KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

kızlarr :KK70: berbattt bi deneme yaptım :KK70::KK70::KK70: cvplarına tam bakmadım ama iğrenççççç :KK70: bugün nolduysa artık... ama moral bozmak yok :KK70: akşam bi deneme daha yapacağım inş :KK70:

ayy resmen yerledeyimn tr ve mata baktım sadece :KK70: yazıcam sonuçlarımı size ahahhaa :KK70::KK70:

kızlarr :KK70: berbattt bi deneme yaptım :KK70::KK70::KK70: cvplarına tam bakmadım ama iğrenççççç :KK70: bugün nolduysa artık... ama moral bozmak yok :KK70: akşam bi deneme daha yapacağım inş :KK70:

ayy resmen yerledeyimn tr ve mata baktım sadece :KK70: yazıcam sonuçlarımı size ahahhaa :KK70::KK70:

hangi yayın? ben de yapmayı planlıyorum birazdan belki.

pegemde gördüğüm yargı ile aynı, yargının da mat kısmı zordu, pegeminde mat kısmı uğraştırıcı, yordu beni, ama tarih-coğrafya- çözdüğümüz sorular tarzında...

başlama 10.50
bitiş 12.40

tr 24d-5y-1 b
mat 26d-4y
tarih 18d-7y-2b
coğrafya 12d-3y-3b
vat 11d-4b

iğrenç ötesi :KK70::KK70:

pofu pofu ben de pegem çözüyorum ca ım geçen hafta 1.yi yağtım bugün 2.
10 deneme toplam, benim de netler yerlerdeydi hatırlarsan bozma moralini.. şimdi 2. denemeye başlıcam.. vatandaşlık hocası Özgür Özkınık bi video atmış instagrama, ilk denemelerde netler düşük olur moralinizi bozmayın diye.. hem de daha bu sabah:) bana çok moral oldu, siz de moralinizi yüksek tutun:) hadi ben denemeye, muhtemelen sonuçlara bakamadan evden çıkmam gerekecek, akşam bakıp yazmaya çalışıcamm.. güzel haftasonları hepimizee...

10 deneme toplam, benim de netler yerlerdeydi hatırlarsan bozma moralini.. şimdi 2. denemeye başlıcam.. vatandaşlık hocası Özgür Özkınık bi video atmış instagrama, ilk denemelerde netler düşük olur moralinizi bozmayın diye.. hem de daha bu sabah:) bana çok moral oldu, siz de moralinizi yüksek tutun:) hadi ben denemeye, muhtemelen sonuçlara bakamadan evden çıkmam gerekecek, akşam bakıp yazmaya çalışıcamm.. güzel haftasonları hepimizee...
saol tatlım..moral bozmuyorum cnm asla :KK70: ama bu benim 4. denemem :KK70::KK70: ya bi de bazı denemeler kolay yada orta oluyor bazıları da zorluyor falan..o sebepten takılmıyorum..deneme yapmam da ki amaç belli,hız kazanmak, farklı şeyleri tatmak, en önemlisi nerde hala hata yapıyorum neyi eksik düşünüyorum yada nerde zorlanıyorum onu bilmek o yüzden asla moral bozmuyorum, moral boızup eksilere inmektense sabittte kalmayı yeğlerim :)

sana da kolay gelsin :) sonuçları bekliyorum

Canım.tabiki öyle
İlk deneme de hepimiz 90 net yapsak, dükkanı kapatır gideriz :KK43:)))))
Yavaş yavaş artacak.
Sınavda jubilemizi yapacaz inşallah.

5 güncel boş
6 mantık boş (normalde mantıklari kolaylıkla yapıyorum ama bu yayının denemesinde yapamıyorum hiç, mantıksız karışık şeyler yazıyorlar çözemedim)

Gy 39d 4 y
Gk 41 d 8 y
Toplam 77 net

X