KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Güle güle çöz canım.
Benim de konu anlatımlı coğrafya ve anayasa ihtiyacım var.
Nihan hocanın kitabında soru sayısı nasıl bayanlar mı ?
saol cnm :)

bu aldığım konu anlatımı kuzum
ben de pusulasının soru bankası da vardı- baya iyiydi- test sayısı da baya fazla-bi üniteden 160 soru oluyor genel olarak

Evet askinda en iyi öğrenme metodu sizinki.
Ezber yapmadan kaynağına inerek öğrenme.

Ben de bu ayın ortasında çıkmış soruları çözmeye başlayacağım. Ben sadece kpss değil ösym nin yaptığı tüm sınıflardaki soruları çözeceğim.
Kitaplar elime olmasına tahminen 6-8 haftalık plan yapıp bitirmeyi planliyorum.

Piyasada çok kafa karıştıran yayın kirliliği var
Matematik ve türkçe de en iyisi bence çıkmış soruları çözmek
Tarih coğrafya anayasa dan ise ösym diline hakim olmak için çıkmış soruları çözeceğim.

Gerçi ösym nin de bir yaptığı bir yaptığına uymuyor
Bir sene yorum agirlikli soru soruyor, diğer sene bilgi agirlikli

Hatta geçen sene dünya coğrafyasından soru sorulmuş , ki kpss müfredatı türkiye coğrafyasını kapsiyor
kesinliklee sana katılıyorum
çıkmış sorula hepsinden daha önemli
gereksiz yayınlara para vermekten sinir olmaktan zaman harcamaktan daha iyi..

bu arada ben de pdf olarak karakutu var :KK70: hatta ben geçenlerde başladım, dediğin gibi ösymnin tüm sınavlarını konu konu ayarlamışlar.. ama ben de sadece mat var

ya benim bugüb vatandaşlığın ilk konusu bitmesi gerekiyordu bütüngün coğrafya çalıştım çıkmış soruları çözdüm 300 tane falan, pizza yaptım vs derken. zaman bitti. :KK43:

yarın mutlaka vat.ilk konu başlanacak ve zaman kalırsa eğitime geçicem olmadı pazar eğitime bakıcam.

Tarih-cumhuriyet donemi devrimler ve siyasi gelismeler 5 test cozuldu.
Cografya nufus ve yerlesme konu anlatim calisildi 14 test cozuldu

Esimle fena atistik konusmuyoruz suan o degil de matematik dersim kaynadi bugun ders vardi ona uzuldum :) bugun konusmuyoruz diye derse baya asilmisim :)

Tarih-cumhuriyet donemi devrimler ve siyasi gelismeler 5 test cozuldu.
Cografya nufus ve yerlesme konu anlatim calisildi 14 test cozuldu

Esimle fena atistik konusmuyoruz suan o degil de matematik dersim kaynadi bugun ders vardi ona uzuldum :) bugun konusmuyoruz diye derse baya asilmisim :)
Üzme hocani :KK20:

İnşallah bugün düzelir bugün yaparsınız ders cabim

Günaydın kızlar, telfen yazıyorum alıntı yapamıyrm sıkıntı biraz, sabah 8 de uyandm, az daha uyuyam dedim :KK70: olmuş 9.46 :KK70: şimdi hemen bi kahvaltı edip deneme yapacağım :)))

Günaydın kızlar, telfen yazıyorum alıntı yapamıyrm sıkıntı biraz, sabah 8 de uyandm, az daha uyuyam dedim :KK70: olmuş 9.46 :KK70: şimdi hemen bi kahvaltı edip deneme yapacağım :)))
Kolay gelsin canım.
Ben de sabah kızım oynarken Türkçe cozeyim dedim 16 soru cizebildim

Kızım öğle uykusuna yatınca inşallah deneme çözeceğim bende.

X