- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
markete gitmiştim canım
hastane demişsin, umarım bir sorun yoktur
ben de çıkmış sorulara bakmayı düşünüyorum ama şu an sıfır olduğumu biliyorum o yüzden bikaç ay sonra bakacağım, çok umutlu değilim
oruçluyken denedim alan yapamıyorum o yüzden gy-gk bakıyorum arada, Türkçe'yi biliyorum çözüp bitireyim aradan çıksın diyorumalgılayabileceğime inandığım zaman tarihe bakıyorum matematikten azar azar bakıyorum arada yaz dönemini bu şekilde atlatacağım artık, 1 hafta sonra staj başlayınca hiç hiç yapamam zaten ama gy-gk öncelikli olarak bitirmek daha mantıklı sanırım...
süre meselesi beni de çok kaygılandırıyor, son 1-2 ay süre belirleyerek çözeceğim alışabilmek için...
şimdiden Allah kabul etsin, keyifli akşamlar canım
görüşmek üzere
Allaha şükür birşeyim yok canım,
sadece birazcık hamileyim
ben oruç tutamıyorum durumumdan dolayı şuan sadece muahsebe bakıyorum onun dışında bende coğrafya çalışıyorum.
bugün yer şekillerini bitirdim
fakat göl isimler,ovalar,platolar vs...bunların adını ezberleyemedim haliyle.
bi şifre oluşturmaya çalışacağım artık
ah ah ah yerim ben onudaha da pek bi yeniymiş minikcik Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün canım daha tekme de atacak dimi annesi
ben onları hiç ezberleyemedim, ezberleyebileceğimi de sanmıyorum
evet daha fasülye kadarcık
amin duaların için canım: )) tekeye daha en az bi 4 5 ay vardır herhalde: ))
bi aksilik olmazsa mart sonu dünyaya gelecek dua et nolur kpss ye kadar upuslu dursun
ben ezberlesemde sene içinde muhtemelen unuturum: ))
o yüzden ben onları bi şarkı ya da komik karikatürle formülleyip duvara asacağım yıl içinde de bakacağım
Ayy buraya yazcaktım unuttumNeyse...
Ben çalışmalara başladım canım.
Biten konularım:
Geometri; Doğruda Açılar, Üçgende Açılar.
Türkçe; Sözcükte Anlam
Yarın Matematik çalışcam inşallah
evet daha fasülye kadarcık
amin duaların için canım: )) tekeye daha en az bi 4 5 ay vardır herhalde: ))
bi aksilik olmazsa mart sonu dünyaya gelecek dua et nolur kpss ye kadar upuslu dursun
ben ezberlesemde sene içinde muhtemelen unuturum: ))
o yüzden ben onları bi şarkı ya da komik karikatürle formülleyip duvara asacağım yıl içinde de bakacağım
3 gün oluor başlayalıhoşgeldin tatlım
maşallah ne ara başladın da bitirdinbir nefes al yahu ne kitapta ne derste yetişemiyorum hızına canım, maşallah
yazıyorum birazdan tabloya[/F][/B][/COLOR][/SIZE]
3 gün oluor başlayalı
Kitaptan sıkılınca ders, dersten sıkılınca kitap işte. Napim evdeyim tüm gün bari faydalı şeyler yapayım
güzel oturtmuşsun ama ben daha bir düzene koyamadım e haftaya da staj başlıyor artık Çanakkale'ye gidince...ben en çok tembellik yapıyorum
Merhaba, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsen canım
Dua edelim hep beraber, KPSS ye kadar rahatsız etmesin anneciğini
hoşgeldin tatlım
maşallah ne ara başladın da bitirdinbir nefes al yahu ne kitapta ne derste yetişemiyorum hızına canım, maşallah
yazıyorum birazdan tabloya
benim doğum günüm de mart sonubelki de benimle aynı gün doğar canım ben ne yapacağım hiç bilmiyorum tarih coğrafyam kötü, derslerim bu sene çok çok yoğun olacak... Allah bana yardım etsin...
bizimle de paylaşır mısın formüllediğinde
Sende çok yoğunsun maşallahStaj yapmak güzeldir heralde. Bizim zorunlu değildi yapmadım ben o yüzden
----
Güzel oturttum da eşim evde olduğunda ne kitap ne ders hiçbişey yapamıyorumSürekli gelip dikkatimi dağıtıyor bırakayım diye. Bırakıyorum yanına gidiyorum bu sefer de 'Vicdan azabı çekerim ben, hadi sen git dersine ben alıkoymayayım' diyor
Deli mi ne
tembelliklerimle çok meşgulüm haklısın canımbizim de zorunlu değil de işte deli dürttü beni
ah yaa çok tatlısınız, Allah bozmasın
Ne güzel işte yap stajını, deneyim olur şimdiden :13:
Ben de yapmak isterdim de az para verirler diye yapmadım
çok teşekkür ederim yasemincim: )darısı sna inşallah
umarım sıkıntı yaşamam bunla ilgili şüphelerim var açıkçası,hatta bdv ye konu bile açtım bi kaç saniye evvel bununla ilgili
erken doğum olmazsa aynı güne denk gelme ihtimali yüksek: ))
inşallah yaparsın sadece sabret ve yılmadan çalış
eğer gülüp alaya almazsanız beni yazarım
komik uydurmalarım vardır da
canım ne dalga geçmesi, komik olsun ki akılda kalır hem
canım ne dalga geçmesi, komik olsun ki akılda kalır hem
Aynen katılıyorum
Ben biyolojideki latincelere ne isimler takmışımdır garip garipAnımsatsın yeter :13:
tamam o zaman hazır olun bombaları patlatırım yakında
Aynen katılıyorum
Ben biyolojideki latincelere ne isimler takmışımdır garip garipAnımsatsın yeter :13:
o zaman ikinizden de bekliyorum böyle yaratıcı şeyler
bu arada yasemincim sana da o mp3leri göndereyim facebooktan unutturma bana
tamam o halde bekleyin beni
bu yöntem işe yararsa el birliğiyle tarihede el atarız
şimdi ben çıkıyorum yoldaşlarım
sizde çıkmada bi bdv de açtığım konuma yorum yapıp hem fikir verip hem de 2.sayfalara düşmesini engellerseniz çok sevindirik olurum zira kimse bakmıyor konuma yav :26:
illa kocam aldattı,sevgilim böyle dedi,nişanlım niye böyle başlığı mı olması lazım yahu
neyse akşam olduğu için herhalde inşallah yarın uyandığımda bir sürü yorum görürüm,dinimiz amin