Kpss çalışma süreci

Aslında zor değilde ortaöğretimde kadro çok çok az verdikleri için yüksek puan almak lazım

Aslında zor değilde ortaöğretimde kadro çok çok az verdikleri için yüksek puan almak lazım
Ben şimdi calışsam 80 üzeri alacağıma eminim alt yapım var ancak kızım izin vermiyor kayınvalidem şehir dışına gitti o gelince kızımı ona emanet Edip çalışmayı düşünüyorum alt katımda oturuyor zaten

Ne zaman gelecek?

Bugün tarihe devam ettim biliyorum bir türlü bitmedi, ancak yarın bitireceğim :) Bir de Motivasyon konusunda yazanlar olmuş bende de biraz düşüş var, ancak tamamen bırakmış değilim, ufak ufak devam ediyorum.bence hiç çalışmamaktansa az da olsa çalışmak lazım.hiçbir günü boş geçmemek lazım. Tarih bittikten sonra alan çalışacağım

Bence kayınvalidenin bakması büyük bir şans bu şansı iyi değerlendirmek lazım :)

Evet inşallah bugün tarihi bitiriyorum bundan sonra iş sadece tekrar etmeye ve soru çözmeye kalacak. Matematikten de 8 adet videom kalmıştı bundan sonra onu bitirmeyi düşünüyorum bir de sınıf yönetimi ve materyal tasarımı var onu da bitirdikten sonra her şey tamamen bitmiş olacak. Sınava 3 aydan az bir zaman kaldı bundan sonra umarım her şey çok güzel olacakk

Deneme yapiyor musun canim?

Ne güzel olmuş bu başlığı açmanız ama gördüğüm kadarıyla pekkatılan yok gibi
Bende çalışmaya çalışıyorum 22 aylık oğlum var ondan arta kalan zamanlarda ugrasiyorum ama cok da umudum yok açıkçası gy gk gireceğim insallah. Su ana kadar türkçe coğrafya bitti vatandasligi 2.tekrara başladım. Çok verimli degilim gibi hissediyorum cunki vaktim olmuyor pek geceleri çalışıyorum o zaman da uykusuzluktan anlamıyorum boşa ugrasiyorum gibi hissediyorum. Allah emeği geçen herkese yardım etsin herkesin hakkında hayırlısı olsun insallah burada belki daha çok motive olurum diye düşündüm ama sen masallah silmiş süpürmüşsün dersleri moralim bozulacak gibi oluyor sonra geçiyor karmaşık durumlardayim

Reactions: Den
Ayy tarihi bitirmek harikasınız masallah. Benim gözüm en çok tarihten korkuyor çünkü hic sevemiyorum video izlemeye çalışsam imkan olmuyor çocuktan bende kitaplardan konu çalışarak ilerliyorum napiyim bir de tarihle ilgili çalışma metodu öneriniz var mı benim gibi ezberi kötü tarihi sevmeyen birine

Bir de nasil çalışıyorsun sıra olarak vs yani su an tarihi tamamen bitirmeye mi çalışıyorsun onunla beraber farkli bir dersi tekrar ya da test çözüyor musun?

Merhaba canım
Ben 6 aydır çalışıyorum tüm dersleri ve tarihi videolar sayesinde bitirdim sonra tekrar yapıp test çözdüm.şimdi de çağdaş türk ve dünya kalmıştı onu tamamlıyorum ben de kendimi tam hazır hissetmiyorum bu biraz psikolojimizle alakalı sanırım konuları hemen unutacakmış gibi hissediyorum bazen:) ama bu çalışmama engel değil böyle daha çok çalışıyorum denebilir aslında :)
Bir de nasıl çalışıyorum bir dersi bitirmeden diğerine geçmiyorum, bir ders tamamen bitmeden iyice tekrar edip oturmadan diğerine geçince kopukluk oluyor ben böyle yapıyorum ünite bitince de soru çözüyorum. Mesela şu an çağ türk ve dünya çalışıyorum başka ders bakmıyorum benim böyle.

Bende senin gibi yapmaya çalışıyorum canm yani bir dersi tamamen bitirmeden içime sinmeden baska derse gecmek istemiyorum kafam karisiyor sanki. Ben senin gibi detayli calisamiyorum sanki

Bende senin gibi yapmaya çalışıyorum canm yani bir dersi tamamen bitirmeden içime sinmeden baska derse gecmek istemiyorum kafam karisiyor sanki. Ben senin gibi detayli calisamiyorum sanki
Yok canım ya ben de çok detaylı çalışmıyorum sadece alana detaylı çalışıyorum. Zaten aşırı detay bizde iyi olmuyor çünkü alan yapmadan diğer bölümler fazla puan getirmiyor.bizde coğrafya vatandaşlık ve tarihin puan getirisi %15 hepsinin toplam puan getirisi. Ama alanın %50.o yüzden ben çok detay girmiyorum

Kolay gelsin canm masallah

Bugün diğer dersleri bırakma günü. Artık alan çalışacağım çünkü alanın 75 sorusu diğer 200 soruya denk düşüyor.önümde az bir zaman kaldı bu kalan zamanda alan çalışarak geçireceğim. Alan için benim hocamın çok güzel videoları var oradan çalışmayı düşünüyorum sonra da tekrar yapar soru çözerim. Diğer dersler ile zaman harcamaktansa alana yönelmek daha iyi bir taktik benim için. Herkese iyi çalışmalar

canım merhaba, anne olmak zor elbet ama kendi kedini de motive edebilirsin. yapacağına inan öncelikle birde etrafının ne dediğine bakma kulağını tıka.. youtubeden motive olmak için bir sürü vidio var onları izle dinle nasıl çalışıp hazırlanmışlar. ortaöğretimden giricen çok vaktin var yavaştan hazırlan hergün bir derse bakmaya çalış. bende bir anneyim ve özel şirkette çalışıyorum 12 saat evde yokum eve gelince çocuk uyutup hemen derse oturuyorum.

Bugün alan çalışmaya devam. Milli edebiyat dönemi bitti şimdi dinleniyorum 6da dersim var. Bundan sonra alan çalışacağım, diğer dersleri de tekrar edip deneme çözerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…