Kpss çalışma süreci

Bir dersin tekrarını da bitirdim. Yarın rehberlik dersine başlayacağım eğitim bilimleri dersinden devam ediyorum.eğitimi bitirdikten sonra gk kısmına geçeceğim.bugün çözdüğüm soru sayısı 100.

Evet bugün tüm günümü yine kpss için ayırmış bulunmaktayım, rehberliğe başlıyorum sanırım tüm konularını yarına sarkmadan 1 günde bitirebilirim.hedefim yine 100 soru çözmek

Rehberliğin ilk iki ünitesini bitirdim.gün sonuna kadar 4-5 ünite bitiririm, zaten sonra da bir şey kalmıyor

Mart sonuna kadar eğitim çalışacağım. Nisanda gy e geçmeyi düşünüyorum ve tarih ile başlayacağım, sonra coğrafya sonra vatandaşlık ve gy kısmını bitireceğim. Mayısta ales var, onun için de biraz matematik ve mantık çalışırım.
Ardından artık alan derslerini tekrar etmeye başlayacağım. Hazirana kadar konuları tekrar işini bitirip özellikle son 1 ay kala genel tekrar testleri ve deneme çözeceğim

Kendine inanmayan, yolunu bulamaz.

Rehberlik 5 üniteyi de bitirdim çok az bir yerim kaldı onlara da artık yarın bakacağım 100 adet sorumu da çözdüm, bugünlük bu kadar :KK25:

Bugün sevdiğim derslerden biri olan öyt ye başlayacağım, yine konu tekrarı yapıp test çözmek var

Merhaba canım
Şimdi ben de 2020 ye hazırlanmak istiyorum branşım öğretmenlik ama öğretmenlik yapabilecek yetenekte değilim o yüzden Kuran kursu öğreticiliği düşünüyorum. Ama düşünüyorum sadece :KK66:

Bi kızım var daha 10 aylık eşim engelli çalışmıyo o da atama bekliyo aslında ama olmadı.. Şimdi bu şartlarda atanırsam eşim diyo ki ben çocukla nasıl yapcam bi yandan diyorum ki birlikte yapalım ona da yanaşmıyo yani hem karnım doysun hem pastam dursun diyenlerden pek bi üşengeç.. Tekrar bi gaz lazım ona..

Kızım daha küçük 2020 kpss den sonra 2 yaşını geçmiş olacak kreş yaşı yani benim de çalışmaya çook zamanım olacak.. Ama bi türlü kendimi boş şeyler yapmaktan alıkoyamıyorum. Aslında şöyle kız sabah 8.30 da uyanıyo gece yatması bazen 12 yi buluyo uyutana kadar zaten geberiyorum zor bi çocuk malesef.. Gündüz de max 1.5 - 2 saat uyuyo o arada da temizlik yemek neyin anca yetişiyorum.. En erken uyuduğunda da o kadar yorulmuş oluyprum ki kalkıp mutfağı bulaşıkları bile toparlayamıyorum

• Beğen
Reactions: Den
Şimdii ben bunları niye anlattım :KK66:
Tüm bunlara rağmen sence ben başarabilir miyim ? :işsiz::110:

• Beğen
Merhaba canım
Şimdi ben de 2020 ye hazırlanmak istiyorum branşım öğretmenlik ama öğretmenlik yapabilecek yetenekte değilim o yüzden Kuran kursu öğreticiliği düşünüyorum. Ama düşünüyorum sadece :KK66:

Bi kızım var daha 10 aylık eşim engelli çalışmıyo o da atama bekliyo aslında ama olmadı.. Şimdi bu şartlarda atanırsam eşim diyo ki ben çocukla nasıl yapcam bi yandan diyorum ki birlikte yapalım ona da yanaşmıyo yani hem karnım doysun hem pastam dursun diyenlerden pek bi üşengeç.. Tekrar bi gaz lazım ona..

Kızım daha küçük 2020 kpss den sonra 2 yaşını geçmiş olacak kreş yaşı yani benim de çalışmaya çook zamanım olacak.. Ama bi türlü kendimi boş şeyler yapmaktan alıkoyamıyorum. Aslında şöyle kız sabah 8.30 da uyanıyo gece yatması bazen 12 yi buluyo uyutana kadar zaten geberiyorum zor bi çocuk malesef.. Gündüz de max 1.5 - 2 saat uyuyo o arada da temizlik yemek neyin anca yetişiyorum.. En erken uyuduğunda da o kadar yorulmuş oluyprum ki kalkıp mutfağı bulaşıkları bile toparlayamıyorum
Ah canım, geçmiş olsun. Eş çocuk derken kendini düşünemiyorsun, eh hep böyle devam edecek değil hayatının sonuna kadar, sen o zamana kadar zihnen ön hazırlık yapmalısın yani çalışmaya hazır duruma gelmelisin sonra bir çalışmaya başlayınca bir daha bırakmazsın, hep gelecek için plan yap çocuk büyüyecek, düzen oturacak. Eşe göre de şekil alma en önce kendi maddi durumun önemli bu dünyanın ölümü var kalımı var, ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz benim nacizane düşüncelerim bu...

Şimdii ben bunları niye anlattım :KK66:
Tüm bunlara rağmen sence ben başarabilir miyim ? :işsiz::110:
Bir tanıdığımız polislikten öğretmenliğe atandı gece vardiyası yoğun iş temposu, evli ve çocuğu var.
Polisliğin aşırı temposundan ve stresinden yorulmuş zaten öğretmenlik mezunuydu.
sosyal bilgilere atandı ve sosyal bilgiler az alıyor biliyorsundur.
Yani istedikten sonra olabiliyor olsun iyi oldu anlattığın.

Öyt nin ilk iki ünitesini bitirdim son 3 ünitem kaldı aslında bu dersi ikiye bölmeyi düşünüyordum ama 1 günde çalışıp bitecekmiş gibi duruyor.olmazsa ertesi gün full soru çözerim

Şimdi çalışsam mutlaka günde 3 saat bulabilirim gibi ama u 2020 de sistem değişecek değişik bi kpss tarxı gelecek diyolar. Türkiyenin hali malum ne bilem ya atama olmazsa da boşa uğraşırsam diyorum

• Beğen
Şimdi çalışsam mutlaka günde 3 saat bulabilirim gibi ama u 2020 de sistem değişecek değişik bi kpss tarxı gelecek diyolar. Türkiyenin hali malum ne bilem ya atama olmazsa da boşa uğraşırsam diyorum
Günde 3 saat bulabilirsen ne mutlu sana :)
Ben de günde 3 saat çalışıyorum o söylentiler her sene oluyor kulak asma her sene kpss kalkacak deniyor, farklı bir sistem gelecek, sınav çok zor olacak vs deniyor ama bakan böyle bir şey açıkladı mı öyle olsa açıklama yapılır bir şey yapılır boş söylentiden ibaret kulak asma.
Çalışacak olan her türlü çalışıyor, zor şartlar altında olsa bile.herkesin derdi var ama önemli olan bu dertlere rağmen çalışıp gelecek inşa edebilmek

Öyt den sadece ögretim yöntemleri ve teknikleri konum kaldı.diğer konularımı bitirdim onlara da yarın bakacağım.bugün çözdüğüm soru sayısı 110. Bugünlük çalışmamı sonlandırıyorum

Bugün yöntem ve teknik konularını bitiriyorum bitince öyt bitmiş olacak. Diğer ders olan program geliştirmeye geçecegim. Tekrar ve bol soru olarak devam ediyorum

Öyt nin son iki ünitesi bitti program geliştirmeye başladım ve ilk 3 ünitesini bitirdim 60 adet soru çözdüm. Şimdi dinlenmeye zaman ayırıyorum, sonra tekrar kaldığım yerden devam edeceğim 👍

Bugün çözdüğüm soru sayısı 130. Program geliştirme ilk 5 ünite bitti. Geriye kalan üniteleri yarın tamamlarım bugünlük bu kadar yeter diyorum ve örgümü örmeye gidiyorum :KK25:

Merhaba hocam kolay gelsin ne kadar güzel çalışıyorsunuz herkesi motive ediyorsuunz böyle yazınca bence bende 2020 kpss sınavına hazırlanıyorum. evliyim bir çocuk var özel de çalışıyorum. özelden bıktım az para ile çok iş o yüzden 2020 sınavına erken başladım çalışmaya. genel yetenekten başladım sonra genel kültüre çalışacağım. istediğim düz memurluk o da maalesf 90 üstü alıyor. biraz işim zor doğrusu. ama gerçekten isteyip te bu sınavı kazanamayan görmedim. çok yakın bir tanıdığım eşinden ayrıldığı sene atandı ve iki çocukluydu ve çalışıyordu hemde vardiyali. bir kadının isteyipte yapmadığı bir şey görmedim :) verimli çalışmalar. atandı yazınızı görmemiz dileğimle ...:)

• Beğen
Merhaba hocam kolay gelsin ne kadar güzel çalışıyorsunuz herkesi motive ediyorsuunz böyle yazınca bence bende 2020 kpss sınavına hazırlanıyorum. evliyim bir çocuk var özel de çalışıyorum. özelden bıktım az para ile çok iş o yüzden 2020 sınavına erken başladım çalışmaya. genel yetenekten başladım sonra genel kültüre çalışacağım. istediğim düz memurluk o da maalesf 90 üstü alıyor. biraz işim zor doğrusu. ama gerçekten isteyip te bu sınavı kazanamayan görmedim. çok yakın bir tanıdığım eşinden ayrıldığı sene atandı ve iki çocukluydu ve çalışıyordu hemde vardiyali. bir kadının isteyipte yapmadığı bir şey görmedim :) verimli çalışmalar. atandı yazınızı görmemiz dileğimle ...:)
Sizi motive et tiysem ne mutlu bana :)
Evet gerçekten isteyince olmayacak bir şey yok :) mutlu oldum sizi gördüğüme iyi çalışmalar:)

Bugün biraz işlerim vardı o yüzden ders çalışamadım. Akşama alandan özel dersim var, o da çalışma sayılır deyip kendimi avutuyorum.yarın telafi yapacağım

X