KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

5 güncel boş
6 mantık boş (normalde mantıklari kolaylıkla yapıyorum ama bu yayının denemesinde yapamıyorum hiç, mantıksız karışık şeyler yazıyorlar çözemedim)

Gy 39d 4 y
Gk 41 d 8 y
Toplam 77 net
hangi yayının denemesi o?

Kızlar ben böyle bir tablo da denemelerimi kaydediyorum ilerleyişimi görmek için.

Gerçi 90 netten 62 nete arada uçurumlar var ama, denemeden denemeye zorluk derecesi, benim yapma ortamim da çok değişiklik oluyor
Screenshot_2018-02-10-15-58-09.png

Ben deneme sonuçlarımı yazmıyorum, hiç gerek yok :p sınav bitti, matematik geçen denemeden daha iyi geçti.. amaa gk da battım, ee konular tam değil, olsun o kadar.. çalışırız biz de napalım:)

Tarih-cumhuriyet donemi devrimler ve siyasi gelismeler 5 test cozuldu.
Cografya nufus ve yerlesme konu anlatim calisildi 14 test cozuldu

Esimle fena atistik konusmuyoruz suan o degil de matematik dersim kaynadi bugun ders vardi ona uzuldum :) bugun konusmuyoruz diye derse baya asilmisim :)
14 şubatı sabote etmeye çalışıyodur :KK48:

Genel yetenek 35.5 yaktin beni matematikk
Genel kultur 47.5
Net 83
Bi onceki denemeye gore cok iyi ama mat dusmus :) hocayi degistireyim ben en iyisi :KK70:

bugünün özeti;

1 genel deneme+ tarih 2. dünya savaşı çalışıldı+ coğrafya coğrafi konum test çözüldü ( kozmik oda gerçekten güzel, gk kısmını herkese öneriyorum)

yds için kaldığım yerden devam edeceğim, semi modal konusundaydım en son :) birazdan ona başlarım artık.. bi de yds belası var başımda poooffff

X