• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Herkese günaydın. Bismillah deyip günümüze başlıyoruz bugün biraz geç kaldik zaten🙈 ben alana çalışıyorum gördüğüm kadarıyla sizler gkgy çalışıyor gibisiniz ben mat hariç onlarda iyi sayılırım o yüzden şimdi sadece alana ağırlık veriyorum. İnşallah ocak sonunda bitirip sadece soru, deneme ve bol tekrarla devam edecem. Hepinize iyi çalışmalar...

Herkese günaydın. Bismillah deyip günümüze başlıyoruz bugün biraz geç kaldik zaten🙈 ben alana çalışıyorum gördüğüm kadarıyla sizler gkgy çalışıyor gibisiniz ben mat hariç onlarda iyi sayılırım o yüzden şimdi sadece alana ağırlık veriyorum. İnşallah ocak sonunda bitirip sadece soru, deneme ve bol tekrarla devam edecem. Hepinize iyi çalışmalar...
Günaydın canım. Edebiyat yoğunluklu çalışıyorsun dimi? İnşallah ben sana inanıyorum.

Ben bugün derse baya geç oturdum ama eşim gece gelecek geceye kadar çocukların işlerini halletme harici ders calisicam..şu anda bayram Meral hocanın ilk videosunu dinlemeye başladım ilk 4 videosunu bitirmek amacım böylece ilk konum tamamen bitmiş olacak

Merhaba bende kpss ye hazırlanıyorum. Alanım edebiyat. Sizlerin kaçıncı girişi bilemiyorum ama ben 4 kez girdim nasip olmadı yine hazırlanıyorum. Evliyim 2 tane çocuğum var. rabbim hepinize bol motivasyon versin. Bende bu süreçte sizinleyim inşallah
Hoşgeldin canım.. hayırlısiyla atlaticaz inşallah 🥰🥰 ben 2. Kez girecegim betbatti ilki hazirlanmamistim. Birde hazırlanıp deneyecegim 💃🏼💃🏼💃🏼
Coğrafyanın ilk konusu hariç diğer üniteleri çok zevkli 👏
Kesinlikle.. ilk konuyu asla geçemediğimiz icin zaten hic olmadi 😁
ucukgenclik ucukgenclik canim ramazan hoca kesinlikte tarihte on yargini yikar. Benimkini yikti şahsen.😌😌
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. canim linki birakiyorum. Banlanirsam bir kac gun giremeyebilirim simdifen hakkinizi helal edin dersleri ihmal etmeyin. :KK70: :KK70:

Eşit ağırlıktım ben canım. Aslında lisede bana dedilerki sayısalda tarih var, eşit ağırlıkta yok. Beni kandırdılar. Bende ortaya karışık oldum. Bendeki sorun sözele yatkınlığım yok. Ezber yeteneğim yok. Finans mezunuyum.
Benimde tam tersi sayısal yetenek sıfır 😞

Hoşgeldin canım.. hayırlısiyla atlaticaz inşallah 🥰🥰 ben 2. Kez girecegim betbatti ilki hazirlanmamistim. Birde hazırlanıp deneyecegim 💃🏼💃🏼💃🏼

Kesinlikle.. ilk konuyu asla geçemediğimiz icin zaten hic olmadi 😁
ucukgenclik ucukgenclik canim ramazan hoca kesinlikte tarihte on yargini yikar. Benimkini yikti şahsen.😌😌
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. canim linki birakiyorum. Banlanirsam bir kac gun giremeyebilirim simdifen hakkinizi helal edin dersleri ihmal etmeyin. :KK70: :KK70:
Ya canım çok üzülürüm gördüm ben, istersen sil linki😞

Ya canım çok üzülürüm gördüm ben, istersen sil linki😞
Birsey olmadi henüz burdayim :halay::halay:
Tamamdir paragraf basliyorum şimdi yarin is yerine gideceğim sabahtan islerimi halledip ogleden sobra ders calisacagim. mat soru bankam yarin gelecek. Yanima paragraf alacagim. 🥰🥰

Birsey olmadi henüz burdayim :halay::halay:
Tamamdir paragraf basliyorum şimdi yarin is yerine gideceğim sabahtan islerimi halledip ogleden sobra ders calisacagim. mat soru bankam yarin gelecek. Yanima paragraf alacagim. 🥰🥰
Canım sayfaya baktım, paket mi satın alınıyor?

Coğrafi konum bitti çok şükür video izledim bayram hocadan notumu dün almıştım zaten . vatandaşlıktan 2 video izlesem iyi olur izlermiyim bilmem bakalım biraz dinleneyim önce .. sizin çalışmalar nasıl gidiyor kizlar

Coğrafi konum bitti çok şükür video izledim bayram hocadan notumu dün almıştım zaten . vatandaşlıktan 2 video izlesem iyi olur izlermiyim bilmem bakalım biraz dinleneyim önce .. sizin çalışmalar nasıl gidiyor kizlar
Maşallah 🧿🧿
Canim benim yavas gidiyor 😌😌 toparlanmam lazim ve artik eğitim bilimlerine gecis yapmam gerekiyor. Ales tarihi aciklanmadigi için henuz mat paragraf yüklendim. Konulari bitirsem mattan soru çözümüne gectigim zaman eğitim bilimleri ve gk e gecicem bende. :KK51:

Maşallah 🧿🧿
Canim benim yavas gidiyor 😌😌 toparlanmam lazim ve artik eğitim bilimlerine gecis yapmam gerekiyor. Ales tarihi aciklanmadigi için henuz mat paragraf yüklendim. Konulari bitirsem mattan soru çözümüne gectigim zaman eğitim bilimleri ve gk e gecicem bende. :KK51:
Benim alanımda öğretmenlik alımları artık yapılmıyor o yüzden sadece gk gy çalışsam mi acaba diyorum mesela eğitim bilimleri çalışacağım zamanı gk gy tekrarı yapıp soru çözerim öyle yaparım gk gy yüzde yüz emin olursam 1 ay bir bakarım olmadı eğitim bilimlerine ona tam karar vermedim

Back