Tarihten iki ünite daha bitirdim islam öncesi türk tarihi, türk islam devlatleri ve türkiye tarihi bitmiş oldu :) bundan sonra osmanlı kültür ve medeniyeti geliyor ancak ben bu üniteyi ikiye bölerek çalışmayı düşünüyorum. Yarısını bugün çalışacağım kalan yarısını da ertesi gün çalışacağım. Sonra da programımda alandan test çözmek var.
Evet, aynen 2019'a hazırlanıyorum. Tarih çok nankör evet, çalışıyorum bakalım ama bizim için önemli olan alan sınavı.tarihi sınavda orta derece yapabilirsem bana yeterli olacak.yol aldım biraz zaten.hocam kolay gelsin tarih çok nankördür bol soru ve bol tekrarla iyi sonuç alınabilir. 2019 kpss mi hazırlanıyorsunuz?
Evet, aynen 2019'a hazırlanıyorum. Tarih çok nankör evet, çalışıyorum bakalım ama bizim için önemli olan alan sınavı.tarihi sınavda orta derece yapabilirsem bana yeterli olacak.yol aldım biraz zaten.
Sağolun, size de.siz hangi bölümden hazırlanıyordunuz?allah kolaylık versin inş istediğiniz sonuçları gerçek sınavda görürsünüz.
İnşallah istediğimiz şey olur.sizin daha vakit varmış benim 3,5 ayım kaldı ve gk gy üstüne eğitim dersleri ve alan çalışıyorum:/kpss lisans canım düz memürluk 2020 kpss sınavı için