şimdi hayat hikayemi anlatayım 2012 kasımdan itibaren:))
kasımda tercihler oldu baktım taban puan yüksekte kapattı.benim b grubundan 82 puanım vardı. dedim haziranda da olmazsa atanamazsam napacağım.alan hep düşünüyordum ama atandıktan sonraya ertelemiştim. neyse kasımda o puanları görünce benim beynimde bi şeyler çaktı tabi özelde çalışsam tatmin etmicekti. sonra boşum dedim alana çalışyım aralıkta karar verdim aydınlıyım bu arada.aydında o ara açılan uzman akademi kursu vardı 3 hafta mı 2 hafta mı ne olmuştu mecbur seçme şansım yoktu ona yazıldım. tabi ben psikolojik olarak kötüyüm mezun olmuşum 2012 haziranda hayalimde gelip evde durup ders çalışmak yok ben şubata kadar depresif takıldım tabi:) ara ara çalışıordum. şubattan sonra bi başladım işte aslında çok ççalışmadım daha dogrusu çalışamadım.son nisan mayıs haziran yüklendim . ilk yaptıgım deneme 13 net ikincisi 32 net sonra 45 sonra 50 ye çıktı en fazla 85 net yapabildim denemelerde ortalama 50 60 net arası gidip geldi.sınav kolay deniliyor ama bence öyle değildi ya çok çeldirici vardı hukuk bana zor geldi. sadece maliye gerçekten geçen seneye göre bariz kolaydı.sorular yayınlansın görürsünüz:)
kitaplar konusunda bizim dersane murat veriyordu ama kapagını açmadım resmen:)
mikro iktisat yüksel bilgili
iktisadi düşünceler yüksel bilgili . konu konu çözümlü çıkmış iktisat soru bankası yüksel bilgili.
muhasebe tamamı çözümlü çıkmış soru ferhat yıldız.
maliye 4t aldım.son zman optimus aldım bitiremedim.hukukta yedi iklimin 3lü seti vardı.
gk gy desen geçen seneki bilgilerimle artı arada denemelerde işte ama bu sene öyle yetmeyecek gk gy ciddi bir çalışma gerektiriyor
yani özetle çok çalışamadım
daha iyi şeyler yapabilirdm.
çok yazdım ben okuması zor olucak:)