- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhteşemsin. Hayallerinin sınavda ful yaptığına dair olduğunu düşünmek istiyorum. Ben buralar zihnimi toplayamıyorum sanırım. Sabahları uyanma sorunu yaşıyorum. Geceleri uykum kaçıyor. Dün sadece matematikten soru çözdüm. Babam rahatsız iki gündür. Sanırım kafam ona takıldı. O mutfakla ilgilenmeyince işim uzun sürüyor. Alesle ilgili deneme çözüyor musun? Sonuçların nasıl?Oyyy benim canim... Bence daha programli daha iyi olabiliriz... daha iyisini yapabiliriz. 116 paragraf çözdüm 20 yanlış. Hayallere daldigim yerlerde yanlisim cok oldu bildim zaten öyle olacagini sen napiyosun bakim hani senin paylasimini görmüyoruz.. ben ki sana hayranim. istikrarınla, gücünle, enerjinle canim benim seni cok seviyorum...
İşin asli mat zaten cok zevkli ama temelini zamaninda atamayinca böyle oldu.. olsun öğreniyorum yavaş yavaş cokta yavas olmamaliyim ALES e yetistirmem gereken konular var..
Öpüyorum canim iyi geceler
Canım hangi kitabı okuyorsun? Aynen kötülükler bizden uzak dursun.Tünaydın... Oturduk masamiza ve başlasın bakalım bugün calisma etkinlikleri
45 dk kitap okuyarak başlayacağım
Sonra paragraf, sonra mat devam edicem.
Bölünmemek, negatif enerjilerden kendimizi soyutlayabilmek umuduyla canlarim
sizleri seviyorum
Gecmis olsun canım. Halledersin sen inaniyorum ve bunu gercekten inanarak ve sana güvenerek söylüyorumMuhteşemsin. Hayallerinin sınavda ful yaptığına dair olduğunu düşünmek istiyorum. Ben buralar zihnimi toplayamıyorum sanırım. Sabahları uyanma sorunu yaşıyorum. Geceleri uykum kaçıyor. Dün sadece matematikten soru çözdüm. Babam rahatsız iki gündür. Sanırım kafam ona takıldı. O mutfakla ilgilenmeyince işim uzun sürüyor. Alesle ilgili deneme çözüyor musun? Sonuçların nasıl?
Vallahi bütün kitaplarim yarimdi. Sefillere en bastan basladim, sefiller i okuyorum.Canım hangi kitabı okuyorsun? Aynen kötülükler bizden uzak dursun.
Offf hayallerim arş... Gercek oldugunda seni davet edicem, buydu iste diyecegim. O zaman kadar sende atanmis olursun zaten. Hello Kitty defter ve kalemlerini gelip kendi ellerinle alirsin artikMuhteşemsin. Hayallerinin sınavda ful yaptığına dair olduğunu düşünmek istiyorum. Ben buralar zihnimi toplayamıyorum sanırım. Sabahları uyanma sorunu yaşıyorum. Geceleri uykum kaçıyor. Dün sadece matematikten soru çözdüm. Babam rahatsız iki gündür. Sanırım kafam ona takıldı. O mutfakla ilgilenmeyince işim uzun sürüyor. Alesle ilgili deneme çözüyor musun? Sonuçların nasıl?
Olsun canım ne yalan söyliyim bende t.r.t e.b.a programına baktım dün valla renkli anlatım püf noktaları benimde anlamadığım olayı aydınlattı. Bence en doğrusunu yapıyorsun. Bende elimden geldiğince basitten zora giden yöntemleri tercih ediyorum.Gecmis olsun canım. Halledersin sen inaniyorum ve bunu gercekten inanarak ve sana güvenerek söylüyorum
Deneme asamasina gecemedim. Paragraf cozdum simdi mat devam. Konulari bitirip soru cozmeye baslayacagim. Temel bazda oturtarak gitmeye çalışıyorum seviyeme inen olmamisti suana kadar ortaokul seviyesinden baslayinca hoca oluyo biraz biraz
Paragrafta fena degilim... Denemelere gecince daha iyi olur diye düşünüyorum
Ben onu liseye başlamadan önce amcanın kitaplığında görüp okumuştum çok eski bir baskısını şimdi sorsan hatırlamamVallahi bütün kitaplarim yarimdi. Sefillere en bastan basladim, sefiller i okuyorum.
İnşallah canım. Hayallerin gerçek olması için bende senin için dua edicem. Bende sana süpriz aferim başardın herkes senin başarını görüyor artık diyen bir hediyeyle seni tebrik edicem.Offf hayallerim arş... Gercek oldugunda seni davet edicem, buydu iste diyecegim. O zaman kadar sende atanmis olursun zaten. Hello Kitty defter ve kalemlerini gelip kendi ellerinle alirsin artik
Keşke bende haftada bir yapsam ama bizim evde bir gün yapmasam ev sanki toz kokuyor. Mükemmel ilerliyorsun maşallah maşallah nazarım değmesin sana.Kızlar devam çalışmaya devam etmenize çok sevindim bildirim gelmedi girip bakayım dedim gördüm.... Bende bugün tarihten Anadolu Selçuklu yu bitirdim not çıkardım tabiki tekrar felan yapmam lazım daha ilk aşama bu..ama ilk ay çalışmam gereken tatih konuları bitmiş oldu ...coğrafya Türkçe kaldı vatandasliktan 2 video sadece onu hallederim zaten 1 buçuk saatte... Onun haricinde evi temizlemem lazım ama ders çalıştım ev dandini eşim gece gelecek çamaşırlar birikti yine evim aşırı pislenmiyor haftada 1 ayrıntı yaptığım için ama yapmazsam icim rahat etmiyor bugün yapsaydım keşke... Ama gece 22 ile 24 arası temizlik yapmayı planlıyorum şimdi yatıp keyif yapicam
Haftada 1 ayrıntı diğer günler normal temizlik ..yani işte camlara kadar dolap içleri vs ama tabiki 2 saatte sadece mutfağı hallettim yarın artık devam etmem gerek ama yarın kızıma aşı günü yaparmiyim bilmem bakalımKeşke bende haftada bir yapsam ama bizim evde bir gün yapmasam ev sanki toz kokuyor. Mükemmel ilerliyorsun maşallah maşallah nazarım değmesin sana.
Keşke bende haftada bir yapsam ama bizim evde bir gün yapmasam ev sanki toz kokuyor. Mükemmel ilerliyorsun maşallah maşallah nazarım değmesin sana.
Kizlar bu noktada temizliği haftada 1 e dusurmeniz diger günler toparlayip döküntü olursa anca en kötü sadece makine tutarsaniz kokmazsiniz bana güvenin ayrica detayliyi dolap ici cam kapi pencere ayda yapin kış nolacakHaftada 1 ayrıntı diğer günler normal temizlik ..yani işte camlara kadar dolap içleri vs ama tabiki 2 saatte sadece mutfağı hallettim yarın artık devam etmem gerek ama yarın kızıma aşı günü yaparmiyim bilmem bakalım
Haklısın diyorum yüksek puan al ev pis kalsın n'olacak diyorum kendimi temizlik yaparken buluyorum. Zaten hemen kirleniyor bir kararını tutturmam lazımKizlar bu noktada temizliği haftada 1 e dusurmeniz diger günler toparlayip döküntü olursa anca en kötü sadece makine tutarsaniz kokmazsiniz bana güvenin ayrica detayliyi dolap ici cam kapi pencere ayda yapin kış nolacak
Vakit degerli hele bizim icin cok. Bi salın kendinizi... Oraya vakit ayirasiya kendinize ayirin ruhunuzu dinlendirin.
Sağlıklı olsun miniğimiz. O bugün nazlanmak isteyebilir. Ben de derin temizliği 2 haftada bir yapmaya çalışıyorum. Ama ertesi gün aynı oluyor.Haftada 1 ayrıntı diğer günler normal temizlik ..yani işte camlara kadar dolap içleri vs ama tabiki 2 saatte sadece mutfağı hallettim yarın artık devam etmem gerek ama yarın kızıma aşı günü yaparmiyim bilmem bakalım
Haklısın canım. Temizlik çok psikolojim bozuksa her şeyi silip yıkayınca sanki ortamdaki kötülükleri yok etmişim gibi hissetmeme neden oluyor bazen.Kizlar bu noktada temizliği haftada 1 e dusurmeniz diger günler toparlayip döküntü olursa anca en kötü sadece makine tutarsaniz kokmazsiniz bana güvenin ayrica detayliyi dolap ici cam kapi pencere ayda yapin kış nolacak
Vakit degerli hele bizim icin cok. Bi salın kendinizi... Oraya vakit ayirasiya kendinize ayirin ruhunuzu dinlendirin.
Gell... Dayak yok, enerji var, motivasyon var..Bana da başlamak için dayak lazım bence
Ev pis degil!! Dağınık sadece toparla bir makine tut ohh miss... Bende ev daginiksa asla oturamiyorum. Toparla, supur o sag ben selamet ki cocuk var birde enerjini vaktini temizliğe bölme bence derim..Haklısın diyorum yüksek puan al ev pis kalsın n'olacak diyorum kendimi temizlik yaparken buluyorum. Zaten hemen kirleniyor bir kararını tutturmam lazım
Sağlıklı olsun miniğimiz. O bugün nazlanmak isteyebilir. Ben de derin temizliği 2 haftada bir yapmaya çalışıyorum. Ama ertesi gün aynı oluyor.
Farkli seyler dene. Şöyle ben kaygılı bir tipimdir. Haricinde aileme soyleyecegim birseyi bile kafasinda buyuten onlara soyleyeceklerini kafasinda surekli soyleyen biriyim. Kirici olmak istemiyorum sonra vicdan yaparim çünkü. Ben de deniyorum. İsimi bitirip. Odama gecip yalniz kalmak rahatlatiyor beni. Mum yakiyorum sakin bir müzik acip ruhumu dinlendiriyorum. Yada kulakligimi acip dans ediyorum. Cok iyi geliyor ruhuma. Kendinize vakit ayirin dememden kastim bu. Orada harcayacaginiz ekstra bir saati kendinize ayirmaniz muthis iyi gelicek.Haklısın canım. Temizlik çok psikolojim bozuksa her şeyi silip yıkayınca sanki ortamdaki kötülükleri yok etmişim gibi hissetmeme neden oluyor bazen.
Motivasyon yerlerde sürünüyor canım nasıl toparlayacağım hiç bilmiyorumGell... Dayak yok, enerji var, motivasyon var..
Ev pis degil!! Dağınık sadece toparla bir makine tut ohh miss... Bende ev daginiksa asla oturamiyorum. Toparla, supur o sag ben selamet ki cocuk var birde enerjini vaktini temizliğe bölme bence derim..
Farkli seyler dene. Şöyle ben kaygılı bir tipimdir. Haricinde aileme soyleyecegim birseyi bile kafasinda buyuten onlara soyleyeceklerini kafasinda surekli soyleyen biriyim. Kirici olmak istemiyorum sonra vicdan yaparim çünkü. Ben de deniyorum. İsimi bitirip. Odama gecip yalniz kalmak rahatlatiyor beni. Mum yakiyorum sakin bir müzik acip ruhumu dinlendiriyorum. Yada kulakligimi acip dans ediyorum. Cok iyi geliyor ruhuma. Kendinize vakit ayirin dememden kastim bu. Orada harcayacaginiz ekstra bir saati kendinize ayirmaniz muthis iyi gelicek.
Öncelikle seni taniyalim mi?? Calisma kosullarin? Amacin, hedefin, hayallerin? Evlilik, cocuk?? Bunlara göre konusuruz. Biz suan aktif, calismaya calisan 3 kişiyiz. Birimiz evli, çocuklu, mutlu, hirsli, azimli, güçlü, başarılı halacocuksun diger ikimizde bekar ailesiyle yasayan sorumluluklari olan güçlü, azimli, basarili, aktif, akilli, dinamik ucukgenclik ve ben sonuc itibariyle hepimiz belli bir amac icin ve de tek başına motive olamadığımız icin buradayiz.. sende gelirsen daha da guclu olabilirizMotivasyon yerlerde sürünüyor canım nasıl toparlayacağım hiç bilmiyorum