KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

ben yeni başlayacağım çalışmaya günde kaç saat ders çalışıyorsunuz, mühendisim ben p3 gerekiyor kpss bden

matematik denemelerine başliyorum bu akşam artık ben de bakalım yarım bırakmıştım

Canım kolaj gelsin :) bugün tezle alakalı işlerimi
Hallettiğim için hiç KPSS bakamadım, şimdi yatacağım yarın sabah 7-8 gibi kalkıp tam gaz devam inşallah

Canım kolaj gelsin :) bugün tezle alakalı işlerimi
Hallettiğim için hiç KPSS bakamadım, şimdi yatacağım yarın sabah 7-8 gibi kalkıp tam gaz devam inşallah

Bugün erken seçim olacağı açıklanmış ya moralim bozuldu biraz. Sınav seçimden sonraya geliyor alımları etkilemez bu durum. :/ Bizde şans olsa... 2017 de girenlere yarar gibi duruyor ama

Aynen öyle canim
sen önlisanstın di mi sarfansari? size o zaman vatandaşlıkta değişecek?? şimdi o çıktı bi de. Lisansa değişmez herhalde zaten konularım vardı hala, ama önlisans ve ortaöğretime değişiyor galiba anayasa kabulüyle

Of offff, aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık. Allah, hayırlısını versin.

Kızlar yaptığınız denemelerde ortalama kaç net yapıyorsunuz? Vat konuları benim de canımı sıktı
Kızlar yaptığınız denemelerde ortalama kaç net yapıyorsunuz? Vat konuları benim de canımı sıktı
canım vatandaslıktan 5 tane soru bankası bıtırdım. buna ragmen netlerim deneme sınavında 5-9 arası guncellerım cok eksık ve dıger konularda da yanlısım cıkıyor

Kızlar matematiğe daha başlamadım sayılır.Alt yapım iyidir ama uzun zaman geçtiği için unuttum çoğu konuyu.Ne kadar sürede biter sizce ?

Kızlar matematiğe daha başlamadım sayılır.Alt yapım iyidir ama uzun zaman geçtiği için unuttum çoğu konuyu.Ne kadar sürede biter sizce ?

Eğer alt yapın iyiyse 1-2 hafta boyunca her konudan birkaç test çözerek genel hatlarıyla tekrar etmiş olursun canım, çok uzun süreceğini sanmıyorum çünkü mat 1 temel konuları

Kızlar sık sık girip bakıyorum ama yazmıyorsunuz artık neden duruldunuz böyleee çalışmaları bıraktınız mı yoksa

Kızlar sık sık girip bakıyorum ama yazmıyorsunuz artık neden duruldunuz böyleee çalışmaları bıraktınız mı yoksa
Ben çalışıyordu canim
Sabah 3 test türkçe 3 test matematik çözdüm.
Öğleden sonra da tarih bakıyorum.
Dağılmadan 7 test çözdüm
Xx. Yy osmanlı osmanlı 5 test cozup bırakacağım bu gunluk çalışmayı.

Sen ne le yaptın bugün ?

Benim biraz öyle oldu. Bu arada bugün yeni öğrendim, anayasa değişikliği sınavda geçerli olacakmış. Ben de vatandaşlığı bıraktım son 1 aya. O en baş konuyu idare hukununa falan çalışacağım. Tarihte de hala cağdaş dünya duruyor. Senin nasıl gidiyor?

Bi de bu ara sağlıkla ilgili bi işlerim çıktı püff, umarım etkilemez beni de. Tarihi de epeydir tekrar etmiyorum. Coğ. bölgeler konusu kalmıştı mesela ama fark ettim ki zaten o konuda olanlar önceki konularda olan şeyler gibi. Coğ. test kitabım bitecek yeni bi kitap alacağım tarihle beraber vakit bulursam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…