- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Kızım sabah 9 da kreş gidiyor, saat 4.5 a kadar ders çalışıyorum ama bunun hepsinde değil, ev işi yemek, dinlenme derken sanırım günde 5 saat felanAmin canım ne kadar zamanını ayırıyorsun günde...
Bende birçok kere girdim ama ciddi hazırlanamadım çünkü ya okulla yada işle yürütmeye çalıştım şuanda öyle ama yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum inanıyorum netice ne olursa olsun Allah hiçbir emeği karşılıksız bırakmaz.
Ben de tam dun o konuyu okumustum bendeki kaynak da yeni ama meclis baskani olarak geciyorKızlar
Cumhurbaşkanına vekaleti meclis başkanı yapardı
Yeni aldığım anayasa notları kitabı cumhurbaşkanı yardımcısı diyor, bir değişiklik mi oldu acaba yoksa kitap mi yanlis
çok güzel Allah emeklerinin karşılığını verecektirKızım sabah 9 da kreş gidiyor, saat 4.5 a kadar ders çalışıyorum ama bunun hepsinde değil, ev işi yemek, dinlenme derken sanırım günde 5 saat felan
https://www.google.com.tr/amp/www.g...anina-en-yasli-yardimci-vekalet-edecek-819912Kızlar
Cumhurbaşkanına vekaleti meclis başkanı yapardı
Yeni aldığım anayasa notları kitabı cumhurbaşkanı yardımcısı diyor, bir değişiklik mi oldu acaba yoksa kitap mi yanlis
Bu yüz bin seçmen ve cb ına vekaleten degisik li olmus demek
Karakutu dan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum da yargı ile karakutu arasında kaldım .Selam arkadaşlar, bugün olasılık çözdüm karakutudan.. yolda tarih yükselme duraklama çalıştım.. şimdi ödev yapıcam.. cuma cumartesi doğru dürüst test çözmeye başlarım inşaallah, bu ara vaktim çok sıkıştıı.. neyse herkese iyi çalışmalar, iyi geceleerrr..
Karakutu dan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum da yargı ile karakutu arasında kaldım .
Peki ben de karakutuyu alıp başlayayım o zaman. Teşekkürler cevap içinEvet çok memnunum bana da buradaki arladaşlar tavsiye etti sağolsunlar.. yargıyla ilgili hiçbir fikrim yok, hiç çözmedim.. pegem soru bankası da iyi bence matematikte.. karakutu çıkmış sorular olduğu için daha iyi olur sanırım
3 gündür acayip hasta oldum ya
Geçmiş olsun canim3 gündür acayip hasta oldum ya7-8 tane ilaç kullanıyordum bugün daha iyiyim ama 2-3 gündür çalışma isteğim kaçtı kızlar ya... sabah erken kalktım şu saat oldu, hala tık yok... Bi de dün kitaplarım geldi peeeehhh...
Kitapların resmini at sana canim, hangilerini aldin3 gündür acayip hasta oldum ya7-8 tane ilaç kullanıyordum bugün daha iyiyim ama 2-3 gündür çalışma isteğim kaçtı kızlar ya... sabah erken kalktım şu saat oldu, hala tık yok... Bi de dün kitaplarım geldi peeeehhh...
iyileştim baya iyiyim de ne bileyim kitap açmak istemiyor canım, ofluyorum pofluyorum. Saatlerce telefonla vakit harcıyorum. Hic böyle değildim, 2 gündür çok fena bozdum kendimi...Geçmiş olsun canim
Ilaclarin yan etkileri de dalgınlık yapar, çalışma isteği ından kaçmıştır, sen uyilesmene bak bu sürede.