- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
inşallah başarırız..ama ben hala ramazan çalışmasını oturtamadım: (
bu arada videoları aldım kitapkokusu: ) henüz bakmadım ama sana çoook teşekkür ederim,Allah razı olsun
ne güzel konu olmuş bu :)) alana hazırlanmış ve hala hazırlanacak biri olarak hemen dikkatimi çekti:) sınava girdim kızlar 1 hafta önce bakalım sonuç bekliyorum. ama beklerken de çalışmam lazım yoksa çok nankör bütün dersler unutrum. eylüldeki vmy için çalışmam lazım.
bakalım sınavdan da p49 nasıl gelecek
hoşbulduk canım :)hoşgeldin aysemhayırlısı olur inşallah senin için az önce biraz mikro çalışayım deidm de ı-ıh olmadı bilmiyorum ne yapacağım, kendimi hiç derse veremiyorum
çalışma konusu bende de oturmadı daha, ağustosta da stajda olacağım, bilemiyorum ne yapacağımı
rica ederim canım onlar mp3 formatında sanırım, dinlersin belki bir etkisi olur
ne güzel konu olmuş bu :)) alana hazırlanmış ve hala hazırlanacak biri olarak hemen dikkatimi çekti:) sınava girdim kızlar 1 hafta önce bakalım sonuç bekliyorum. ama beklerken de çalışmam lazım yoksa çok nankör bütün dersler unutrum. eylüldeki vmy için çalışmam lazım.
bakalım sınavdan da p49 nasıl gelecek
evet canım mp3 formatındaymış henüz dinlemedim,tabletime atıp kütüphanede falan dinleyeceğim artık: )
iibf de staj zorunlu değil aslında sizin okul mu zorunlu kıldı yoksa sen mi istedin?güzel birşey aslında: )
Kızlar ben alan için ağustosta ders çalışmaya başlayacağım.
İşletmeden gireceğim. Alan için murat yayınları alsam mı ki ?
Genel yetenek ve kültür için çok birşey çalışmayacağım. Sadece tarih tekrar ederim nankör ders çabuk unutuluyor
Gy-gk ihtiyaç yayınları yargı yayınları var elimde bunlardan çok memnunum.
Alandan hangi yayınları almalıyım ?
hoşgeldin aramıza canım
muratla sınırlı kalma, muratın bende de var kitabı ama pek ısınamıyorum ben murat yayınlarına.
bende pegem akademi var alandan ama ihtiyaç ve yargının da iyi olduğunu duydum onlara da el atacağım
Alandan ilk defa gireceğim için emin olamıyorum.
gy ve gk olsa bir tek ihtiyaç ve yargıya gözüm kapalı güveniyorum.
Çok hoş anlatımları var sıkılmadan ders çalışabiliyorum.
Olmadı alan içinde bir göz atayım kitaplarına
mezun musun yoksa okul devam ediyor mu?
ben de ilk kez gireceğim ve özellikle ilk senemde gy-gk boşlamak istemiyorum düz memurluğu da deneyebilirim
şimdi hayat hikayemi anlatayım 2012 kasımdan itibaren:))
kasımda tercihler oldu baktım taban puan yüksekte kapattı.benim b grubundan 82 puanım vardı. dedim haziranda da olmazsa atanamazsam napacağım.alan hep düşünüyordum ama atandıktan sonraya ertelemiştim. neyse kasımda o puanları görünce benim beynimde bi şeyler çaktı tabi özelde çalışsam tatmin etmicekti. sonra boşum dedim alana çalışyım aralıkta karar verdim aydınlıyım bu arada.aydında o ara açılan uzman akademi kursu vardı 3 hafta mı 2 hafta mı ne olmuştu mecbur seçme şansım yoktu ona yazıldım. tabi ben psikolojik olarak kötüyüm mezun olmuşum 2012 haziranda hayalimde gelip evde durup ders çalışmak yok ben şubata kadar depresif takıldım tabi:) ara ara çalışıordum. şubattan sonra bi başladım işte aslında çok ççalışmadım daha dogrusu çalışamadım.son nisan mayıs haziran yüklendim . ilk yaptıgım deneme 13 net ikincisi 32 net sonra 45 sonra 50 ye çıktı en fazla 85 net yapabildim denemelerde ortalama 50 60 net arası gidip geldi.sınav kolay deniliyor ama bence öyle değildi ya çok çeldirici vardı hukuk bana zor geldi. sadece maliye gerçekten geçen seneye göre bariz kolaydı.sorular yayınlansın görürsünüz:)
kitaplar konusunda bizim dersane murat veriyordu ama kapagını açmadım resmen:)
mikro iktisat yüksel bilgili
iktisadi düşünceler yüksel bilgili . konu konu çözümlü çıkmış iktisat soru bankası yüksel bilgili.
muhasebe tamamı çözümlü çıkmış soru ferhat yıldız.
maliye 4t aldım.son zman optimus aldım bitiremedim.hukukta yedi iklimin 3lü seti vardı.
gk gy desen geçen seneki bilgilerimle artı arada denemelerde işte ama bu sene öyle yetmeyecek gk gy ciddi bir çalışma gerektiriyor
yani özetle çok çalışamadımdaha iyi şeyler yapabilirdm.
çok yazdım ben okuması zor olucak:)
4. sınıf oldum açıktan okuyorum.
Beim kpss tecrübem var ama alandan hiç olmamıştı
o tabloyu çok begendim zaten isim yazdırmak için konu çalışırımşaka bir yana söylersek motive oluruz gerçekten.
işte benim 6 aylık yaşadıklarım ne az ne fazla aynen böyleydi kızlar:) hakkımızda en güzeli olsun sonuçlarım gelsin yazarım burdan
bizde de zorunlu değil ama mezun olunca memur olamazsam özel sektörü denerim diyorum hem bi iş tecrübem olsungerçi pek de istemiyorum 1 ayımı ona ayırmak ama işte...
şimdi hayat hikayemi anlatayım 2012 kasımdan itibaren:))
kasımda tercihler oldu baktım taban puan yüksekte kapattı.benim b grubundan 82 puanım vardı. dedim haziranda da olmazsa atanamazsam napacağım.alan hep düşünüyordum ama atandıktan sonraya ertelemiştim. neyse kasımda o puanları görünce benim beynimde bi şeyler çaktı tabi özelde çalışsam tatmin etmicekti. sonra boşum dedim alana çalışyım aralıkta karar verdim aydınlıyım bu arada.aydında o ara açılan uzman akademi kursu vardı 3 hafta mı 2 hafta mı ne olmuştu mecbur seçme şansım yoktu ona yazıldım. tabi ben psikolojik olarak kötüyüm mezun olmuşum 2012 haziranda hayalimde gelip evde durup ders çalışmak yok ben şubata kadar depresif takıldım tabi:) ara ara çalışıordum. şubattan sonra bi başladım işte aslında çok ççalışmadım daha dogrusu çalışamadım.son nisan mayıs haziran yüklendim . ilk yaptıgım deneme 13 net ikincisi 32 net sonra 45 sonra 50 ye çıktı en fazla 85 net yapabildim denemelerde ortalama 50 60 net arası gidip geldi.sınav kolay deniliyor ama bence öyle değildi ya çok çeldirici vardı hukuk bana zor geldi. sadece maliye gerçekten geçen seneye göre bariz kolaydı.sorular yayınlansın görürsünüz:)
kitaplar konusunda bizim dersane murat veriyordu ama kapagını açmadım resmen:)
mikro iktisat yüksel bilgili
iktisadi düşünceler yüksel bilgili . konu konu çözümlü çıkmış iktisat soru bankası yüksel bilgili.
muhasebe tamamı çözümlü çıkmış soru ferhat yıldız.
maliye 4t aldım.son zman optimus aldım bitiremedim.hukukta yedi iklimin 3lü seti vardı.
gk gy desen geçen seneki bilgilerimle artı arada denemelerde işte ama bu sene öyle yetmeyecek gk gy ciddi bir çalışma gerektiriyor
yani özetle çok çalışamadımdaha iyi şeyler yapabilirdm.
çok yazdım ben okuması zor olucak:)
aslında bu yaz değilde geçtiğimiz yaz yapsan daha iyi olurdu ama tabi tecrübe açısından da iyi olmuş.
ben hemen okudum ama: )
sen atandın anladığım kadarıyla?
peki bu kpss de sence 75 i geçer misin bu çalışmayla?
yani sormak istedğim aslında şu,
alan dersleri verdiğin en küçük emeğin dahi karşılığını veriyor mu yoksa bişeyler eksikken hepsi mi kötü gidiyor?
topiğini gördüm başarılar hatunlar
aslında bu yaz değilde geçtiğimiz yaz yapsan daha iyi olurdu ama tabi tecrübe açısından da iyi olmuş
yok atanamadım malesef:)
bilmiyorum ben de bunu çok merak ediyorum cnm en azından gelir uzman yard. için yetecek puan alabilecek miyim?
ama artık b den atanmaktansa a ya çalışmak daha mantıklı geliyor. gelse bi sonuçlar kaç net yaptıgımı kaç puan getirdiğini yazayım.
ama benim fikrim en küçük emeğin dahi karşılıgını veriyor gerçekten.çünkü be kadar ona hazırlanan yok cnm.40 sorudan her bir alandan 30 net ve daha üstü olsa derece gelir valla. yani arkadaşlarım hepsinden 15i geçsen guy için puanın yeterli olur diyorlardı bu sene durum ne olacak tabi belli değil. standart sapma olayı falan.
canım çok teşekkür ederimböyle uğrayıp destek oluyorsunuz çok mutlu oluyorum
staj zorunluluğum olmadığı için staj yapacak doğru düzgün bir yer bulmakta zorlandım,geçen yaz çok aradım ama olmadı ne yazık kihayırlısı bakalım