Kpss çalışma süreci

Merhaba Den hocam günde 2 3 saat çalışarak 5 ayda egitim ve gyk mi bitirdiniz
Alana ne zman başladınız
Evet hocam mesela benim hocam videolarının hepsi bitti, ünite sonlarında test de çözdüm.
Alana kasım ayında başlamıştım özel ders alıyorum haftada 1 kez.ama bireysel olarak çalışmaya henüz tam başlamadım vakit buldukça bakıyorum.
Ama her şey tam oturmuş değil insan bazı şeyleri unutuyor, o yüzden eğitim ve gkgy tekrar çalışmaya başladım çıkardığım notlardan tekrar yapıp soru çözüyorum

Kolay gelsin hocam bende edebiyat mezunuyum 8 buçuk aylık ikizlerim var ara vermiştim bi kaç yıl şimdi tekrar hzirlanmak istiyorum alan çok zayıf benim unuttum çoğu şeyi eğitim biraz iyi sayılır ama 5 ayda gyk eğitim iyi bitmiş sizin videolarda birlikte günde iki saat fln ayirabilitim sanirjm bende 2020 için hazırlanmak istiyorum burda yaptıklarınızı yazmanız çok guzel heves ettim sayenizde ben çalışmaya Mayıs ayi gibi basliycam ev taşıncaz kızım ameliyat fln olacak derken Mayıs sonunu bulur başlamak
Ama nerden basliycami bilemiyorum alandan mi başlasam diyorum alan çok zayıf önce onu mu halletsem

Benim özel hocam da edebiyat mezunu günde 8 saat özelde çalışıyor üstüne bir de özel ders veriyor ve bu sene ataması oldu.1 eylülde göreve başlayacak.hangi ara çalışıyordu bilmiyorum. Yani oluyor hocam olmayacak diye bir şey yok.sizin günde 2 saatinizi ayırmanız çok güzel vakit kaybetmeden hemen başlayın ve alan çalışın :)
Benim de alan zayıftı 2013 mezunuyum çoğu şeyi unutmuştum, şimdi daha iyiyim. Alan belirleyici olduğu için ve fazla zaman kalmadığı için bence alandan başlayın diğerlerini yapıp alanı yapmamak puana pek etki etmez. alanı halledip eğer zaman kalırsa eğitim de çalışırsınız.
Youtube da kadir gümüş ün videoları var güzel anlatıyor sıkıcı değil 212 videosu var günde 6-7 tane izleseniz 1,5 ayda biter.
Kızınıza da geçmiş olsun.

Saolun hocam bende kadir gumus u soracaktım yeterli gelir mi acaba yada onla bi temel mi atsam bende 2011 mezunuyum .. uzaktan eğitim derler var onlardan mi alsam sonrasında çok kararsız im

Saolun hocam bende kadir gumus u soracaktım yeterli gelir mi acaba yada onla bi temel mi atsam bende 2011 mezunuyum .. uzaktan eğitim derler var onlardan mi alsam sonrasında çok kararsız im
Kadir gümüşün öabt 212 tane videosu var öabt videolarında çok ayrıntılı anlatıyor ama tek başına ve tek kitap yeterli değil. Önce kadir gümüş ile başlayıp sonra akademik kitaplardan çalışmak en iyisi bence(ben öyle yapıyorum)
Mesela halk edebiyatı el kitabı, mine mengi-divan edebiyatı, türk dili tarihi- ecilasun gibi ünv için hazırlanmış kitaplar var onlardan da okuyorum. Eğer siz almazsanız pegemin konu anlatımlı kitabını alabilirsiniz.
Uzaktan eğitim bence kadir gümüş hoca varken gerek yok ama siz gerek görürseniz alırsınız.kadir gümüş ve kitapları çalıştıktan sonra.ki sanmıyorum
Soru bankası olarak da pegemi öneririm

Bugün ve takip eden 2 gün işlerim var o yüzden kpss çalışamayacağım:/ çarşamba gününden sonra telafi etmeyi düşünüyorum zaten çalışma saatlerimi arttıracaktım, bahane olmuş oldu. Çarşamba özel dersim var, perşembe günü daha aktif bir şekilde başlıyorum :)

Merhaba uzun bir aradan sonra buradayım:) ne yalan söyleyeyim tatil yapmak iyi geldi bugün tam gaz kaldığım yerden devam ediyorum tarih ile devam edeceğim 19.yy osmanlı devleti ve 20.yy osmanlı devleti bugünkü konularım

Bugün çagdaş türk ve dünya tarihine başladım ramazan yetginin güncellenmiş videolarını izledim 16 adet video var 3 tanesi bitti bunun haricinde 1.dünya savasına da çalıştım bugünlük bu kadar yeter. Yarın videolara kaldığım yerden devam edeceğim

Bugün videolarla devam ettim çağdaş türk ve dünya tarihi çalışıyorum bugünlük bu kadar yeter videolar çok uzun ve ilk defa duyduğum şeyler var.o yüzden çok fazla izleyemiyorum

Bugün yine hız kesmeden devam ettim birkaç gün kopukluk olmuştu ailemle tura gittim o yüzden ders yapamadım ama bugün kaldığım yerden başladım çağdaş türk ve dünya tarihine devam ediyorum 9 adet videom kaldı

MAsallah bitmiş tarih

Reactions: Den
Masallah canim tarih bitmis nerdeyse ben de milli mucadeleler donemini bitirdim.matematikte nerdesin?

Masallah canim tarih bitmis nerdeyse ben de milli mucadeleler donemini bitirdim.matematikte nerdesin?
Ben matematiği en başta yani kasım ayında bitirmiştim tekrar edip soru çözme işi kaldı ona da daha sıra gelmedi:) sen neredesin konularda ama senin zamanın bana göre 1 yıl daha çok o yüzden yavaş gidebilirsin:)

Çağdaş türk ve dünya tarihinden videolar izlemeye devam ediyorum yavaş ilerliyorum çünkü konular uzun.diğer derslerde günde 6-7 video izlerken tarihte 4 video ancak izleyebiliyorum.şu an 10. Videomdayım 6 videom kaldı.sonra sırada tekrar edip soru çözmek var

Evet vakit cok ama eksik de cok ozellikle matematikte biran once konulari bitirip bol soru kismina gecmek istiyorum. Matematikte daha carpanlara ayirma konusundayim.tarihte ataturk donemi ic politikayi yeni bitirdim tarih iyi gidiyor.simdi bir de cografyaya baslayacagim insallah

Reactions: Den
Ders çalışma şevkinden bi pinçik verir misin çoğunu istemiyorum yeminlen

Allah Aşkına banada biraz motivasyon verin.Bn ortaöğretim düzeyinde gireceğim dhbt ve kkö için ancak 1 yaşında kızım var şu sıra diş çıkartıyor huysuz gece bile yatırmıyorbizi ve çalışmaya zaman bulamıyorum anlayacağınız ancak kazanmayı gerçekten çok istiyorum çevremde kiler kpss zor diyorlar lütfen yardım edin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…