baya değişikler oldu. Anayasa mahkemesi üye sayısı değişti, askeri mahkemeler kalktı vs, bunlar yürürlüğe de girdi.

Datanin inovasyon serisinden coğrafya ve anayasa cozdum ve beğendim kitaplarını.

2014 te konu anlatımlarına çalışmıştım, çok çok memnun kalmistim

Ya sınav açıklanma suresi çok uzunmus, çok stresli bir süreç sonuç bekleme sureci

öyle yapıcam galiba olmadı yeni bi anayasa kitabı alıcam ama yeni kitaba vereceğim paraya gider soru bankası alırım daha iyi. :KK70: Bi bitsin tekrar için olmadı alıcam. Ders oldu bana, bilindikten şaşmayacaksın. :KK70:
Yediiklim, data, pegem, beyaz kalem(favorim) gibi komisyonların hazırladığı kitaplardan alacam artık kesinlikle.

öyle yapıcam galiba olmadı yeni bi anayasa kitabı alıcam ama yeni kitaba vereceğim paraya gider soru bankası alırım daha iyi. :KK70: Bi bitsin tekrar için olmadı alıcam. Ders oldu bana, bilindikten şaşmayacaksın. :KK70:
Yediiklim, data, pegem, beyaz kalem(favorim) gibi komisyonların hazırladığı kitaplardan alacam artık kesinlikle.
Datanin cozumlu soru bankasini al cok guzel ben cozdugum sorularin bile cevaplarini okuyorum bildiğin konuyu anlatiyor :)

Atanmak için kaç puana ihtiyacın var ?

Düz memurluk düşünür müsün 4001 den ?

cnm 4001 den gireceğim ve düşündüğüm yer için en az 90 olması gerek

Ya pofu neden olumsuz düşünüyorsun, bana geçen hafta moral veren sendin.. daha zamanımız var, konuları bitirmiş olsan da oturması tabii ki zaman alacak, yılmadan bıkmadan çalışmaya devam.. hepimiz başarıcaz inşaallah.. üzülme sakınn...

yok kuzum moral boızmuyorum, sadece nasıl halledebileceğim onu düşünüyorum, yoksa asla bu olmadı o olmadı sınav kötü geçecek diye düşünmüyorum, ben üniye hazırlanırken, ilk önceleri çok kötüydüm sonra dershanede 1. veya 2. oluyordum, ve sınavda güzel puan aldım... önümüzde 156 gün var daha ve ben şuan sıfır değilim, sadece bi yol bulmam lazım..

bi dışarı çıktım nefes aldım, geri geldim hatunlar, bugün tarih çalışmıycam, coğrafya kozmik odayı yeni aldım biliyorsunuz, diğer kitabı çözmüycem çok saçmaydı, neyse coğrafi konumdan 3 test kaldı onları çözücem, yds için 1 video izliycem, kelime çalışırım belki ve bugünü bitircem

biraz da düşündüm gk için nasıl olur diye, haftayı 3 derse bölücem ( konu çalışmak amacında) mat ve tr zaten soru çözüyorum onda sıkıntım yok, haftada 1 yada en fazla 2 konu tekrar edip üzerinde bol soru çözümü yapacağım, bu sebepten dolayı da gece ders çalışmalara devammm... bu şekilde nasıl olur sizce?

bi dışarı çıktım nefes aldım, geri geldim hatunlar, bugün tarih çalışmıycam, coğrafya kozmik odayı yeni aldım biliyorsunuz, diğer kitabı çözmüycem çok saçmaydı, neyse coğrafi konumdan 3 test kaldı onları çözücem, yds için 1 video izliycem, kelime çalışırım belki ve bugünü bitircem

biraz da düşündüm gk için nasıl olur diye, haftayı 3 derse bölücem ( konu çalışmak amacında) mat ve tr zaten soru çözüyorum onda sıkıntım yok, haftada 1 yada en fazla 2 konu tekrar edip üzerinde bol soru çözümü yapacağım, bu sebepten dolayı da gece ders çalışmalara devammm... bu şekilde nasıl olur sizce?
Gayet guzel pofu konulari bitirmen cok iyi.benim daha anayasa bitecek mat bitecek tarih bastan alinacak cografya son tekrardayim sadece turkce de soru cozuyorum diyeyim de sana moral olsun :)

X