KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Kızım sabah 9 da kreş gidiyor, saat 4.5 a kadar ders çalışıyorum ama bunun hepsinde değil, ev işi yemek, dinlenme derken sanırım günde 5 saat felan

Kızlar
Cumhurbaşkanına vekaleti meclis başkanı yapardı
Yeni aldığım anayasa notları kitabı cumhurbaşkanı yardımcısı diyor, bir değişiklik mi oldu acaba yoksa kitap mi yanlis

Kızlar
Cumhurbaşkanına vekaleti meclis başkanı yapardı
Yeni aldığım anayasa notları kitabı cumhurbaşkanı yardımcısı diyor, bir değişiklik mi oldu acaba yoksa kitap mi yanlis
Ben de tam dun o konuyu okumustum bendeki kaynak da yeni ama meclis baskani olarak geciyor

merhaba kızlar günün özetini yazıp çıkıyorum

coğrafya karadeniz bölgesi çalışıldı
tarih kalan kısım çalışıldı ve test çözüldü
sayısal mantık çıkmış sorular çözüldü
şimdi tarih çıkmış soruları çözüp günü bitiricem..

herkese kolay gelsin

Selam arkadaşlar, bugün olasılık çözdüm karakutudan.. yolda tarih yükselme duraklama çalıştım.. şimdi ödev yapıcam.. cuma cumartesi doğru dürüst test çözmeye başlarım inşaallah, bu ara vaktim çok sıkıştıı.. neyse herkese iyi çalışmalar, iyi geceleerrr..

Karakutu dan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum da yargı ile karakutu arasında kaldım .

Karakutu dan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum da yargı ile karakutu arasında kaldım .

Evet çok memnunum bana da buradaki arladaşlar tavsiye etti sağolsunlar.. yargıyla ilgili hiçbir fikrim yok, hiç çözmedim.. pegem soru bankası da iyi bence matematikte.. karakutu çıkmış sorular olduğu için daha iyi olur sanırım

Matematik- genel tekrar testi 120 soru cozuldu
Anayasa-yurutme konu anlatim calisildi
Sozel mantik-11 soru cozuldu
Cografya-Turkiyede tarim ve hayvancilik konu anlatim calisildi 170 soru cozuldu
Toplam 301 soru.bugunluk benden bu kadar

Peki ben de karakutuyu alıp başlayayım o zaman. Teşekkürler cevap için

Günaydın kızlar
Bugün yarım gün dilbilgisi, yarım gün geometri çözeceğim.
Kötü olduğum konular olduğu için çözdüğü soru sayısı 100 u ancak bulacak.
Kolay gelsin herkese

cekirdekcik nerdesin
Drrs çalışmayı kapatıyor musun yoksa
3 gündür acayip hasta oldum ya 7-8 tane ilaç kullanıyordum bugün daha iyiyim ama 2-3 gündür çalışma isteğim kaçtı kızlar ya... sabah erken kalktım şu saat oldu, hala tık yok... Bi de dün kitaplarım geldi peeeehhh...

Geçmiş olsun canim
Ilaclarin yan etkileri de dalgınlık yapar, çalışma isteği ından kaçmıştır, sen uyilesmene bak bu sürede.

Kitapların resmini at sana canim, hangilerini aldin

Geçmiş olsun canim
Ilaclarin yan etkileri de dalgınlık yapar, çalışma isteği ından kaçmıştır, sen uyilesmene bak bu sürede.
iyileştim baya iyiyim de ne bileyim kitap açmak istemiyor canım, ofluyorum pofluyorum. Saatlerce telefonla vakit harcıyorum. Hic böyle değildim, 2 gündür çok fena bozdum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…