KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

hoşgeldin canım :KK3: bölümün ne? ben de 4.sınıfa yeni geçtim :KK9: ve ben de evde hazırlanacağım :KK9: bence elimizden geleni yapalım da olur ya da olmaz artık olmazsa tekrar deneriz :KK14:
ihtiyaç yok benim kaynaklarım arasında ama almayı düşünüyorum çünkü iyi olduğunu söyleyen çok kişi var.
gy gk da ben Türkçe'yi sadece soru çözümü olarak gidiyorum Matematik ve Geometri de sadece takıldığım konuların konu anlatımına bakacağım ama diğerlerine el mahkum konu anlatımlarına da çalışıyorum :KK9: bu arada da araya alandan bikaç bişey koyuyorum ki sona kalıp da sıkışmasın diye :KK9: senin gy gk bilgilerinin tazeliğine de bağlı ne kadar zamanda bitirebileceğin ama ne kadar çabuk o kadar iyi, malum alan zor :KK14:
bu arada bitirdiğin konuları yazarsan tablomuza ekleyeyim, bitirdikçe de yaz :KK9:

malum tatıl memlekete gıttık bu yuzden yenı baslıcam ınsallah bır de oruclu zor calısabılıyo ınsan malum ramazan ayındayız :) ben gazı unıversıtesınde ceko okuyorum cnm

bende katılmak istiyorum ama yds 1eylül de mi girsem yoksa 2014 yds mi girsem karar veremedim çalışabilen arkadaşlarıma zihin açıklığı dilerim.:18:

bende katılmak istiyorum ama yds 1eylül de mi girsem yoksa 2014 yds mi girsem karar veremedim çalışabilen arkadaşlarıma zihin açıklığı dilerim.:18:

hoşgeldiin :KK3: teşekkür ederim Allah sana da zihin açıklığı versin :KK16: anladığım kadarıyla şu an aramıza katılanların hepsi yds'yi son plana atmış durumda :KK53: şu an hiç düşüncesi bile yok aklımda :KK9: sana kolay gelsin canım :KK53: aramıza bekleriz seni de :KK34:

Aa ne guzel bir topik olmus burasi, bende 2015te girecegim ama yavas yavas hazirlanmayi dusunuyorum, cokbegendim o bastaki konulari bitirenlerifilan yazmissin yaa..
Basarilar diliyorum

Aa ne guzel bir topik olmus burasi, bende 2015te girecegim ama yavas yavas hazirlanmayi dusunuyorum, cokbegendim o bastaki konulari bitirenlerifilan yazmissin yaa..
Basarilar diliyorum

teşekkür ederim tatlım :KK9: sen de katıl bize zaten gördüğün gibi biz de 2014'te değil de 2015'te girecekmiş gibi rahatız :KK9::KK53: sınava yakın da tutuşuruz :KK53:

Not: Eylül'den itibaren sıkı yönetim ilan edilecek... Ramazanı ve yazı atlatmayı bekliyorum, bu şekilde olmaz kızlar :KK50: kendim de dahilim tabi buna. :KK53:

Son düzenleme:
teşekkür ederim tatlım :KK9: sen de katıl bize zaten gördüğün gibi biz de 2014'te değil de 2015'te girecekmiş gibi rahatız :KK9::KK53: sınava yakın da tutuşuruz :KK53:

Not: Eylül'den itibaren sıkı yönetim ilan edilecek... Ramazanı ve yazı atlatmayı bekliyorum, bu şekilde olmaz kızlar :KK50: kendim de dahilim tabi buna. :KK53:

Oraya eğitim bilimlerini de dahil etsen belki dahada kalabaliklasir. Benim de bölüm okul öncesi ögretmenligi. 2.üniversitemi okuyorum. Ilk bölümum matematikti. O yuzden kpss de matematik ve geometriden pek sıkıntım yok ama ben yine de çözüyorum zevkine:)

Oraya eğitim bilimlerini de dahil etsen belki dahada kalabaliklasir. Benim de bölüm okul öncesi ögretmenligi. 2.üniversitemi okuyorum. Ilk bölümum matematikti. O yuzden kpss de matematik ve geometriden pek sıkıntım yok ama ben yine de çözüyorum zevkine:)

canım eğitim bilimleri olan bikaç topik var gerçi amaçlarından sapıp daha sonra alan bölümleri de ekleyenler oldu :KK53: ama biz A grubu olarak başladık A grubu olarak devam edeceğiz :KK76:

kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor? çalışmalar durdu mu şimdiden yahu? yok mu çalışan eden? arada bir uğrayın durumu bildirin bari :KK47: yavaş yavaş çalışmalara odaklanmak gerek arkadaşlar çok tembellik yapıyoruz bakın :KK50: olmaz böyle, toparlanmamız gerek yavaştan...
şu birkaç gündür matematik ve Türkçe çalışıyorum, Türkçe'den dil bilgisinin tamamı bu gece ya da yarın biter :KK76:

Arkadaşlar kpssa için yds gırmemız şart . Ama kaç almamız gerek benım ıng kötü. Siz napcksınız

puan türüne göre değişiyor canım yds meselesi. şimdi baktım da 119 puan türünün 91 tanesi yds gerektiriyor ve o puanların hesaplanabilmesi için yds'ye girmek mecburi. her puan türü için de farklı ağırlıkta yds gerekli. kimisi %20 diyor kimisi %10. ama belirli bir baraj olduğunu sanmıyorum. yine de net bir bilgiye sahip değilim yds konusunda. benim de ingilizcem kötü olduğundan puanlarımın hesaplanabilmesi için mecburen gireceğim :KK50:

Son düzenleme:
bayağıdır uğrayamadım: (
topik aşağılara düşüveröiş yav :KK50:
eveeet: )))
neler yaptım?
coğrafyadan,
coğrafi konumu bitirdim,
matematik zaten bitmişti ama hareket ve karışım problemlerinde sıkıntım vardı eşim çalıştırdı onu bitirdim.
mikroya çok baktığım için beynim bulandı ve makroya geçmeden araya muhasebe soktum :KK53:
muhasebede de daha başlardayım,hesaplardayım: )

bayağıdır uğrayamadım: (
topik aşağılara düşüveröiş yav :KK50:
eveeet: )))
neler yaptım?
coğrafyadan,
coğrafi konumu bitirdim,
matematik zaten bitmişti ama hareket ve karışım problemlerinde sıkıntım vardı eşim çalıştırdı onu bitirdim.
mikroya çok baktığım için beynim bulandı ve makroya geçmeden araya muhasebe soktum :KK53:
muhasebede de daha başlardayım,hesaplardayım: )

hoşgeldin canım :KK3: umarım mailimi almışsındır :KK53:
matematikten tüm konuların bitti mi :KK53: yazayım mı tabloya?? maşallahın var tatlım, arada bari ara verince falan gel de sohbet edelim :KK51:
ben de bugün biraz Türkçe baktım "yine". :KK53: noktalama işaretlerini bitirdim, küçük ama benim Türkçe'de sorun yaşadığım tek konu :KK43: YGS'de 2 yanlışım vardı ikisi de noktalama işaretlerindendi :KK53:

:KK14:
hoşgeldin canım :KK3: umarım mailimi almışsındır :KK53:
matematikten tüm konuların bitti mi :KK53: yazayım mı tabloya?? maşallahın var tatlım, arada bari ara verince falan gel de sohbet edelim :KK51:
ben de bugün biraz Türkçe baktım "yine". :KK53: noktalama işaretlerini bitirdim, küçük ama benim Türkçe'de sorun yaşadığım tek konu :KK43: YGS'de 2 yanlışım vardı ikisi de noktalama işaretlerindendi :KK53:

bu ara hastane ev arası mekik dokudum uğrayamadım ama artık uğrarım: )))
evet canım geldi mailin çok şükür alabildim m3 leri: ) çok teşekkür ederim :KK16:
eşimle uğraştık bayağı.
benim matematiğim zaten iyiydi.ben geçen dönem 6 ay boyunca matematik çalışıp bitirmiştim zaten: )
sadece arada deneme çözüyorum.arada hareket ve karışım problemleri sekteye uğruyor o kadar.
modüler aritmatikte yok daha onuda eşimle çalışacağım artık.
yani mat konuları eski bitirdiklerimden yeni değil :)
çok çalışamıyorum bu ara ama genede uğraşıyorum günde 1 2 saatte olsa.
2013 kpss soruları yayınlanınca çıktısını aldım çözdüm hiç cevaplara bakmadan.
tükçe 26 doğru 1 yanlış 3 boş(şu vitsmin soruları)
matematik
26 doğru 4 boş.
iktisat 10 doğru gerisi boş :KK53:
muhasebeden de 13 doğru 6 yanlış.
gerisine hiç bakmadım.
matematik sorularını çok değiştirmişler ama yaaa...
çözdüm ama bayağı zamanımı aldı,sınavda olsam yetiştiremezdim büyük ihtimalle :KK50:
sen başka neler yaptın alana bakıyor musun yoksa gk gy den mi devam ediyorsun?
bu ara bende gk gy ye yöneleyim diye düşünüyorum açıkçası :KK31:

Son düzenleme:
canım çıktın sanırım,
bende çıkayım akşama iftara davetliyiz çalışamam muhtemelen şimdi bakayım biraz coğrafyaya.
sana kolaylıklar diliyorum :KK16:
sık sık uğramaya çalışacağım,iyi çalışmalar :KK16:

:KK14:

bu ara hastane ev arası mekik dokudum uğrayamadım ama artık uğrarım: )))
evet canım geldi mailin çok şükür alabildim m3 leri: ) çok teşekkür ederim :KK16:
eşimle uğraştık bayağı.
benim matematiğim zaten iyiydi.ben geçen dönem 6 ay boyunca matematik çalışıp bitirmiştim zaten: )
sadece arada deneme çözüyorum.arada hareket ve karışım problemleri sekteye uğruyor o kadar.
modüler aritmatikte yok daha onuda eşimle çalışacağım artık.
yani mat konuları eski bitirdiklerimden yeni değil :)
çok çalışamıyorum bu ara ama genede uğraşıyorum günde 1 2 saatte olsa.
2013 kpss soruları yayınlanınca çıktısını aldım çözdüm hiç cevaplara bakmadan.
tükçe 26 doğru 1 yanlış 3 boş(şu vitsmin soruları)
matematik
26 doğru 4 boş.
iktisat 10 doğru gerisi boş :KK53:
muhasebeden de 13 doğru 6 yanlış.
gerisine hiç bakmadım.
matematik sorularını çok değiştirmişler ama yaaa...
çözdüm ama bayağı zamanımı aldı,sınavda olsam yetiştiremezdim büyük ihtimalle :KK50:
sen başka neler yaptın alana bakıyor musun yoksa gk gy den mi devam ediyorsun?
bu ara bende gk gy ye yöneleyim diye düşünüyorum açıkçası :KK31:

canım çıktın sanırım,
bende çıkayım akşama iftara davetliyiz çalışamam muhtemelen şimdi bakayım biraz coğrafyaya.
sana kolaylıklar diliyorum :KK16:
sık sık uğramaya çalışacağım,iyi çalışmalar :KK16:

markete gitmiştim canım :KK53:
hastane demişsin, umarım bir sorun yoktur :KK50:

ben de çıkmış sorulara bakmayı düşünüyorum ama şu an sıfır olduğumu biliyorum o yüzden bikaç ay sonra bakacağım, çok umutlu değilim :KK50:

oruçluyken denedim alan yapamıyorum o yüzden gy-gk bakıyorum arada, Türkçe'yi biliyorum çözüp bitireyim aradan çıksın diyorum :KK9: algılayabileceğime inandığım zaman tarihe bakıyorum matematikten azar azar bakıyorum arada :KK53: yaz dönemini bu şekilde atlatacağım artık, 1 hafta sonra staj başlayınca hiç hiç yapamam zaten :KK50: ama gy-gk öncelikli olarak bitirmek daha mantıklı sanırım...

süre meselesi beni de çok kaygılandırıyor, son 1-2 ay süre belirleyerek çözeceğim alışabilmek için...

şimdiden Allah kabul etsin, keyifli akşamlar canım :KK14:

görüşmek üzere :KK3:

X