Kpss başvurusu

lakeoftears

Omnesvulnerantultimanecat
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
5.104
1.972
448
kızlarrr ,kpss başvuru merkezleri saat kaçta açılıyor biliyor musunuz? yarın işe gelmeden önce bu işi halletmem lazım.Aslında öylesine girecektim ama parayı yatırdım.Yarın da son günmüş.Bilen varsa cevap verin lütfenn:18:

saat sekiz buçuk dokuz gibi açılır okullar

9 gibi açılır.biraz izin istemelisin sanırım iş yerinden.

internet şifresi alırsan evde kendin istediğin saatte başvuru yapabilirsin

2006 da başvuru merkezinden başvurdum sonra 2008 ve 2010 da internetten başvurdum ,yine öyle olacak sanmıştım ama internetten başvurabilmek için 2010 da başvuru merkezinden başvurmuş olmak gerekiyormuş.Şifrem falan var internette sınav seçince karşıma bununla ilgili bir yazı çıkıyor.Parasını yatırtmıştım ya yatırtmasaydım girmezdim.

başvuracağın okulu arayıp sor bence ben öyle yaptım 8de açılıyor dediler 8de ordaydım başvurumu yaptım 9da normal saatlerde mesaiye başladım izin almak zorunda kalmadım sana tavsiyem okulu ara sor

bence başvuru yapacağın okulu arayıp sor. Ben öyle yaptım 8 de başlıyoruz dediler ve 8de ordaydım iş yerinden izin almak zorunda kalmadım 9da mesai ye yetiştim

Sabah 8:30 da işimi hallettim,sistemde bilgilerim olduğu için çok kolay oldu.İşe de 20 dk falan geç kaldım ama sorun olmaz.Teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…