KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Ben kolay kolay not almam, yazarak çalışınca çok zaman gidiyor gibi geliyor bana. Bazıları yazarken anlıyor ya, ben yazarken hiçbir şey anlayamıyorum. Onun yerine önemli gördüğüm yerlerin altını çizip, tekrar ederim genelde. O yüzden biraz detaylı kaynak diye benim açımdan.
Çıkmış sorulara da bakmayı düşünüyorum; ama şu an kaynak araştırması yapmadım ona dair. Bi de şöyle bir düşüncem var, derslerin mantığını kavradıktan sonra zor ya da kolay tüm sorular yapılabilir, ezberi unutsan da yapılabilir ki zaten beyin o kadar ezberi tutmaz, yenisi geldikçe eskiyi yavaş yavaş unutur.
Evet askinda en iyi öğrenme metodu sizinki.
Ezber yapmadan kaynağına inerek öğrenme.

Ben de bu ayın ortasında çıkmış soruları çözmeye başlayacağım. Ben sadece kpss değil ösym nin yaptığı tüm sınıflardaki soruları çözeceğim.
Kitaplar elime olmasına tahminen 6-8 haftalık plan yapıp bitirmeyi planliyorum.

Piyasada çok kafa karıştıran yayın kirliliği var
Matematik ve türkçe de en iyisi bence çıkmış soruları çözmek
Tarih coğrafya anayasa dan ise ösym diline hakim olmak için çıkmış soruları çözeceğim.

Gerçi ösym nin de bir yaptığı bir yaptığına uymuyor
Bir sene yorum agirlikli soru soruyor, diğer sene bilgi agirlikli

Hatta geçen sene dünya coğrafyasından soru sorulmuş , ki kpss müfredatı türkiye coğrafyasını kapsiyor

Evet askinda en iyi öğrenme metodu sizinki.
Ezber yapmadan kaynağına inerek öğrenme.

Ben de bu ayın ortasında çıkmış soruları çözmeye başlayacağım. Ben sadece kpss değil ösym nin yaptığı tüm sınıflardaki soruları çözeceğim.
Kitaplar elime olmasına tahminen 6-8 haftalık plan yapıp bitirmeyi planliyorum.

Piyasada çok kafa karıştıran yayın kirliliği var
Matematik ve türkçe de en iyisi bence çıkmış soruları çözmek
Tarih coğrafya anayasa dan ise ösym diline hakim olmak için çıkmış soruları çözeceğim.

Gerçi ösym nin de bir yaptığı bir yaptığına uymuyor
Bir sene yorum agirlikli soru soruyor, diğer sene bilgi agirlikli

Hatta geçen sene dünya coğrafyasından soru sorulmuş , ki kpss müfredatı türkiye coğrafyasını kapsiyor
Ben genel coğrafyayı Türkiye coğrafyasından daha çok severdim. Aslında genel coğrafya bilgisi daha çok mantığını veriyor coğrafyanın, onu bilince Türkiyede'de nerde ne var, niye var daha çabuk anlaşılıyor; çünkü sıcaklık faktörü sadece özel konumdan etkileniyor ve ona göre bazı değişimler oluşuyor. O soruların toplandığı bir yayın var mı yoksa siz mi toplatıp, çıkaracaksınız? Ben de öyle bir şey almak istiyorum aslında sadece kpss soruları değil de.

Ben genel coğrafyayı Türkiye coğrafyasından daha çok severdim. Aslında genel coğrafya bilgisi daha çok mantığını veriyor coğrafyanın, onu bilince Türkiyede'de nerde ne var, niye var daha çabuk anlaşılıyor; çünkü sıcaklık faktörü sadece özel konumdan etkileniyor ve ona göre bazı değişimler oluşuyor. O soruların toplandığı bir yayın var mı yoksa siz mi toplatıp, çıkaracaksınız? Ben de öyle bir şey almak istiyorum aslında sadece kpss soruları değil de.
cb653c9f-2473-4e05-8696-3e6b1c191897.jpg

Karakutu kpss olarak geçiyor. Sadece kpss değil, o konuyla ilgili çıkmış ösym nin yaptığı tüm sinav soruları var. Ben böyle set olarak 150 kuraya alacağım. Internet ten araştırın isterseniz

Eki Görüntüle 2108768

Karakutu kpss olarak geçiyor. Sadece kpss değil, o konuyla ilgili çıkmış ösym nin yaptığı tüm sinav soruları var. Ben böyle set olarak 150 kuraya alacağım. Internet ten araştırın isterseniz
Uygunmuş aslında fiyatı, tanesi 10 küsüre geliyor. Fotokopi çektirsen aynı fiyata yine. Çok teşekkür ederim. :) bir soracağım kitappatik güvenilir bir site mi?

Son düzenleme:
Uygunmuş aslında fiyatı, tanesi 10 küsüre geliyor. Fotokopi çektirsen aynı fiyata yine. Çok teşekkür ederim. :) bir soracağım kitappatik güvenilir bir site mi?
Evet güvenilir. Başka sitelerde de var
Ama onlardan bütün kitaplar yok ben böyle set hali de almak istedim
Yayın evi bu siteyle anlasliymis

Dilbilgisi ni bu hafta biraz hallettim şükür
Elimdeki 3 kitabın kalan sorularini çözüp biten kitaplar kelime y erlestirdim
Hafta sonu da paragraf kitabımı kala soruları çözüp onu da masamdan kaldiracagim

Haftaya geometri h aftam. Temelim olmasına rağmen uzun zamandır bakamadigim için korkutuyor beni.
Elimdeki geometri kitabın sorularini çıkartıp haftaya onu bitireyim dedim ama şimdi baktım ki 1500 civarı soru var. Hayatt bitiremem. Elimdeki diğer 2 kaynağın sorularini tarar bu kitabı başka zaman aralıklarla çözerim artık.

Şükürler olsun bunlar da bitince elime çözülmemiş kaynak kalmıyor, haftaya alacağım kitaplar için masamda yer açılmış oluyor.

Ben ufak çaplı bi araştırdım bu siteyi pek memnun olanı bulamadım canım ya bi de sen araştır istersen

Hangi siteden alabilirim

Ben ufak çaplı bi araştırdım bu siteyi pek memnun olanı bulamadım canım ya bi de sen araştır istersen
Ben Çarşamba günü sipariş edeceğim. Ondan sonra size bilgi veririm elime ulaşmadı süresini.

Başka sitelerde de de satılıyor ama eksik hepsinden yok diye Burdan alacağım ben de

hemen yorumlarıma geçiyorum

yediiklim yayınları çıkmış gk kitapları güzel, 1999-2016 arası sorular var ( coğrafya 2008-2016 arası) ve çözümleri de mevcut, beğendim

kozmik oda için ben de vat ve tarih var, beğendiğim için aldım bunu
pusula coğrafya, ben beğendim, nihan hocanın notları var içinde :) bu kadın sayesinde coğrafyayı kurtardım..renkli bilgiler, haritalar var, beni,m istediğim tarzda

anayasnın pusulası ben de pdf 2017 si vardı, malum bazı şeyler değiştiği işçin 2018 i almak zorunda kaldım ve bunu da bildiğim için aldım

tonyukuk da güzel sorulara bi göz gezdirdim ve çözümleri de var arkadaşlar

ve son olarak pegem deneme: güzele benziyor, tr ve mat için mantık soruları koymuşlar, bnm aldığım fasiküldü, ve çözümleri için de ayrı kitapçıklar yapmışlar..

yarın sabah ben evdeyim...herkes gelsin bi saat kararlaştırıp hepimiz aynı anda yapalım :) daha zevkli olur

hemen yorumlarıma geçiyorum

yediiklim yayınları çıkmış gk kitapları güzel, 1999-2016 arası sorular var ( coğrafya 2008-2016 arası) ve çözümleri de mevcut, beğendim

kozmik oda için ben de vat ve tarih var, beğendiğim için aldım bunu
pusula coğrafya, ben beğendim, nihan hocanın notları var içinde :) bu kadın sayesinde coğrafyayı kurtardım..renkli bilgiler, haritalar var, beni,m istediğim tarzda

anayasnın pusulası ben de pdf 2017 si vardı, malum bazı şeyler değiştiği işçin 2018 i almak zorunda kaldım ve bunu da bildiğim için aldım

tonyukuk da güzel sorulara bi göz gezdirdim ve çözümleri de var arkadaşlar

ve son olarak pegem deneme: güzele benziyor, tr ve mat için mantık soruları koymuşlar, bnm aldığım fasiküldü, ve çözümleri için de ayrı kitapçıklar yapmışlar..
Güle güle çöz canım.
Benim de konu anlatımlı coğrafya ve anayasa ihtiyacım var.
Nihan hocanın kitabında soru sayısı nasıl bayanlar mı ?

X