- 22 Eylül 2017
- 337
- 229
Teşekkür ederim evet etraftakiler yapamazsın diyorlar çok zor diyen var.Biri de gayret et basarabilirsin demiyor bu da beni etkiliyor haklısın takmamaliyim.Ve bir yerden baslamaliyim.canım merhaba, anne olmak zor elbet ama kendi kedini de motive edebilirsin. yapacağına inan öncelikle birde etrafının ne dediğine bakma kulağını tıka.. youtubeden motive olmak için bir sürü vidio var onları izle dinle nasıl çalışıp hazırlanmışlar. ortaöğretimden giricen çok vaktin var yavaştan hazırlan hergün bir derse bakmaya çalış. bende bir anneyim ve özel şirkette çalışıyorum 12 saat evde yokum eve gelince çocuk uyutup hemen derse oturuyorum.
Çok zor diyenler daha önceden ne kadar denemiş de yorum yapıyor uzaktan konuşmak kolay önemli olan tecrübeli insanlara kulak vermek.Teşekkür ederim evet etraftakiler yapamazsın diyorlar çok zor diyen var.Biri de gayret et basarabilirsin demiyor bu da beni etkiliyor haklısın takmamaliyim.Ve bir yerden baslamaliyim.
İnsanlar uzaktan atıp tutmayı çok seviyor hepsine kulak versek ne olacak.çok doğru hocam aynen öle !!!
Klasik hepimizde olan şeyler benim iki oglum var ve gün bittiğinde bitmiş oluyorum ama şimdi başlabılsa 2020 kpss den günde 2 saat çalışılsa Bile güzel puan alınılırMerhaba canım
Şimdi ben de 2020 ye hazırlanmak istiyorum branşım öğretmenlik ama öğretmenlik yapabilecek yetenekte değilim o yüzden Kuran kursu öğreticiliği düşünüyorum. Ama düşünüyorum sadece
Bi kızım var daha 10 aylık eşim engelli çalışmıyo o da atama bekliyo aslında ama olmadı.. Şimdi bu şartlarda atanırsam eşim diyo ki ben çocukla nasıl yapcam bi yandan diyorum ki birlikte yapalım ona da yanaşmıyo yani hem karnım doysun hem pastam dursun diyenlerden pek bi üşengeç.. Tekrar bi gaz lazım ona..
Kızım daha küçük 2020 kpss den sonra 2 yaşını geçmiş olacak kreş yaşı yani benim de çalışmaya çook zamanım olacak.. Ama bi türlü kendimi boş şeyler yapmaktan alıkoyamıyorum. Aslında şöyle kız sabah 8.30 da uyanıyo gece yatması bazen 12 yi buluyo uyutana kadar zaten geberiyorum zor bi çocuk malesef.. Gündüz de max 1.5 - 2 saat uyuyo o arada da temizlik yemek neyin anca yetişiyorum.. En erken uyuduğunda da o kadar yorulmuş oluyprum ki kalkıp mutfağı bulaşıkları bile toparlayamıyorum
Başla hocam şimdi bile iyoeız ki ne çıkacak afrasyap çıktı biliyorsunuz her an her soru çıkabikşrEvet sorularımı bitirdim, sonuclardan memnunum:) yalnız benim hocam tarih soru bankası soruları bana abartılı ayrıntı ve zor geldi. Göktürk hükümdarının tahta geçtiğinde aldığı ünvana kadar sormuş. Ben de yargı ve pegemden çözdüm pegemi özellikle daha iyi buldum.gereksiz sorular yok, konuyu kavratmaya yönelik sorular var.
Ve bugün çözdüğüm soru sayısı 130.
Alandan da sorularımı çözdükten sonra günü kapatıyorum
Merhabalar bende 2020 ortaogretim den kpss ye girecegim henuz cok zaman var ama cok yuksek bi puan almam lazim o yuzden sindiden basladim ve 4 aylik bebegim var .Siz neler yaptiniz nasil bi calisma plani yapmam gerek tecrubelerinizi paylasirmisiniz ben bebegimden arta kalan zamanlari degerlendirmek istiyorum
Temelim kötü olduğu için matematikten başladım cnm 4-5 ay böyle gideceğim.Merhabalar bende 2020 ortaogretim den kpss ye girecegim henuz cok zaman var ama cok yuksek bi puan almam lazim o yuzden sindiden basladim ve 4 aylik bebegim var .Siz neler yaptiniz nasil bi calisma plani yapmam gerek tecrubelerinizi paylasirmisiniz ben bebegimden arta kalan zamanlari degerlendirmek istiyorum