- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
Yeni miYeni başladım çalışmaya. Pek aktif değel sanki başlık
Ahh ahh son sağlık bakanlığı nın atamasından ümidim vardı. Yetmedi puan. Şuan çok çalışamıyorum gerçi evlilik hazıdlığındayım. Temmuz sonuna doğru başlar yetiştiririm. Alt yapım var. Çok sorun yaşamamYeni mi
Himm sizin onlisans sanirim zira sinav 22 temmuzdaAhh ahh son sağlık bakanlığı nın atamasından ümidim vardı. Yetmedi puan. Şuan çok çalışamıyorum gerçi evlilik hazıdlığındayım. Temmuz sonuna doğru başlar yetiştiririm. Alt yapım var. Çok sorun yaşamam
Çalışmadan.girdim dogal olarak sadece.sınava girmis oldum :) ama aklimdaydiniz sizin nasil gecti insallah cok iyi geçmiştir. Bölüm neydi mühendislik diye hatirliyorum amaama hangi bölüm unuttum :)Sınav nasıldı kızlar??? Biraz geç oldu ama sorayım yine de
Sınav nasıldı kızlar??? Biraz geç oldu ama sorayım yine de
valla sorular kolaydı coğrafya hariç :) ben bi gece öncesi sıcaktan uyuyamadım sağlam kafayla giremedim, hem iş hem kpss olmuyor dedikleri anı yaşadımÇalışmadan.girdim dogal olarak sadece.sınava girmis oldum :) ama aklimdaydiniz sizin nasil gecti insallah cok iyi geçmiştir. Bölüm neydi mühendislik diye hatirliyorum amaama hangi bölüm unuttum :)
bence de kolaydı ama sınav anında herşey allak bullak oldu... hayırlısı diyorum artıkBende hiç çalışmadan girdim. Geçen yıla göre daha kolaydı sanki.
Kolaydı aslında ama baya yanlışım çıktı gk'da, bakalım artık.. netimi hesaplamadım ben
orta şeker, senin?Kızlar sınavınız nasıl geçti
Tebrik ediyorum gerçekten çok iyi puan almışsınız inşallah gönlünüzdeki yer olur. bende bi 88 alsam daha ne isterim kiMerhaba arkadaslar aylar once buraya yazmistim bi yandan tup bebek tedavisi goruyorum bi yandan da sinava calistim. Sinavi atlattim sükür 88 puan aldim.1 yildir neler yasadigimi bi allah bilir bi de ben. Allahhepinize emeklerinizin karsiligini almayi nasipetsin. Puanim iyiama tabi atamalara bagli yine. Duz memurluk icin ugrasiyorum
Ne güzel pozitif düşünmek gibisi yok. Branşınız neydiInşallah.evliyim yaşadığım yerde bir memurluk olsun yeter.cok yoruldum yıllardır.bi yandan da tedavi görüyorum.kpss sürecinde 1 de düşük yaptım.ama yıllardır herşeyi lehime çevirmeyi öğrendim.düşük yaptım demekki hamile kalabiliyorum dedim.pollaynnacilik oynadım biraz
neden kararsızsın?2020 ye hazırlansam mı acabaa? hala kararsızımmm