- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
hoşgeldin canımbölümün ne? ben de 4.sınıfa yeni geçtim ve ben de evde hazırlanacağım bence elimizden geleni yapalım da olur ya da olmaz artık olmazsa tekrar deneriz
ihtiyaç yok benim kaynaklarım arasında ama almayı düşünüyorum çünkü iyi olduğunu söyleyen çok kişi var.
gy gk da ben Türkçe'yi sadece soru çözümü olarak gidiyorum Matematik ve Geometri de sadece takıldığım konuların konu anlatımına bakacağım ama diğerlerine el mahkum konu anlatımlarına da çalışıyorumbu arada da araya alandan bikaç bişey koyuyorum ki sona kalıp da sıkışmasın diye senin gy gk bilgilerinin tazeliğine de bağlı ne kadar zamanda bitirebileceğin ama ne kadar çabuk o kadar iyi, malum alan zor
bu arada bitirdiğin konuları yazarsan tablomuza ekleyeyim, bitirdikçe de yaz
malum tatıl memlekete gıttık bu yuzden yenı baslıcam ınsallah bır de oruclu zor calısabılıyo ınsan malum ramazan ayındayız :) ben gazı unıversıtesınde ceko okuyorum cnm
bende katılmak istiyorum ama yds 1eylül de mi girsem yoksa 2014 yds mi girsem karar veremedim çalışabilen arkadaşlarıma zihin açıklığı dilerim.:18:
Aa ne guzel bir topik olmus burasi, bende 2015te girecegim ama yavas yavas hazirlanmayi dusunuyorum, cokbegendim o bastaki konulari bitirenlerifilan yazmissin yaa..
Basarilar diliyorum
teşekkür ederim tatlımsen de katıl bize zaten gördüğün gibi biz de 2014'te değil de 2015'te girecekmiş gibi rahatız sınava yakın da tutuşuruz
Not: Eylül'den itibaren sıkı yönetim ilan edilecek... Ramazanı ve yazı atlatmayı bekliyorum, bu şekilde olmaz kızlarkendim de dahilim tabi buna.
Oraya eğitim bilimlerini de dahil etsen belki dahada kalabaliklasir. Benim de bölüm okul öncesi ögretmenligi. 2.üniversitemi okuyorum. Ilk bölümum matematikti. O yuzden kpss de matematik ve geometriden pek sıkıntım yok ama ben yine de çözüyorum zevkine:)
canım eğitim bilimleri olan bikaç topik var gerçi amaçlarından sapıp daha sonra alan bölümleri de ekleyenler olduama biz A grubu olarak başladık A grubu olarak devam edeceğiz
Anladim canim, başarılar diliyorum bol bol calışın
uğrarım aralarda :)
Arkadaşlar kpssa için yds gırmemız şart . Ama kaç almamız gerek benım ıng kötü. Siz napcksınız
bayağıdır uğrayamadım: (
topik aşağılara düşüveröiş yav
eveeet: )))
neler yaptım?
coğrafyadan,
coğrafi konumu bitirdim,
matematik zaten bitmişti ama hareket ve karışım problemlerinde sıkıntım vardı eşim çalıştırdı onu bitirdim.
mikroya çok baktığım için beynim bulandı ve makroya geçmeden araya muhasebe soktum
muhasebede de daha başlardayım,hesaplardayım: )
hoşgeldin canımumarım mailimi almışsındır
matematikten tüm konuların bitti miyazayım mı tabloya?? maşallahın var tatlım, arada bari ara verince falan gel de sohbet edelim
ben de bugün biraz Türkçe baktım "yine".noktalama işaretlerini bitirdim, küçük ama benim Türkçe'de sorun yaşadığım tek konu YGS'de 2 yanlışım vardı ikisi de noktalama işaretlerindendi
bu ara hastane ev arası mekik dokudum uğrayamadım ama artık uğrarım: )))
evet canım geldi mailin çok şükür alabildim m3 leri: ) çok teşekkür ederim
eşimle uğraştık bayağı.
benim matematiğim zaten iyiydi.ben geçen dönem 6 ay boyunca matematik çalışıp bitirmiştim zaten: )
sadece arada deneme çözüyorum.arada hareket ve karışım problemleri sekteye uğruyor o kadar.
modüler aritmatikte yok daha onuda eşimle çalışacağım artık.
yani mat konuları eski bitirdiklerimden yeni değil :)
çok çalışamıyorum bu ara ama genede uğraşıyorum günde 1 2 saatte olsa.
2013 kpss soruları yayınlanınca çıktısını aldım çözdüm hiç cevaplara bakmadan.
tükçe 26 doğru 1 yanlış 3 boş(şu vitsmin soruları)
matematik
26 doğru 4 boş.
iktisat 10 doğru gerisi boş
muhasebeden de 13 doğru 6 yanlış.
gerisine hiç bakmadım.
matematik sorularını çok değiştirmişler ama yaaa...
çözdüm ama bayağı zamanımı aldı,sınavda olsam yetiştiremezdim büyük ihtimalle
sen başka neler yaptın alana bakıyor musun yoksa gk gy den mi devam ediyorsun?
bu ara bende gk gy ye yöneleyim diye düşünüyorum açıkçası
canım çıktın sanırım,
bende çıkayım akşama iftara davetliyiz çalışamam muhtemelen şimdi bakayım biraz coğrafyaya.
sana kolaylıklar diliyorum
sık sık uğramaya çalışacağım,iyi çalışmalar