KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

kaynaklarım:
-eşit ağırlık ve sayısal adaylar için matematik-geometri çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-Türkçe çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-coğrafya çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-anayasa ve vatandaşlık soru bankası (pegem akademi)
-İktisat çözümlü soru bankası (murat)
-tarih konu anlatımlı (murat)
-iktisat/işletme konu anlatımlı (murat)
-makro konu anlatımlı (pegem akademi)
-para,banka ve kredi konu anlatımlı (pegem akademi)
-24 saatte vatandaşlık (ihtiyaç)
-24 saatte tarih (ihtiyaç)
-24 saatte coğrafya (ihtiyaç)
genel olarak pegem akademinin kitaplarını sevdim, murat sinir bozucu olabiliyor :KK53:

merhaba, başarılar diliyorum öncelikle :KK34:
kitap listenizi inceledim de, 24 saatte tekrar kitaplarına fazla bel bağlamayın. özetin özeti yapılmış denebilir. yani gözden kaçırılmış çok bilgi var.
uzman kariyeri de öneririm size. bunları nasılsa bitirirsiniz hemencecik :KK76:

merhaba,
bende niyetliyim bu yıl kpss ye çalışmaya ama eylülde başlamayı düşünyorum. diyarbakırdayım,çok sıcak ve bebeğim küçük şimdi. bahanelerim şu anda bunlar. bakalım. sana başarılar.

teşekkür ederim canım, gel beraber çalışalım birbirimize destek oluruz :KK19: benim de ağustosta stajım falan var o zamana kadar biraz ucundan başlayayım dedim yoksa bişey olacağı yok,tembellik diz boyu :KK53:

Ben de öyleyim, bi hevesle aldım kitapları öylece duruyor:KK17:
Nerden başlasam , önce sayısal mı sözel mi başlasam bilemedim:KK8:

merhaba, başarılar diliyorum öncelikle :KK34:
kitap listenizi inceledim de, 24 saatte tekrar kitaplarına fazla bel bağlamayın. özetin özeti yapılmış denebilir. yani gözden kaçırılmış çok bilgi var.
uzman kariyeri de öneririm size. bunları nasılsa bitirirsiniz hemencecik :KK76:

teşekkür ederim :89: daha alacağım çoook kaynak var tabi ama bu 1 ay özellikle başlangıç yapmak istedim, 24 saatte tekrar kitaplarını arkadaşım vermişti sanırım dediğin gibi onlardan bişey alamam :KK9: uzman kariyer dışındaki önerilerinizi de bekliyorum :KK14:

merhaba,
bende niyetliyim bu yıl kpss ye çalışmaya ama eylülde başlamayı düşünyorum. diyarbakırdayım,çok sıcak ve bebeğim küçük şimdi. bahanelerim şu anda bunlar. bakalım. sana başarılar.

Allah analı babalı büyütsün :KK16: ben de çok bahane aradım da bu ay için bi bahane bulamadım :KK9::KK53: eylülde beklerim, birbirimize destek olarak daha kolay olur diye düşünüyorum :KK34:

Ben de öyleyim, bi hevesle aldım kitapları öylece duruyor:KK17:
Nerden başlasam , önce sayısal mı sözel mi başlasam bilemedim:KK8:

aynı senin gibiyim yasemincim :KK9: bi heves aldım okuldayken bi de İstanbul'a kadar taşıdım bunlar :KK9: o taşıma eziyetini çekince de mecbur başladım :KK53: hiç ayırma bence sayısal sözel diye, sırf sayısal ya da sırf sözel çalışsan bunalırsın, bir sayısal bir sözel diye git :KK9: hangi oturumlara katılacaksın?

aynı senin gibiyim yasemincim :KK9: bi heves aldım okuldayken bi de İstanbul'a kadar taşıdım bunlar :KK9: o taşıma eziyetini çekince de mecbur başladım :KK53: hiç ayırma bence sayısal sözel diye, sırf sayısal ya da sırf sözel çalışsan bunalırsın, bir sayısal bir sözel diye git :KK9: hangi oturumlara katılacaksın?

Ben gk&gy den gircem, düz memurluk için:KK55:
Ben de öyle düşündüm karışık çalışırsam sıkılmam. Şu ehliyet sınavı geçsin başlıcam inşallah:13:

Ben gk&gy den gircem, düz memurluk için:KK55:
Ben de öyle düşündüm karışık çalışırsam sıkılmam. Şu ehliyet sınavı geçsin başlıcam inşallah:13:

ehliyet sınavın ne zaman canım? başarılar şimdiden :KK16: sınavını bitir de gel ben de çok ilerlememiş olurum zaten, alanla beraber götürmeye çalıştığım için. :KK53:

ehliyet sınavın ne zaman canım? başarılar şimdiden :KK16: sınavını bitir de gel ben de çok ilerlememiş olurum zaten, alanla beraber götürmeye çalıştığım için. :KK53:

Teşekkür ederim canım:KK16:
Sınav cumartesi az kaldı yani:KK53: O bittiği an fırtına gibi geliyorum:KK55:
Sen alan sınavına mı katılcaksın, zor olur ama çalışırsan yaparsın:13:

Bu sene atanamazsam bende a grubundan sınava girmeyi düşünüyorum. Şimdi tercihler var bakalım onlara göre belli olacak durumum
Ama büyük ihtimal çalışmaya ağustos ayında başlarım hiç ders çalışma hevesim yok şu sıra :KK1:
Genel yetenek ve genel kültür son zamanlar bakarım diye hesapladım.
Öncelik olarak a grubu derslerine sıkı çalışmaya ihtiyacım var.

Bu sene atanamazsam bende a grubundan sınava girmeyi düşünüyorum. Şimdi tercihler var bakalım onlara göre belli olacak durumum
Ama büyük ihtimal çalışmaya ağustos ayında başlarım hiç ders çalışma hevesim yok şu sıra :KK1:
Genel yetenek ve genel kültür son zamanlar bakarım diye hesapladım.
Öncelik olarak a grubu derslerine sıkı çalışmaya ihtiyacım var.

umarım atanabilirsin :KK16: olur da atanamazsan beklerim biz buradayız :KK9:

bana komşu geldi........bızım grupta iskorpit var alandan sınava girecek........buyuk ıhtımal burayı görür........başarılar..........

gördümmm bileeeeeee :KK52::KK52::KK52::KK52:

ama ben seni bırakmam kuzummm :KK16::KK16::KK16:

iki topişi de idare etçeem işteee :KK76::KK76::KK76::KK34:
umarım atanabilirsin :KK16: olur da atanamazsan beklerim biz buradayız :KK9:

merhaba, hayırlı olsun topiğin canım :KK16: bende geldim ama ..du bakim bi takvimee :KK53: 3-4 temmuz gibi ancak başlayabilirim bahanelerim var benimde :KK34: bahaneleri bi atlatem başlıcam bende :KK52::21::21:

ingilizceyi ne yapacaksın peki? nisana yakın mı çalışacaksın ona?

valla ben senin kadar cesaretli değilim sana :nazar::nazar: hepsini aynı anda başlayamam:KK50: :26: kafam karışma ihtimali yuksek :44::KK53: oyuzden önce gk-gy halletmeliyim diye düşündüm ha bide ingilizce var tabe.. :KK35::KK35:

sonra alana geçicem :18::18:

Allah yardımcımız olsun...

şey bide bişi sorayım ; alandan giricez ya nasıl düz memurluktan tercih yapabiliyoruz ki o kısmı anlayamadım.. yani sınav öncesi başvuruda a ve b diye ayrıca bankaya para yatırıyoruz yaa yanii.. a olmadı hadi b den gireyim nasıl diyoruz o kısmı kafam almadı bi turlu kısaca:44::44::26:

gördümmm bileeeeeee :KK52::KK52::KK52::KK52:

ama ben seni bırakmam kuzummm :KK16::KK16::KK16:

iki topişi de idare etçeem işteee :KK76::KK76::KK76::KK34:

merhaba, hayırlı olsun topiğin canım :KK16: bende geldim ama ..du bakim bi takvimee :KK53: 3-4 temmuz gibi ancak başlayabilirim bahanelerim var benimde :KK34: bahaneleri bi atlatem başlıcam bende :KK52::21::21:

ingilizceyi ne yapacaksın peki? nisana yakın mı çalışacaksın ona?

valla ben senin kadar cesaretli değilim sana :nazar::nazar: hepsini aynı anda başlayamam:KK50: :26: kafam karışma ihtimali yuksek :44::KK53: oyuzden önce gk-gy halletmeliyim diye düşündüm ha bide ingilizce var tabe.. :KK35::KK35:

sonra alana geçicem :18::18:

Allah yardımcımız olsun...

şey bide bişi sorayım ; alandan giricez ya nasıl düz memurluktan tercih yapabiliyoruz ki o kısmı anlayamadım.. yani sınav öncesi başvuruda a ve b diye ayrıca bankaya para yatırıyoruz yaa yanii.. a olmadı hadi b den gireyim nasıl diyoruz o kısmı kafam almadı bi turlu kısaca:44::44::26:

canım öncelikle çok çok teşekkür ederim :KK16: hoşgeldin, benim de aksamalar olacak araya bikaç bişey girecek :KK9:

ingilizceyi hiç hatırlatma canım, benim ingilizce nanay, okulla beraber de asla halledemem, ingilizce biraz sallantıda şu an :KK50:

ben de hep aynı dersi çalışınca sıkılıyorum ondan hepsine el atıyorum, maymun iştahlıyım azcık :KK9:

o düz memurluktan tercih yapma meselesini daha tam olarak ben de anlamış değilim araştırıp anlayınca yazarım canım :KK9:

sevindim gelmene :nazar:

canım öncelikle çok çok teşekkür ederim :KK16: hoşgeldin, benim de aksamalar olacak araya bikaç bişey girecek :KK9:

ingilizceyi hiç hatırlatma canım, benim ingilizce nanay, okulla beraber de asla halledemem, ingilizce biraz sallantıda şu an :KK50:

ben de hep aynı dersi çalışınca sıkılıyorum ondan hepsine el atıyorum, maymun iştahlıyım azcık :KK9:

o düz memurluktan tercih yapma meselesini daha tam olarak ben de anlamış değilim araştırıp anlayınca yazarım canım :KK9:

sevindim gelmene :nazar:

hoşbuldummm :KK16::KK16: konuyu açmakla çok iyi ettin :21: ben de açıcaktım ama takipleyemem falan diye vazgeçtim :KK34:

eee hani bizim çizelgemiz :KK53:

çizelge istiyom ben :KK34: gk-gy + ingilizce + alan olsun

şimdilik isteklerim bu kadar :KK53::KK53::KK1:

bu arada kitapların güzelmiş :21:kendiminkileri yazayım bende;ben alandan hiç bi şey almadım bunların hepsi gk-gy

ihtiyaç modül set gk-gy

pegem çözümlü soru bankası (mat-geo)

beyaz kalem soru bankası

kariyer mat

7 iklim tarih-coğragya çözümlü soru bankası

ingilizceden de akın dil 3lü seti vardı konu anlatım+sözlük+soru bankası onu aldım..kardeşimden seviyelere göre hikaye kitaplarım var....bide kurgusal sözluk alayım diyom ya bakalım daha çalışmaya baslamadım...

ben ekime kadar gy-gl bitircem sonra alana geçicem:18:.. yani alan kitabını ancak ozaman alıcam :KK31:

hee bidee öss formatında güvender var ilk matı ondan çalışcam :KK1:

netten okul hoca var ordanda pekiştiririm filan hee bide bu ekol hocada ingilizce var seviyelerine göre ilerliyor ve çok güzel anlatıyor anlarsın kesin.. bi bak istersen :KK34:

hoşbuldummm :KK16::KK16: konuyu açmakla çok iyi ettin :21: ben de açıcaktım ama takipleyemem falan diye vazgeçtim :KK34:

eee hani bizim çizelgemiz :KK53:

çizelge istiyom ben :KK34: gk-gy + ingilizce + alan olsun

şimdilik isteklerim bu kadar :KK53::KK53::KK1:

bu arada kitapların güzelmiş :21:kendiminkileri yazayım bende;ben alandan hiç bi şey almadım bunların hepsi gk-gy

ihtiyaç modül set gk-gy

pegem çözümlü soru bankası (mat-geo)

beyaz kalem soru bankası

kariyer mat

7 iklim tarih-coğragya çözümlü soru bankası

ingilizceden de akın dil 3lü seti vardı konu anlatım+sözlük+soru bankası onu aldım..kardeşimden seviyelere göre hikaye kitaplarım var....bide kurgusal sözluk alayım diyom ya bakalım daha çalışmaya baslamadım...

ben ekime kadar gy-gl bitircem sonra alana geçicem:18:.. yani alan kitabını ancak ozaman alıcam :KK31:

canım çizelge yapacağım ama vaktimin boş olduğu bi zamanda yapabilirim anca :KK9: benim de daha almam gereken kaynaklarım var canım :KK1:

X