KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

markete gitmiştim canım :KK53:
hastane demişsin, umarım bir sorun yoktur :KK50:

ben de çıkmış sorulara bakmayı düşünüyorum ama şu an sıfır olduğumu biliyorum o yüzden bikaç ay sonra bakacağım, çok umutlu değilim :KK50:

oruçluyken denedim alan yapamıyorum o yüzden gy-gk bakıyorum arada, Türkçe'yi biliyorum çözüp bitireyim aradan çıksın diyorum :KK9: algılayabileceğime inandığım zaman tarihe bakıyorum matematikten azar azar bakıyorum arada :KK53: yaz dönemini bu şekilde atlatacağım artık, 1 hafta sonra staj başlayınca hiç hiç yapamam zaten :KK50: ama gy-gk öncelikli olarak bitirmek daha mantıklı sanırım...

süre meselesi beni de çok kaygılandırıyor, son 1-2 ay süre belirleyerek çözeceğim alışabilmek için...

şimdiden Allah kabul etsin, keyifli akşamlar canım :KK14:

görüşmek üzere :KK3:

Allaha şükür birşeyim yok canım,
sadece birazcık hamileyim :emir_bebek:
ben oruç tutamıyorum durumumdan dolayı şuan sadece muahsebe bakıyorum onun dışında bende coğrafya çalışıyorum.
bugün yer şekillerini bitirdim
fakat göl isimler,ovalar,platolar vs...bunların adını ezberleyemedim haliyle.
bi şifre oluşturmaya çalışacağım artık :KK1:

Allaha şükür birşeyim yok canım,
sadece birazcık hamileyim :emir_bebek:
ben oruç tutamıyorum durumumdan dolayı şuan sadece muahsebe bakıyorum onun dışında bende coğrafya çalışıyorum.
bugün yer şekillerini bitirdim
fakat göl isimler,ovalar,platolar vs...bunların adını ezberleyemedim haliyle.
bi şifre oluşturmaya çalışacağım artık :KK1:

ah ah ah yerim ben onu :emir_bebek: daha da pek bi yeniymiş :KK9: minikcik :emir_bebek: Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün canım :nazar: daha tekme de atacak dimi annesi :KK9:

ben onları hiç ezberleyemedim, ezberleyebileceğimi de sanmıyorum :KK53:

Ayy buraya yazcaktım unuttum:KK1: Neyse...
Ben çalışmalara başladım canım.
Biten konularım:
Geometri; Doğruda Açılar, Üçgende Açılar.
Türkçe; Sözcükte Anlam :KK6:
Yarın Matematik çalışcam inşallah :KK55:

Son düzenleme:
ah ah ah yerim ben onu :emir_bebek: daha da pek bi yeniymiş :KK9: minikcik :emir_bebek: Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün canım :nazar: daha tekme de atacak dimi annesi :KK9:

ben onları hiç ezberleyemedim, ezberleyebileceğimi de sanmıyorum :KK53:

evet daha fasülye kadarcık :emir_bebek:
amin duaların için canım: )) tekeye daha en az bi 4 5 ay vardır herhalde: ))
bi aksilik olmazsa mart sonu dünyaya gelecek dua et nolur kpss ye kadar upuslu dursun :KK31:
ben ezberlesemde sene içinde muhtemelen unuturum: ))
o yüzden ben onları bi şarkı ya da komik karikatürle formülleyip duvara asacağım yıl içinde de bakacağım :KK9:

bi aksilik olmazsa mart sonu dünyaya gelecek dua et nolur kpss ye kadar upuslu dursun :KK31:
o yüzden ben onları bi şarkı ya da komik karikatürle formülleyip duvara asacağım yıl içinde de bakacağım :KK9:

Merhaba, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsen canım :KK16:
Dua edelim hep beraber, KPSS ye kadar rahatsız etmesin anneciğini :KK1:

Son düzenleme:
Ayy buraya yazcaktım unuttum:KK1: Neyse...
Ben çalışmalara başladım canım.
Biten konularım:
Geometri; Doğruda Açılar, Üçgende Açılar.
Türkçe; Sözcükte Anlam :KK6:
Yarın Matematik çalışcam inşallah :KK55:

hoşgeldin tatlım :KK3:
maşallah ne ara başladın da bitirdin :KK53: bir nefes al yahu :KK53: ne kitapta ne derste yetişemiyorum hızına canım, maşallah :nazar:
yazıyorum birazdan tabloya :KK16:

benim doğum günüm de mart sonu :KK53: belki de benimle aynı gün doğar :KK53: canım ben ne yapacağım hiç bilmiyorum tarih coğrafyam kötü, derslerim bu sene çok çok yoğun olacak... Allah bana yardım etsin...

bizimle de paylaşır mısın formüllediğinde :KK14::KK1:

maşallah ne ara başladın da bitirdin :KK53: bir nefes al yahu :KK53: ne kitapta ne derste yetişemiyorum hızına canım, maşallah :nazar:
[/F][/B][/COLOR][/SIZE]
3 gün oluor başlayalı :KK1:
Kitaptan sıkılınca ders, dersten sıkılınca kitap işte. Napim evdeyim tüm gün bari faydalı şeyler yapayım :KK53:

3 gün oluor başlayalı :KK1:
Kitaptan sıkılınca ders, dersten sıkılınca kitap işte. Napim evdeyim tüm gün bari faydalı şeyler yapayım :KK53:

güzel oturtmuşsun ama ben daha bir düzene koyamadım e haftaya da staj başlıyor artık Çanakkale'ye gidince... :KK53: ben en çok tembellik yapıyorum :KK76::KK51:

güzel oturtmuşsun ama ben daha bir düzene koyamadım e haftaya da staj başlıyor artık Çanakkale'ye gidince... :KK53: ben en çok tembellik yapıyorum :KK76::KK51:

Sende çok yoğunsun maşallah :KK1: Staj yapmak güzeldir heralde. Bizim zorunlu değildi yapmadım ben o yüzden :KK31:
----
Güzel oturttum da eşim evde olduğunda ne kitap ne ders hiçbişey yapamıyorum :KK31: Sürekli gelip dikkatimi dağıtıyor bırakayım diye. Bırakıyorum yanına gidiyorum bu sefer de 'Vicdan azabı çekerim ben, hadi sen git dersine ben alıkoymayayım' diyor:KK1:
Deli mi ne :KK53:

Merhaba, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsen canım :KK16:
Dua edelim hep beraber, KPSS ye kadar rahatsız etmesin anneciğini :KK1:

çok teşekkür ederim yasemincim: )darısı sna inşallah :KK16:
umarım sıkıntı yaşamam bunla ilgili şüphelerim var açıkçası,hatta bdv ye konu bile açtım bi kaç saniye evvel bununla ilgili :KK53:

benim doğum günüm de mart sonu :KK53: belki de benimle aynı gün doğar :KK53: canım ben ne yapacağım hiç bilmiyorum tarih coğrafyam kötü, derslerim bu sene çok çok yoğun olacak... Allah bana yardım etsin...

bizimle de paylaşır mısın formüllediğinde :KK14::KK1:

erken doğum olmazsa aynı güne denk gelme ihtimali yüksek: ))
inşallah yaparsın sadece sabret ve yılmadan çalış :KK34:
eğer gülüp alaya almazsanız beni yazarım :KK53:
komik uydurmalarım vardır da :KK37:

Sende çok yoğunsun maşallah :KK1: Staj yapmak güzeldir heralde. Bizim zorunlu değildi yapmadım ben o yüzden :KK31:
----
Güzel oturttum da eşim evde olduğunda ne kitap ne ders hiçbişey yapamıyorum :KK31: Sürekli gelip dikkatimi dağıtıyor bırakayım diye. Bırakıyorum yanına gidiyorum bu sefer de 'Vicdan azabı çekerim ben, hadi sen git dersine ben alıkoymayayım' diyor:KK1:
Deli mi ne :KK53:

tembelliklerimle çok meşgulüm haklısın canım :KK9: bizim de zorunlu değil de işte deli dürttü beni :KK53:

ah yaa çok tatlısınız, Allah bozmasın :nazar:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim yasemincim: )darısı sna inşallah :KK16:
umarım sıkıntı yaşamam bunla ilgili şüphelerim var açıkçası,hatta bdv ye konu bile açtım bi kaç saniye evvel bununla ilgili :KK53:

erken doğum olmazsa aynı güne denk gelme ihtimali yüksek: ))
inşallah yaparsın sadece sabret ve yılmadan çalış :KK34:
eğer gülüp alaya almazsanız beni yazarım :KK53:
komik uydurmalarım vardır da :KK37:

canım ne dalga geçmesi, komik olsun ki akılda kalır hem :KK53:

Aynen katılıyorum :KK53:
Ben biyolojideki latincelere ne isimler takmışımdır garip garip :KK9: Anımsatsın yeter :13:

tamam o halde bekleyin beni :KK53:
bu yöntem işe yararsa el birliğiyle tarihede el atarız :KK53:
şimdi ben çıkıyorum yoldaşlarım :KK9:
sizde çıkmada bi bdv de açtığım konuma yorum yapıp hem fikir verip hem de 2.sayfalara düşmesini engellerseniz çok sevindirik olurum zira kimse bakmıyor konuma yav :26:
illa kocam aldattı,sevgilim böyle dedi,nişanlım niye böyle başlığı mı olması lazım yahu :KK53:
neyse akşam olduğu için herhalde inşallah yarın uyandığımda bir sürü yorum görürüm,dinimiz amin :KK53: :KK16:

tamam o halde bekleyin beni :KK53:
bu yöntem işe yararsa el birliğiyle tarihede el atarız :KK53:
şimdi ben çıkıyorum yoldaşlarım :KK9:
sizde çıkmada bi bdv de açtığım konuma yorum yapıp hem fikir verip hem de 2.sayfalara düşmesini engellerseniz çok sevindirik olurum zira kimse bakmıyor konuma yav :26:
illa kocam aldattı,sevgilim böyle dedi,nişanlım niye böyle başlığı mı olması lazım yahu :KK53:
neyse akşam olduğu için herhalde inşallah yarın uyandığımda bir sürü yorum görürüm,dinimiz amin :KK53: :KK16:

iyi akşamlar tatlım gece ben bakacağım ona aklımda :KK34: :KK53:

X