Ayy ne kadar tatlısınÖncelikle seni taniyalim mi?? Calisma kosullarin? Amacin, hedefin, hayallerin? Evlilik, cocuk?? Bunlara göre konusuruz. Biz suan aktif, calismaya calisan 3 kişiyiz. Birimiz evli, çocuklu, mutlu, hirsli, azimli, güçlü, başarılıhalacocuksun diger ikimizde bekar ailesiyle yasayan sorumluluklari olan güçlü, azimli, basarili, aktif, akilli, dinamik ucukgenclik ve ben sonuc itibariyle hepimiz belli bir amac icin ve de tek başına motive olamadığımız icin buradayiz.. sende gelirsen daha da guclu olabiliriz
CanimAyy ne kadar tatlısın
Evliyim,çocuğum yok. Sadece gkgy çalışmam gerekiyor. Ama matematiğim rezalet çünkü ben sozelciyim. Sosyoloji mezunuyum. Özelde çalışmak gibi bir hedefim yok atanmak istiyorum sadecegeçen sınava girmiş ve yorulmuş bir insanım. Onun yükünü üzerimden atamıyorum.
Bayram hoca cok tatli guzel anlatiyor ama brnim kafami çok dagitti. Oradan oraya atliyor yok temel atalim geri donucez diye diyeBugün coğrafyaya başladım kızlar , coğrafyadan korkuyorum çünkü hiç bilmiyorum ..Türkçe dilbilgisi ve coğrafya en sona kaldı bu ay bitirme hedefimi tamamlicam inşallah bakalım başladık cografyaya ders notları okuyorum not çıkarıyorum sonra bayram Meral hocadan dinleyeceğim inşallah bu ayki hedefim iki konu bitirmek
Bende temelden mat hep çalıştım ama sınavda toz duman oluyo hepsiCanimbenimde mat. Hic yok oturdum sifirdan en temelden mat calisiyorum. Ales ertelendi konuları bitirmeye calisiyorum. Kpss bilişim teknolojileri ve yazılım ogretmenligi bransim cok zor ama kpss benim gozumu korkutuyor. Korkunun ecele faydasi yok ama
Bu arada kizlar mat temel seviye test çözmem gerek artik konularin oturmasi icin kitap bekliyorum. Dolayisiyla konulara ara verecegim. Paragrafa devam edip, aksam programimi guncelleyip paylasacagim sizinle
Bayram hoca cok tatli guzel anlatiyor ama brnim kafami çok dagitti. Oradan oraya atliyor yok temel atalim geri donucez diye diye
Ayni yayinin mehmet hoca var onada bak istersen hangisi daha iyi gelirse dene bakalim. Bizimlede paylas fikrini.
Cografya zevli de ilk konuyu atlayabilirsek şayet..
Bende müzikle rahatlayan biriyim. Beynimi boşaltmak istiyorsam. Direk müzik dinliyorum. Bazen cher taxi taxi believe albümünü açar içinde kaybolurdum , dinlerken elimde kitap ne zaman şarkılar biter anlamazdım.Gell... Dayak yok, enerji var, motivasyon var..
Ev pis degil!! Dağınık sadece toparla bir makine tut ohh miss... Bende ev daginiksa asla oturamiyorum. Toparla, supur o sag ben selametki cocuk var birde enerjini vaktini temizliğe bölme bence derim..
Farkli seyler dene. Şöyle ben kaygılı bir tipimdir. Haricinde aileme soyleyecegim birseyi bile kafasinda buyuten onlara soyleyeceklerini kafasinda surekli soyleyen biriyim. Kirici olmak istemiyorum sonra vicdan yaparim çünkü. Ben de deniyorum. İsimi bitirip. Odama gecip yalniz kalmak rahatlatiyor beni. Mum yakiyorum sakin bir müzik acip ruhumu dinlendiriyorum. Yada kulakligimi acip dans ediyorum. Cok iyi geliyor ruhuma. Kendinize vakit ayirin dememden kastim bu. Orada harcayacaginiz ekstra bir saati kendinize ayirmaniz muthis iyi gelicek.
Öyle düşünme. Her şeye sıfırdan başla. Önümüzde daha zamanımız var.Motivasyon yerlerde sürünüyor canımnasıl toparlayacağım hiç bilmiyorum
Sözel konusunda kendine güveniyorsan bence matematiği başarabilirsin.Ayy ne kadar tatlısın
Evliyim,çocuğum yok. Sadece gkgy çalışmam gerekiyor. Ama matematiğim rezalet çünkü ben sozelciyim. Sosyoloji mezunuyum. Özelde çalışmak gibi bir hedefim yok atanmak istiyorum sadecegeçen sınava girmiş ve yorulmuş bir insanım. Onun yükünü üzerimden atamıyorum.
Matematik konuyu öğrendikten sonra bir sürü soru çözmene bağlı. Bir konu hakkında bir çok soru yöntemi var. Sen her soruda başka bir yol izleyerek soruları çözmeyi öğrenmelisin. Farklı kaynaklar çok önemli. Matematik konu çalışmayla başarılı olunmuyor. Senin farklı sorular görmen lazım.Bende temelden mat hep çalıştım ama sınavda toz duman oluyo hepsi
Bayram meral hiç alıcı değil, engin eraydın en iyisi
Mükemmelsin canım. Evli ve çocuklu bir anneye göre seni takdir ediyorum. Benim sadece bir kedi sorumluluğum var ama gene yeterince derse zaman ayıramıyorum. Bu arada aşı yaptırdın mı canım. Çok ağladı mı?Bugün coğrafyaya başladım kızlar , coğrafyadan korkuyorum çünkü hiç bilmiyorum ..Türkçe dilbilgisi ve coğrafya en sona kaldı bu ay bitirme hedefimi tamamlicam inşallah bakalım başladık cografyaya ders notları okuyorum not çıkarıyorum sonra bayram Meral hocadan dinleyeceğim inşallah bu ayki hedefim iki konu bitirmek
Coğrafyanın ilk konuları da sayısal bir ders gibi. Ben de coğrafyada Türkiye'nin bölgelerindeki sanayi, tarım, nerede yetişir, neresi bilmem ne oluşumdur soruları beni boğuyor.Canimbenimde mat. Hic yok oturdum sifirdan en temelden mat calisiyorum. Ales ertelendi konuları bitirmeye calisiyorum. Kpss bilişim teknolojileri ve yazılım ogretmenligi bransim cok zor ama kpss benim gozumu korkutuyor. Korkunun ecele faydasi yok ama
Bu arada kizlar mat temel seviye test çözmem gerek artik konularin oturmasi icin kitap bekliyorum. Dolayisiyla konulara ara verecegim. Paragrafa devam edip, aksam programimi guncelleyip paylasacagim sizinle
Bayram hoca cok tatli guzel anlatiyor ama brnim kafami çok dagitti. Oradan oraya atliyor yok temel atalim geri donucez diye diye
Ayni yayinin mehmet hoca var onada bak istersen hangisi daha iyi gelirse dene bakalim. Bizimlede paylas fikrini.
Çok ağladı yavrum 3 aşı inşallah bir yan etkisi olmaz, yararı olur duam bu yönde ..insanın içi parçalanıyor evlat başka . Ablamında kedisi var, aynı çocugun sorumlulugu gibiymis dediğine göre...evlenmeden önce baya antremanli olacaksın :)Mükemmelsin canım. Evli ve çocuklu bir anneye göre seni takdir ediyorum. Benim sadece bir kedi sorumluluğum var ama gene yeterince derse zaman ayıramıyorum. Bu arada aşı yaptırdın mı canım. Çok ağladı mı?
Bakalım zaten coğrafyayi iki hocadan dinleyebilirim temel olmadığı için fikrimi söylerim :*Canimbenimde mat. Hic yok oturdum sifirdan en temelden mat calisiyorum. Ales ertelendi konuları bitirmeye calisiyorum. Kpss bilişim teknolojileri ve yazılım ogretmenligi bransim cok zor ama kpss benim gozumu korkutuyor. Korkunun ecele faydasi yok ama
İnşallah ateşlenme olmaz. Orası öyle sadece belli kilolara ulaşıyorlar bir de ders sorumluluğu yok. Fakat ilk tuvalet eğitimi verdiğim zamanki halimi görseniz gülmekten ölürdünüz.Çok ağladı yavrum 3 aşı inşallah bir yan etkisi olmaz, yararı olur duam bu yönde ..insanın içi parçalanıyor evlat başka . Ablamında kedisi var, aynı çocugun sorumlulugu gibiymis dediğine göre...evlenmeden önce baya antremanli olacaksın :)
Kur sistemi nedir canım banada öğretirmisiniz ? Sözel de kendime güveniyorum evet, sozelim iyidir yaparım severim de. Sıkıntım matematikÖyle düşünme. Her şeye sıfırdan başla. Önümüzde daha zamanımız var.
Sözel konusunda kendine güveniyorsan bence matematiği başarabilirsin.marbling o da baştan başladı ve kur sistemiyle şuan kendine daha güvenen daha inanan ve önüne gelen her soruyu çözebilecek yeteneğe sahip olan bir arkadaşımız dimi marbling
Matematik konuyu öğrendikten sonra bir sürü soru çözmene bağlı. Bir konu hakkında bir çok soru yöntemi var. Sen her soruda başka bir yol izleyerek soruları çözmeyi öğrenmelisin. Farklı kaynaklar çok önemli. Matematik konu çalışmayla başarılı olunmuyor. Senin farklı sorular görmen lazım.
Matematik konusunda ben elimden geldiğince yardımcı olurum yapamadığıniz soruları çözmek vs .. videolu çözüm yapıp atabilirim biriktirirsiniz soruları isterseniz nasıl isterseniz yani müsait oldukçaKur sistemi nedir canım banada öğretirmisiniz ? Sözel de kendime güveniyorum evet, sozelim iyidir yaparım severim de. Sıkıntım matematik
Çok teşekkür ederim, bir türlü şu matemetik illetini geçemiyorum canımMatematik konusunda ben elimden geldiğince yardımcı olurum yapamadığıniz soruları çözmek vs .. videolu çözüm yapıp atabilirim biriktirirsiniz soruları isterseniz nasıl isterseniz yani müsait oldukça
Canim benim insallah halledecegim suan calismaktayimÖyle düşünme. Her şeye sıfırdan başla. Önümüzde daha zamanımız var.
Sözel konusunda kendine güveniyorsan bence matematiği başarabilirsin.marbling o da baştan başladı ve kur sistemiyle şuan kendine daha güvenen daha inanan ve önüne gelen her soruyu çözebilecek yeteneğe sahip olan bir arkadaşımız dimi marbling
Matematik konuyu öğrendikten sonra bir sürü soru çözmene bağlı. Bir konu hakkında bir çok soru yöntemi var. Sen her soruda başka bir yol izleyerek soruları çözmeyi öğrenmelisin. Farklı kaynaklar çok önemli. Matematik konu çalışmayla başarılı olunmuyor. Senin farklı sorular görmen lazım.
Canim geçmiş olsun.. zor tabi insallah yan etkisi olmaz.Çok ağladı yavrum 3 aşı inşallah bir yan etkisi olmaz, yararı olur duam bu yönde ..insanın içi parçalanıyor evlat başka . Ablamında kedisi var, aynı çocugun sorumlulugu gibiymis dediğine göre...evlenmeden önce baya antremanli olacaksın :)
Vallahi zor yaa evde balik bile besleyecek olan ben kedi köpek hic bakamazdimİnşallah ateşlenme olmaz. Orası öyle sadece belli kilolara ulaşıyorlar bir de ders sorumluluğu yok. Fakat ilk tuvalet eğitimi verdiğim zamanki halimi görseniz gülmekten ölürdünüz.
Canim şöyle Instagram kullaniyorsan temel matematik diye birsey var hap bilgi pratik bilgiler veriyor. Kur sistemiyle matematik. 4 kur seklinde ondan aldim ben. En temel ortaokul seviyesinde anlatiyor. 1 kur pratik dusunme becerileri, 1. Kur temel.matamatik 2. Kur matrmtik biraz daha ptatik yollar 3. Kurda ise soru çözümleri. Ben bi hizla konulari bitiricem diye 2. Kura geldim fakat soru cozup oturtmam gerekiyor. Bendeki kitaplar kpss hazirlik oldugu icin agir kaldi. Bende hocanin tavsiyesi uzerine simdi bir kitap aldim. 1. Kurda gorduklerimi oturtup 2. Kura öyle geçeceğim. Simdi anliyorum ama biliyorsunuz ki soru çözmeden ne anladigini bilmiyor insan. Bakalim herseyi deniyorum. Tavsiye edermiyim elbet ederim.benim seviyeme inebilen henuz olmamisti mattaKur sistemi nedir canım banada öğretirmisiniz ? Sözel de kendime güveniyorum evet, sozelim iyidir yaparım severim de. Sıkıntım matematik
Adıni söylersen bende bakabilirim canım çok teşekkür ederimCanim benim insallah halledecegim suan calismaktayim
Canim geçmiş olsun.. zor tabi insallah yan etkisi olmaz.
Vallahi zor yaa evde balik bile besleyecek olan ben kedi köpek hic bakamazdim
Canim şöyle Instagram kullaniyorsan temel matematik diye birsey var hap bilgi pratik bilgiler veriyor. Kur sistemiyle matematik. 4 kur seklinde ondan aldim ben. En temel ortaokul seviyesinde anlatiyor. 1 kur pratik dusunme becerileri, 1. Kur temel.matamatik 2. Kur matrmtik biraz daha ptatik yollar 3. Kurda ise soru çözümleri. Ben bi hizla konulari bitiricem diye 2. Kura geldim fakat soru cozup oturtmam gerekiyor. Bendeki kitaplar kpss hazirlik oldugu icin agir kaldi. Bende hocanin tavsiyesi uzerine simdi bir kitap aldim. 1. Kurda gorduklerimi oturtup 2. Kura öyle geçeceğim. Simdi anliyorum ama biliyorsunuz ki soru çözmeden ne anladigini bilmiyor insan. Bakalim herseyi deniyorum. Tavsiye edermiyim elbet ederim.benim seviyeme inebilen henuz olmamisti mattasoru cozdukce anlayacagiz hep beraber ne kadar etkili oldugunu. Bir bak istersen incele.
Çok zor bir süreç, allah yardımcımız olsun inş canımMerhaba bende kpss ye hazırlanıyorum. Alanım edebiyat. Sizlerin kaçıncı girişi bilemiyorum ama ben 4 kez girdim nasip olmadı yine hazırlanıyorum. Evliyim 2 tane çocuğum var. rabbim hepinize bol motivasyon versin. Bende bu süreçte sizinleyim inşallah
Coğrafyanın ilk konusu hariç diğer üniteleri çok zevkliCoğrafyadan ilk konumu , şöyle minik temel otursun diye not aldım çalıştım kendim şimdi bayram meralden dinleyip bitirince ilk konu bitmiş olacak inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?