- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Ben bugun kitabin arkasindaki son denelemeri çözdüm 8 ta neydi 120 soru çözdüm.Kızlar nerelerdesiniz bu grup benim çalışma isteğimi artırıyordu nerelere gittiniz
Bende de ilk günlerdeki motivasyon yokBen de bugün tarih çalıştım ve mat ilk konulardan biraz soru çözdüm. Yoruluyorum artık yıprandığını hissetmeye başladım, tempoyu arttıramadıkça da geriliyorum..
Kolay gelsin canim.Bugün deneme günümmm
Ben de niyeyese matematikte eski yapıp bitirdiğim konuları unutuyorum. O an anlıyorum yapıyorum zaman geçince hoop...:) unutulmuş. Sanki tarih dersi.Ben de bugün tarih çalıştım ve mat ilk konulardan biraz soru çözdüm. Yoruluyorum artık yıprandığını hissetmeye başladım, tempoyu arttıramadıkça da geriliyorum..
Cok tesekkurler canim.Kızlar Anneler gününüz kutlu olsun
Şimdi oradaki -i şimdiki zaman eki -yor değil -(i)yor dur aslında, bazı durumlarda -i düşer.Kızlar dilbilgisi iyi olan bir arkadaş bana yardım edebilir mi?
In-i-yor sözcüğündeki -i türeme mi, ne diyoruz buna?
-lar eki ile ilgili liseden bir istisna kalmış aklımda; ama çalıştığım kitapta göremedim. Mevlana'lar, Atatürk'ler derken vb anlamı taşıyorsa ayırıyor muyuz kesme işareti ile -lar ekini?
Eğer ki diye mi yazılıyor yoksa eğerki diye mi?
Niye sözcüğü ne+diye nin birleşmesiyle oluşup, ünlü düşmesi ile mi oluşmuş yoksa burada daralma mı var?
Kaynaştırma sesi nedir?
Bildirme eki nedir?
'Nasıl,niçin, niye' gibi kelimeler artık dilimizde kalıplaşmış oldukları için oradaki ses olaylarını sormazlar.ama bilgi olarak yazmak gerekirse aşınma deniyormus.Kızlar dilbilgisi iyi olan bir arkadaş bana yardım edebilir mi?
In-i-yor sözcüğündeki -i türeme mi, ne diyoruz buna?
-lar eki ile ilgili liseden bir istisna kalmış aklımda; ama çalıştığım kitapta göremedim. Mevlana'lar, Atatürk'ler derken vb anlamı taşıyorsa ayırıyor muyuz kesme işareti ile -lar ekini?
Eğer ki diye mi yazılıyor yoksa eğerki diye mi?
Niye sözcüğü ne+diye nin birleşmesiyle oluşup, ünlü düşmesi ile mi oluşmuş yoksa burada daralma mı var?
Kaynaştırma sesi nedir?
Bildirme eki nedir?
Çok teşekkür ederim, emeğine sağlık.'Nasıl,niçin, niye' gibi kelimeler artık dilimizde kalıplaşmış oldukları için oradaki ses olaylarını sormazlar.ama bilgi olarak yazmak gerekirse aşınma deniyormus.
Bu arada da kaynaştırma sesi kaynaştırma harfi demektir (y,ş,s,n)
Bildirme ek fiil olan '-dir' ekidir.
Canim ilk baştaki motivasyon yok ama devam e ediyor ışteMrb kızlar uzun bir süre giremedim siteyedün deneme yaptım 87 doğru data yayınlarının sizce nasıl başladım çalış çalış 100 doğruyu Göreme of sizlerin nasıl gidiyor çalışması son 2 ay
Teşekkür ederim cnm inş emegimizin karşılığını alirizCanim ilk baştaki motivasyon yok ama devam e ediyor ışte
Denemelerim arasında aynı yayından bile 20 net fark oluyor. Inşallah 2 ayda bu farkı kapatır maksimum ne te ulasirim
Inşallah canimTeşekkür ederim cnm inş emegimizin karşılığını aliriz
Canim emin ol son gune kadar kimse bitti tamam demiyor hep bir eksiklik cikiyor. Oldugu kadar artikKızlar hala konularım bitmediiyice kafayı yiyeceğim ürüyorlar mı nedir