Kpss çalışma süreci

Teşekkür ederim evet etraftakiler yapamazsın diyorlar çok zor diyen var.Biri de gayret et basarabilirsin demiyor bu da beni etkiliyor haklısın takmamaliyim.Ve bir yerden baslamaliyim.

Teşekkür ederim evet etraftakiler yapamazsın diyorlar çok zor diyen var.Biri de gayret et basarabilirsin demiyor bu da beni etkiliyor haklısın takmamaliyim.Ve bir yerden baslamaliyim.
Çok zor diyenler daha önceden ne kadar denemiş de yorum yapıyor uzaktan konuşmak kolay önemli olan tecrübeli insanlara kulak vermek.

Bugün alan çalışmalarıma devam ediyorum anlama ve anlatma tekniklerine başlayacağım sonra dilbilim sonra edebiyat bilgi ve kuramları daha sonra da çocuk edebiyatıyla devam edeceğim. Ama bir ders bitirmeden diğerine geçmek yok her zamanki gibi. Tahminime göre 1 veya 1,5 ayda bu saydığım dersler bitecek sonra gelsin tekrarlar gelsin soru çözümleri.

çok doğru hocam aynen öle !!!
İnsanlar uzaktan atıp tutmayı çok seviyor hepsine kulak versek ne olacak.
Biz elimizden geleni yapalım da sonra olmazsa olmadı deriz en azından içimiz RAHAT olur. Benim en büyük destekçim ailem onlar her zaman beni motive ediyor hiç öyle şeyler demezler, bu iyi bir şans ama insan ailesini seçemiyor veya çevresini, kimininki böyle kimininki öyle...

Herkese merhaba burayı boşladığımın farkındayım ama çalışmalarıma devam ediyorum. Çalışma konularım bittiği için onun rahatlığı var üzerimde bu yüzden eskisi kadar sıkı çalışmıyorum sadece alan kaldı onu da yavaş yavaş hallediyorum.başaracağım inşallah

Ben üniversite son sınıftayım. Ben de kpss ye gireceğim. Ama henüz çalışmaya başlamadım. Haftaya çalışmaya başlayacağım. Bir sınava bu kadar kısa sürede hiç hazırlanmamış olduğum için açıkçası endişeliyim.

Çalışmamda alana ağırlık vereceğim. Bununla birlikte eğitime de çalışıp ikisini de birarada götürmeye çalışacağım, bilmiyorum yapabilir miyim?

Klasik hepimizde olan şeyler benim iki oglum var ve gün bittiğinde bitmiş oluyorum ama şimdi başlabılsa 2020 kpss den günde 2 saat çalışılsa Bile güzel puan alınılır

Başla hocam şimdi bile iyoeız ki ne çıkacak afrasyap çıktı biliyorsunuz her an her soru çıkabikşr

merhaba ben de 2019 kpss ye gireceğim denemeleriniz nasıl eğitim bilimlerinde kaç net yapıyorsunuz?

Merhabalar bende 2020 ortaogretim den kpss ye girecegim henuz cok zaman var ama cok yuksek bi puan almam lazim o yuzden sindiden basladim ve 4 aylik bebegim var .Siz neler yaptiniz nasil bi calisma plani yapmam gerek tecrubelerinizi paylasirmisiniz ben bebegimden arta kalan zamanlari degerlendirmek istiyorum

İhl mezunu mu yoksa lise mezunu mu oldun?

Temelim kötü olduğu için matematikten başladım cnm 4-5 ay böyle gideceğim.

bende Türkçeden başladım sözelciyim de bitirip sorularla devam ederken matematik konularına geçmeyi düşünüyorum.

Selamlar, ben 2020 KPSS öğretmenlik için hazırlanmak istiyorum. Evliyim, çocuk yok ama kafa karışık.. Şimdiden sıkıldım bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak

merhabalar ben de 2020 kpss giricem formasyon alabilirsem öğretmenlikten alamazsam tarih alandan giricem.Daha okulumun bitmesine bir sene var , çok zor olacak ama umutluyum hep :) formasyon olursa eğer (inş olur) formasyon, okul, kpss hazırlık... biticem bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…