KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Ayy ne kadar tatlısın
Evliyim,çocuğum yok. Sadece gkgy çalışmam gerekiyor. Ama matematiğim rezalet çünkü ben sozelciyim. Sosyoloji mezunuyum. Özelde çalışmak gibi bir hedefim yok atanmak istiyorum sadece geçen sınava girmiş ve yorulmuş bir insanım. Onun yükünü üzerimden atamıyorum.

Bugün coğrafyaya başladım kızlar , coğrafyadan korkuyorum çünkü hiç bilmiyorum ..Türkçe dilbilgisi ve coğrafya en sona kaldı bu ay bitirme hedefimi tamamlicam inşallah bakalım başladık cografyaya ders notları okuyorum not çıkarıyorum sonra bayram Meral hocadan dinleyeceğim inşallah bu ayki hedefim iki konu bitirmek

Canim benimde mat. Hic yok oturdum sifirdan en temelden mat calisiyorum. Ales ertelendi konuları bitirmeye calisiyorum. Kpss bilişim teknolojileri ve yazılım ogretmenligi bransim cok zor ama kpss benim gozumu korkutuyor. Korkunun ecele faydasi yok ama
Bu arada kizlar mat temel seviye test çözmem gerek artik konularin oturmasi icin kitap bekliyorum. Dolayisiyla konulara ara verecegim. Paragrafa devam edip, aksam programimi guncelleyip paylasacagim sizinle
Bayram hoca cok tatli guzel anlatiyor ama brnim kafami çok dagitti. Oradan oraya atliyor yok temel atalim geri donucez diye diye
Ayni yayinin mehmet hoca var onada bak istersen hangisi daha iyi gelirse dene bakalim. Bizimlede paylas fikrini.
Cografya zevli de ilk konuyu atlayabilirsek şayet..

Bende temelden mat hep çalıştım ama sınavda toz duman oluyo hepsi

Bayram meral hiç alıcı değil, engin eraydın en iyisi

Bende müzikle rahatlayan biriyim. Beynimi boşaltmak istiyorsam. Direk müzik dinliyorum. Bazen cher taxi taxi believe albümünü açar içinde kaybolurdum , dinlerken elimde kitap ne zaman şarkılar biter anlamazdım.
Temizlik olayı her şey ters gidiyorsa mesela annemle telefonda tartışınca ya da borsada kaybedince sinirimi temizlik yaparak lanet olsun halı koltuk diyerek onlardan çıkarıyorum.
Eskiden kum torbam vardı ah ah. Bileğimi kırcam korkusundan gitti, zavallı.

Motivasyon yerlerde sürünüyor canım nasıl toparlayacağım hiç bilmiyorum
Öyle düşünme. Her şeye sıfırdan başla. Önümüzde daha zamanımız var.
Sözel konusunda kendine güveniyorsan bence matematiği başarabilirsin. marbling o da baştan başladı ve kur sistemiyle şuan kendine daha güvenen daha inanan ve önüne gelen her soruyu çözebilecek yeteneğe sahip olan bir arkadaşımız dimi marbling
Bende temelden mat hep çalıştım ama sınavda toz duman oluyo hepsi

Bayram meral hiç alıcı değil, engin eraydın en iyisi
Matematik konuyu öğrendikten sonra bir sürü soru çözmene bağlı. Bir konu hakkında bir çok soru yöntemi var. Sen her soruda başka bir yol izleyerek soruları çözmeyi öğrenmelisin. Farklı kaynaklar çok önemli. Matematik konu çalışmayla başarılı olunmuyor. Senin farklı sorular görmen lazım.

Mükemmelsin canım. Evli ve çocuklu bir anneye göre seni takdir ediyorum. Benim sadece bir kedi sorumluluğum var ama gene yeterince derse zaman ayıramıyorum. Bu arada aşı yaptırdın mı canım. Çok ağladı mı?

Coğrafyanın ilk konuları da sayısal bir ders gibi. Ben de coğrafyada Türkiye'nin bölgelerindeki sanayi, tarım, nerede yetişir, neresi bilmem ne oluşumdur soruları beni boğuyor.

Çok ağladı yavrum 3 aşı inşallah bir yan etkisi olmaz, yararı olur duam bu yönde ..insanın içi parçalanıyor evlat başka . Ablamında kedisi var, aynı çocugun sorumlulugu gibiymis dediğine göre...evlenmeden önce baya antremanli olacaksın :)

Bakalım zaten coğrafyayi iki hocadan dinleyebilirim temel olmadığı için fikrimi söylerim :*

İnşallah ateşlenme olmaz. Orası öyle sadece belli kilolara ulaşıyorlar bir de ders sorumluluğu yok. Fakat ilk tuvalet eğitimi verdiğim zamanki halimi görseniz gülmekten ölürdünüz.

Kur sistemi nedir canım banada öğretirmisiniz ? Sözel de kendime güveniyorum evet, sozelim iyidir yaparım severim de. Sıkıntım matematik

Kur sistemi nedir canım banada öğretirmisiniz ? Sözel de kendime güveniyorum evet, sozelim iyidir yaparım severim de. Sıkıntım matematik
Matematik konusunda ben elimden geldiğince yardımcı olurum yapamadığıniz soruları çözmek vs .. videolu çözüm yapıp atabilirim biriktirirsiniz soruları isterseniz nasıl isterseniz yani müsait oldukça

Matematik konusunda ben elimden geldiğince yardımcı olurum yapamadığıniz soruları çözmek vs .. videolu çözüm yapıp atabilirim biriktirirsiniz soruları isterseniz nasıl isterseniz yani müsait oldukça
Çok teşekkür ederim, bir türlü şu matemetik illetini geçemiyorum canım bir yerden başlamak lazım

Canim benim insallah halledecegim suan calismaktayim
Canim geçmiş olsun.. zor tabi insallah yan etkisi olmaz.
İnşallah ateşlenme olmaz. Orası öyle sadece belli kilolara ulaşıyorlar bir de ders sorumluluğu yok. Fakat ilk tuvalet eğitimi verdiğim zamanki halimi görseniz gülmekten ölürdünüz.
Vallahi zor yaa evde balik bile besleyecek olan ben kedi köpek hic bakamazdim
Canim şöyle Instagram kullaniyorsan temel matematik diye birsey var hap bilgi pratik bilgiler veriyor. Kur sistemiyle matematik. 4 kur seklinde ondan aldim ben. En temel ortaokul seviyesinde anlatiyor. 1 kur pratik dusunme becerileri, 1. Kur temel.matamatik 2. Kur matrmtik biraz daha ptatik yollar 3. Kurda ise soru çözümleri. Ben bi hizla konulari bitiricem diye 2. Kura geldim fakat soru cozup oturtmam gerekiyor. Bendeki kitaplar kpss hazirlik oldugu icin agir kaldi. Bende hocanin tavsiyesi uzerine simdi bir kitap aldim. 1. Kurda gorduklerimi oturtup 2. Kura öyle geçeceğim. Simdi anliyorum ama biliyorsunuz ki soru çözmeden ne anladigini bilmiyor insan. Bakalim herseyi deniyorum. Tavsiye edermiyim elbet ederim.benim seviyeme inebilen henuz olmamisti matta soru cozdukce anlayacagiz hep beraber ne kadar etkili oldugunu. Bir bak istersen incele.

Adıni söylersen bende bakabilirim canım çok teşekkür ederim

Merhaba bende kpss ye hazırlanıyorum. Alanım edebiyat. Sizlerin kaçıncı girişi bilemiyorum ama ben 4 kez girdim nasip olmadı yine hazırlanıyorum. Evliyim 2 tane çocuğum var. rabbim hepinize bol motivasyon versin. Bende bu süreçte sizinleyim inşallah

Çok zor bir süreç, allah yardımcımız olsun inş canım

Coğrafyadan ilk konumu , şöyle minik temel otursun diye not aldım çalıştım kendim şimdi bayram meralden dinleyip bitirince ilk konu bitmiş olacak inşallah ...

Coğrafyadan ilk konumu , şöyle minik temel otursun diye not aldım çalıştım kendim şimdi bayram meralden dinleyip bitirince ilk konu bitmiş olacak inşallah ...
Coğrafyanın ilk konusu hariç diğer üniteleri çok zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…