KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

Canım bana videoları bır arkadaşım vermişti, izledim geçen sene ama çok vakit alıyor çalışırken. 1 konu yaklaşık 2 saat sürüyor. Örnek videolarını izleyip sen karar ver bence

bende öyle duydum canım,zaman alıyormuş bayağı.belki memnun kalan vardır diye burdanda sormak istedim.
bende hakan dedenin videoları varda.onlardan çok memnunum onlar gibiyse alacaktım..

erdal ünsal bana ağır geliyor o yüzden genelde zeynel dinler ve ceteris paribustan takip ediyorum ama anlamadığım yerler oluyor belki videoda detaylı anlatım vardır diye düşünmüştüm ama sarfansarıda zaman alıyor falan deyince vazgeçtim
piyasalarda monopol kaldı anlayamadığım yerleri var: ( şimdi ceteris paribustan mikroyu tarıyorum.
tarihtende dağılma dönemine kadar geldim: )
zaten alana hazırlanan kişi sayısı forumda az: )
o yüzden normal: ))
ama bi 5 10 kişi daha gelse fena olmaz.

1.sayfadan tarih konularına bakarak söyler misin canım hangilerinin bittiğini arada bitirmediklerin varsa eğer ezbere yazmayayım yani baya ilerlemişsin maşallah, nazar değmesin

1.sayfadan tarih konularına bakarak söyler misin canım hangilerinin bittiğini arada bitirmediklerin varsa eğer ezbere yazmayayım yani baya ilerlemişsin maşallah, nazar değmesin

ya canım ben yanlış demişim geldiğim konuyu
duraklama yerine dağılma yazmışım
x yayıncılığın kpss defteri var biliyorsundur belki,o çok küçük bi defter oradan takip ediyorum.
biten konular şunlar:
islamiyet öncesi tür tarihi
ilk türk islam devletleri ve beylikleri
osmanlı devletinde kültür ve medeniyet
osmanlı devleti duraklama
bu kadar : )
hakan dedenin videosundan konuları dinliyorum bir yandan da takip ediyorum defterden.
sonrada 1 2 test çözüyorum(ki hiç hoş değil sonuçlar: ( )
tarihe kendimi çok vermiyorum anlayacağın.
sadece kulak doygunluğu olsun istiyorum.
benim gk berbattır o yüzden birazda olsa anlamak için yapıyorum bunu.
daha çok alana yoğunlaştım.
hala iktisattayım,mikroda eksikliklerim var.

bu arada coğrafyası iyi olanınız var mı?
coğrafya nasıl çalışılır,nasıl kalıcı öğrenilir :26:

bir de...
ramazanda ders çalışabiliyor musunuz?
ben çok verim alamıyorumda.
acaba iftardan sonra sahura ve hatta gidebilirse sabaha kadar mı çalışsam?

canım ben de senin gibiyim gk berbat. ama ben alan derslerim, sözeller sayısallar hepsine yazarak çalışma taraftarıyım. güzel güzel notlar çıkartırım sonra onları okuduğumda daha verimli bi tekrar oluyor bence coğrafya benim de en korktuklarımdan...

az önce biraz matematik-geometri bakayım dedim ama olmadı, bir düzene oturtmak ya da bir çözüm bulmak gerek yoksa koca 1 ay geçmez böyle

canım kuruluş ve yükselmeyi yazmamışsın onları da bitirdin mi? bitirdiğin konularını biriktirmeden yazarsan karışıklık da olmaz hem
bir de sonuçlar hoş değil demişsin, bence videodan takip ederken kendine göre not çıkart. kesinlikle yazarak çalışmanı öneririm benim de tarih vasat ve hiç de sevmem ama yazarak çalışınca hep daha iyi oluyor acele etme daha vaktimiz var öğrenerek gitmek lazım

Son düzenleme:

canım bu x yayıncılığın defterinde değişik almış konuyu.
gelişme yok,direk duraklamaya geçmiş.yani kurtuluş ve yükselme yok.
not da çıkarıyorum ama 20 soru çözüyorsam en az 5 i yanlış çıkıyor,yazarak vakit kaybetmek istemiyorum malum iktisat var....
bide dediğim gibi maksat temel yapmak,çünkü sene içinde illaki unuturum: (

sen bilirsin canım, kolay gelsin sen hangi bölümden mezundun?

ekonometri mezunuyum canım

ben de iktisatım son sınıf oldum uzamazsa okul mezun olacağım
bizim fakültedeki ekonometriler iktisat derslerini hiç sevmezler, bilmiyorum başka yerlerde de öyle mi gerçi genel olarak iktisat dersleri sevilmez iktisatçılar dışında kimse tarafından

sizinki hangi okulmuş yaa: ))
bizde en çok iktisat seviyoruz.hatta arkadaşlarla almadığımız halde başka sınıfların iktisatına girerdik: )
okul hayatım boyunca iktisattan çok zevk aldım ben.belki hocalarında etkisiyledir,bilemiyorum.
sen hangi üniversitedesin?
okulla biraz zor yürür ama zorlarsan olur.
benim bölümüm biraz zor bir de evliyim.son sene hem okul hem ev yürütemem diye düşündüm.
yeni mezun oldum şimdi rahatça hazırlanacağım artık: )

mrb bende ıhtıyac ın konu anlatımlı gy-gk kıtabını aldım bende kpss a ya hazırlanıcam ınsallah baslamadım henuz ama baslıcam ınsallah en yakınzamanda
4. sınıfa yenı gectım ve bu ılk kpss sınavım olcak ınsallah ve evde hazırlancam sızce evde yapabılırmıyım ?
ve gy gk harıcınde halıyle hukuk ıktısat vs. dersler de var ben ılk olarak gy gk calıscam sonnra alan derslerıne.sızce gy-gk kac ayda bıtırmelıyım kı dıgerlerıne uzun bı calısma surem kalsın?
ve ıhtıyacın konu anlatımlı kıtaplkarını soru bankalarını nasıl buluyosunuz ??

çanakkale 18 mart üni.. canım. çok sevindim sevmene

şansımı deneyeceğim en azından "uğraşmadım, çabalamadım" demek istemiorum, elimden geleni yapayım
umarım olur canım

hoşgeldin canım bölümün ne? ben de 4.sınıfa yeni geçtim ve ben de evde hazırlanacağım bence elimizden geleni yapalım da olur ya da olmaz artık olmazsa tekrar deneriz
ihtiyaç yok benim kaynaklarım arasında ama almayı düşünüyorum çünkü iyi olduğunu söyleyen çok kişi var.
gy gk da ben Türkçe'yi sadece soru çözümü olarak gidiyorum Matematik ve Geometri de sadece takıldığım konuların konu anlatımına bakacağım ama diğerlerine el mahkum konu anlatımlarına da çalışıyorum bu arada da araya alandan bikaç bişey koyuyorum ki sona kalıp da sıkışmasın diye senin gy gk bilgilerinin tazeliğine de bağlı ne kadar zamanda bitirebileceğin ama ne kadar çabuk o kadar iyi, malum alan zor
bu arada bitirdiğin konuları yazarsan tablomuza ekleyeyim, bitirdikçe de yaz

Son düzenleme:
çanakkale 18 mart üni.. canım. çok sevindim sevmene

şansımı deneyeceğim en azından "uğraşmadım, çabalamadım" demek istemiorum, elimden geleni yapayım
umarım olur canım

18 martta ekonometri olduğunu bilmiyordum,öğrenmiş oldum: ))
son senende hazırlanman güzel,kazanamasan bile-ki inşallah kazanırsın - alt yapı oluşur.
bende geçen şubatta iktisattan ve muhasebeden dersaneye gittim ki bi alt yapım olsun bu sene için.
iyikide gitmişim.

Son düzenleme:

ekonmetrimiz bu sene ilk mezunlarını verdi yani 4 yıldır var hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım inşallah başarabiliriz

bu arada videoları aldım kitapkokusu: ) henüz bakmadım ama sana çoook teşekkür ederim,Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…