KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

ben de ağırlıklar ve eliptik bisiklet var cnm

tabiki paylaşırım , genel manada sürekli tekrar edin demişler..

tekrar ederek ve tabiki soru çözerek diğer türlü unutuluyır

benim en az 90 almam lazım :)
Bende 72 den 55 e düştüğümde sguat ve leslie yaptım.

Şimdi tekrar 60 oldum. Yine evde birşeyler yapmam gerek soğukta yürüyüşe felan gidemiyorum

Bu Ara da grubunuzu yeni keşf ettim ben dershaneye gidiyorum çalışıyorum evliyim her akşam iki saat düzenli çalışmaya çalışıyorum sanırım yetmiyor Hale’n çok eksiğim kaç almak için ders çalışıyorsunuz
Hoşgeldiniz aramıza.
Bende evliyim çocuğum var 3 yaşında
Evde hazırlanıyorum

Sizin bölüm nedir ?

Selam kızlar, hiçbir şey çalışamadım bugün, evde değildim tahmin ettiğimden geç geldim.. şimdi başlıyorum, matematik ve coğrafya konu çalışıcam, bugün sözde dün çalıştığım vatandaşlık konularının sorularını çözecektim.. o yarın belkii.. yarın da yüksek lisans derslerim başlıyor, ödevsiz makalesiz bi dönem olur inşaallah :KK70: acaip vaktimi alıyor:KK43:

ben de vatandaşlık sorularını bitirdim, eğitim bilimlerinde de ilk konu tekrarı ve sorularını yaptım. yeni konu yetişmedi.

Alt komşumuz benim odamın altında tv izliyor yüksek sesle, sinirim bozuldu ona erken yatıcam. :KK43: sabahın köründe kalkıcam ders çalışacam.
burada da sizler, konularınızı bitirmişsiniz ya da hemen hemen yarılamışsınız gibi ben biraz panik oldum. :)
O yüzden daha da hızlanmam lazım, internetimi kesiyorum. :) 2-3 günde bir gelirim yine buraya :KK70:

Hoşgeldin canım,nöbeti sana devrediyor ve uyuyorumm.. iyi çalışmalar:))

ben de vatandaşlık sorularını bitirdim, eğitim bilimlerinde de ilk konu tekrarı ve sorularını yaptım. yeni konu yetişmedi.

Alt komşumuz benim odamın altında tv izliyor yüksek sesle, sinirim bozuldu ona erken yatıcam. :KK43: sabahın köründe kalkıcam ders çalışacam.
burada da sizler, konularınızı bitirmişsiniz ya da hemen hemen yarılamışsınız gibi ben biraz panik oldum. :)
O yüzden daha da hızlanmam lazım, internetimi kesiyorum. :) 2-3 günde bir gelirim yine buraya :KK70:

iyi çalışmalar canım, vaktini aldığını düşünüyorsan uzak dur tabii ki..

Tarih-cumhuriyet donemi devrimler ve siyasi gelismeler 11 test cozuldu.
Matematik-carpanlara ayirma 2 test cozuldu.
Turkce- mantik 3 test cozuldu.yazim yanlislari 1 test cozuldu.dilbilgisi 1 test cozuldu.
Bugun corba olmus resmen :) yarin 1 test carpanlara ayirma cozerim ve tarihle turkce hedefim.iyi geceler kizlaarr iyi calismalar

X