- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- Konu Sahibi kitapkokusu
Ne mp3'ü ,ne kaçırdım ben Tamam gönder bana her neyse bekliyorum
sürpriz gönderince görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne mp3'ü ,ne kaçırdım ben Tamam gönder bana her neyse bekliyorum
sürpriz gönderince görürsün
Ben de çıkıyorum, benimki gelir şimdi
İyi geceler canım
bende a grubu kadrolara hazırlanmayı çok istiyorum ama bir türlü başaramıyorum kızlar ya. ilk olarak ıktısattan baslım dedı kıtabı elıme alınca soguyorum ozet falan da yok nasıl yapmalı sızce ?
hoşgeldin canım alan derslerini özet olarak çalışma zaten çünkü tam olarak öğrenemezsin özette, sınavda garanti olması için tam anlamıyla anlamak gerek, nasıl soracakları belli olmuyor iktisattan başladığında bunalıyorsan genel yetenek-genel kültürden başla, çalışmaya alıştıkça alan derslerine geçiş yaparsın yavaştan günde en az 1 saat ders çalışmaya bak çünkü boş durmakla olmuyor yani. aramıza katıl sen de eylülden itibaren sıkı yönetim ilan edeceğim herkes çalışacak
cnm kendım memurum zaten gy gk iyidir. ama ıktısattan baslım dedım 600 sayfa sadece makro ıktısat dıgerlerını saymıyorum bıle ve altyapım yok nasıl ypcam bılmıyorum :/
alt yapın yoksa kpss hazırlık kitaplarından çalışma Erdal Ünsal ya da Zeynel Dinler ders kitaplarından çalışmaya başla. hatta alt yapın yoksa bir an önce başla. günde 1 saat 1 saat kendini gaza getirerek çalışman lazım, mecbur, başka çaren yok ki zaten biraz çalıştıktan sonra seversin iktisatı ne mezunusun sen?
erdalı ya da zeyneli alcam ben themis aldım karısık geldı acıkcası. işletme ya sen ?
Merhabalar çalışkan hanımlar
Ben bugün matematik çalışcam, oyalanmamam lazım nette
Görüşmek üzere akşam
erdal bazılarına karışık geliyor ama ikisi de çok iyidir sen ikisine de bak hangisi daha anlaşılır gelirse onu al ben iktisat son sınıfım canım
ilk hukuktan mı baslasam dıe dusunuyorum bu sınavda ıktısadı atlatsam tamamdır ama işte kıtabı açıp kapatıyorum resmen :)
hukuk derslerinin sona bırakılması gerekiyor çünkü çok aşırı nankör bir ders ve her sene değişen bir şeyler oluyor bence sen mikro ya da makrodan başla, en zorlandığını en başta bitirirsen rahat edersin ayrıca bu kadar sıkıntı yapma yani alt tarafı iktisat... ön yargılı yaklaşma, yapabilirim diyerek aç kitabı, gerçekten kendini vererek çalışırsan anlarsın internet üzerinden videolar falan da bulabilirsin sanırım. bahanelerini bi kenara bırak ve başla artık başlamazsan bitiremezsin
çok haklısın canım bu yaz aylarında hiç çalışılmıyor
haklısın başlamam gerekıyor mufettıs olmam lazım :) kendı kendımı gaza getrmeylım burdan da destek almalıyım :)
off of sahura kadar oturuyorum sonra yatıyorum bu ara ertesı gunde gec kalkyıorum ders yapamıyorum bugun zorla erken yatcam ve yarın derse baslıcam ılk hangı derslerden baslamalıyım sence ???
benılk mat ve tarıh aynı anda baslayım dıyorum ne dersınız kızlar ??????
1 sözel 1 sayısal yapman mantıklı canım sırf sözel ya da sayısal çalışıp sıkılmazsın, çok iyi düşünmüşsün eğer sahura kadar oturuyorsan gece de çalışabilirsin her fırsatta söylüyorum ve yine tekrar ediyorum arkadaşlar topik olarak çalışmıyoruz bu bir gerçek bu rehaveti herkes eylüle kadar atsın üstünden, lütfen. ve az da olsa çalışmaya başlayın artık sayacağım kişiler arasından "yok ben sizinle bu yola devam etmeyeceğim" diyen varsa şimdiden söylesin arkadaşlar. ben de ona göre bir tavır takınayım
civcivvvv
yaseminA
mervemervemerve
elcin35
hepimize Allah zihin açıklığı versin canlarım
Matematiğe Giriş ve Temel Kavramlar bitmiştir
:124:
Turev integral var mi sizde, ne tur konular var.
Ozledim matematigi ama ona istatistikle ihanet ettim.