KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

ben de geo yu unuttuğumu fark ettim :KK70: her haftasonu 1 ünite hatırlamak amaçlı çalışcam :KK70: en iyi olduğum dersti oysa
Ben de geo üzerine düşeceğim.
Önümüzdeki hafta full geo cgeo calisacagim.

Bugün denemede 4 u de boştu :KK14:

Nasıl calissam canım video mu izlesene, çok kötü değil ama bayadir pratik yapmıyorum.

Ben de geo üzerine düşeceğim.
Önümüzdeki hafta full geo cgeo calisacagim.

Bugün denemede 4 u de boştu :KK14:

Nasıl calissam canım video mu izlesene, çok kötü değil ama bayadir pratik yapmıyorum.

eğer alt yapın varsa video izleme kuzum, konu tekrarı et ve soru çöz zaten kendiliğinden gelir herşey

Enerjinin hayranım canım maşallah
Ama çok iyi ediyorsun bekarkeni elinden geleni yap.

Sonra evliyken .bir de çocuk varken çok daha zor.

Benim yaşımda kafa da almıyor artik:cry:

saol tatlım :) böyle olmak zorundayım biraz takıntılıyım biraz da sizden de güç alıyorum :) iyi ki varsınız
ay yaşının neyi var allahsen :KK70: ben de orta yaştayım yahu :KK70::KK70:

bugünün özeti;

1 genel deneme+ tarih 2. dünya savaşı çalışıldı+ coğrafya coğrafi konum test çözüldü ( kozmik oda gerçekten güzel, gk kısmını herkese öneriyorum)

yds için kaldığım yerden devam edeceğim, semi modal konusundaydım en son :) birazdan ona başlarım artık.. bi de yds belası var başımda poooffff
yds semi modallardan should, have to, ought to, would bitti... kitaptan konuya çalışıp bırakcam, yarın devam

sanırım bu gecc geç yatarım, tarihten çıkarmam gereken notlar var artık çok geç kaldı onlarla boğuşcam daha fazla soru çözümü falan yapamam..baya yoruldum bugün :)

eğer alt yapın varsa video izleme kuzum, konu tekrarı et ve soru çöz zaten kendiliğinden gelir herşey

saol tatlım :) böyle olmak zorundayım biraz takıntılıyım biraz da sizden de güç alıyorum :) iyi ki varsınız
Kaç yaşındasın ?

hayır cnm :):) yaşlandık yahu :KK70::KK70:
Ben de 2008 mezunuyum
4 sene özel sektörde çalıştım. 2012 de evlenince başka şehire geldim. İşten ayrılmak zorunda kaldım.
2014 KPSS ye hazirlandim.
Ohhh ilk hazirlandigimda atamıyorum derken, her atama dönemin aglamakla geçti :mad:
Bu sene de artık son kez şans verdim kendime.:KK5:

Ben de 2008 mezunuyum
4 sene özel sektörde çalıştım. 2012 de evlenince başka şehire geldim. İşten ayrılmak zorunda kaldım.
2014 KPSS ye hazirlandim.
Ohhh ilk hazirlandigimda atamıyorum derken, her atama dönemin aglamakla geçti :mad:
Bu sene de artık son kez şans verdim kendime.:KK5:
2014 de kaç puan almıştın?

özel sektör çok kötü ya valla billa nefret ettim ben, o yüzden dedim 2018 kpss varken muzlupasta muzlupasta 'm saolsun gazıyla :KK70: bi hışım başladım halen devam ediyorum çalışmaya

sizin temelleriniz var sanırım :) Konu eksikleriniz de olsa 120 soruda 85 net çıkarmak temeli olmayan biri için imkansız :KK43:

benim moralim bozuldu bi de siz kendinize kötü demişsiniz :KK43:

Ben de bu sene olmazsa 2020ye denemem diyordum yas itibariyle deneyebilirim demek :) ben de kendimi buyuk saniyordum :) 30um ben de.sarfansariyi az cok tahmin ettim de pofu seni kucuk dusunmustum ben de:)

Hala istikrarla devam. Maşallah tebrikler emek karşılıksız kalmaz durmak yok :KK200:

sizin temelleriniz var sanırım :) Konu eksikleriniz de olsa 120 soruda 85 net çıkarmak temeli olmayan biri için imkansız :KK43:

moral bozmak yok!!! kötü diyoruz çünkü daha iyisi hedefimiz :) hiç bi zaman aldığınla yetinmeyeceksin, daha fazlası için yırtıncaksın, bu benim hayat felsefem :)

Ben de bu sene olmazsa 2020ye denemem diyordum yas itibariyle deneyebilirim demek :) ben de kendimi buyuk saniyordum :) 30um ben de.sarfansariyi az cok tahmin ettim de pofu seni kucuk dusunmustum ben de:)
beni neden küçük tahmin ettiğinizi az buçuk biliyorum :KK70:
ahaha :KK70: siz bi de tipimi görseniz :KK70: 24-25 :KK70: kilo da verdim baya, iyice küçüldüm :KK70: ama göz kenarlarımda kaz ayaklarım çıkmış yaaa :KK70:

2014 de kaç puan almıştın?

özel sektör çok kötü ya valla billa nefret ettim ben, o yüzden dedim 2018 kpss varken muzlupasta muzlupasta 'm saolsun gazıyla :KK70: bi hışım başladım halen devam ediyorum çalışmaya
2014 puanım 87 canım
2016 ya da artık atanamadigim anlaşılınca son 3 ay hazırlandım 84 aldim.

Bunlarda önlisanstim ama.

Şimdi lisans mezunu oldum. Lisans olarak gireceğim sınava.

Gel canım bendensin, 80 net yapsam ben de uçardım ama boşver :KK70: hepimiz arttırıcaz ve atanıcaz inşaallah.. moral bozmak yokk... konu elsiği varken net fazla çıkmaz ki zaten, hissiyatla mı doğru cevaplıcaz :KK70:

Son düzenleme:
X