Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sonunda olduu benim aşkımmmm 80 almışşşş benim aşkım 70 puanı geçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş ağlıyorummmm kızlarr herkes başımda şuan tüm şirket benle beraber ağlıyoooo başardın aşkım dedim mesaj attım söledim oda aradı ağlarken duyunca oda ağlamaya başladıı mutfakçı abla bile benle beraber ağladı yaaa.. müdürüm geldi yöneticim geldi finansman müdürüm geldi muhasebe departmanı geldi pazarlama bölümü geldi gelen müşteriler bile ne oldu diye soruyor yaaa ::)) ayyy vallahi şükürler olsun RABBİM SANA TEŞEKKÜR EDERİM AŞKIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SANA OLAN GÜVENİMİ BİRKEZ DAHA BOŞA ÇIKARMADIN, BİLİYORUM ŞUAN SENDE AĞLIYORSUN BENİM SESİMİ DUYDUN AĞLARKEN VE SENDE AĞLADINN AĞLAMA AŞKIM AZ KALDI KAVUŞMAMIZAAAAA RABBİME BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUNNNN KIZLAR SÖYLERMİSİN ETTİKLERİ DULAR İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUMM akşam iş çıkışı beni almaya geldii güllerlee ayy çok güzeldi yaaa ben varyaa ona sırılsıklam aşığımmm ağlamama kıyamamışş yaaa sakın bidaha ağlama aşkım dedi tamam ömrüm ağlamam dedimm ve beni evime kadar bıraktıı omuzunda yatarak geldim evime kadar kurban olurum ben ona yaaa gülleri çalışma masamda gözümün önünde şuan mesajlarsa hiç susmuyor seviyorum aşığım ve artık sevdiğim adama kavuşmak istiyorum 5 sene dile kolayyy dimi ..diyorkiii üzerimden bir sürü yük kalktıı sanki, sana karşı sorumluluklarım vardı kazanamasaydım çok kötü olurdum aşkım dedi sarıldık birbirizimee ve sıkıca tuttuk ellerimizii neyse ben daha fazla yazmim büyü bozulmasın dimi ?? döndüm iştee mutlukla döndüm bugün
Puan bizim alanlarda bir yere kadar önemli kadro olmadığı zaman isterse 90 al farketmiyor..Ben geçen kpss'de 75 puanla sağlık ocağına gidemedim ama lisans mezunu bir arkadaş 53 puanla sağlık ocağına gitti böylede bir acayiplik var işte kafamçokkarıştı
ya arkadaşlar benim sözlüm 73.733 puan almış önlisans ilk defa girio hiç bişey bilmioruz nereleri yazabilir iyi bi puan mı acaba genel yetenekten 65 neti 8 yanlışı var genel kültürdende 28 net 28 yanlış cevaplarınızı bekliorum :a015:
nolcak bu halimiz şuanda formda çok umutlu olan yok gibi görünüyor ama genelde diğer sitelerdede 70 puan civarı almışlar belki puanlar aşağı iner bizlerede hayırlı kapılar açılır inşallah hepimiz istediğimiz yerlerde oluruz