- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Hoşgeldiniz aramıza.Merhaba bende kpss ye hazırlanıyorum. Alanım edebiyat. Sizlerin kaçıncı girişi bilemiyorum ama ben 4 kez girdim nasip olmadı yine hazırlanıyorum. Evliyim 2 tane çocuğum var. rabbim hepinize bol motivasyon versin. Bende bu süreçte sizinleyim inşallah
Hoşbulduk. Kpss zor bir süreç inşallah üstesinden geliriz. Hepimize rabbim zihin çıktığı versinHoşgeldiniz aramıza.
Eşit ağırlıktım ben canım. Aslında lisede bana dedilerki sayısalda tarih var, eşit ağırlıkta yok. Beni kandırdılar. Bende ortaya karışık oldum. Bendeki sorun sözele yatkınlığım yok. Ezber yeteneğim yok. Finans mezunuyum.ucukgenclik Canım sen sayısalcı mısın?
Günaydın canım. Edebiyat yoğunluklu çalışıyorsun dimi? İnşallah ben sana inanıyorum.Herkese günaydın. Bismillah deyip günümüze başlıyoruz bugün biraz geç kaldik zatenben alana çalışıyorum gördüğüm kadarıyla sizler gkgy çalışıyor gibisiniz ben mat hariç onlarda iyi sayılırım o yüzden şimdi sadece alana ağırlık veriyorum. İnşallah ocak sonunda bitirip sadece soru, deneme ve bol tekrarla devam edecem. Hepinize iyi çalışmalar...
Aynen sadece edebiyat calışıyorum şuan ocak sonunda bitirip gkgy ve eğitimi de dahil ederek soru çozmeye başlicam.inşallah kalmamış olurumGünaydın canım. Edebiyat yoğunluklu çalışıyorsun dimi? İnşallah ben sana inanıyorum.
İnşallah canım. Darısı bizim başımıza. Ben daha gygk sonrası birde alan çalışıcam. Hızlanmam lazım benimde.Aynen sadece edebiyat calışıyorum şuan ocak sonunda bitirip gkgy ve eğitimi de dahil ederek soru çozmeye başlicam.inşallah kalmamış olurum
Adi temel matematik canim sayfa adi dur lik kopyalayabilirsem atayim burayaAdıni söylersen bende bakabilirim canım çok teşekkür ederim
Hoşgeldin canım.. hayırlısiyla atlaticaz inşallahMerhaba bende kpss ye hazırlanıyorum. Alanım edebiyat. Sizlerin kaçıncı girişi bilemiyorum ama ben 4 kez girdim nasip olmadı yine hazırlanıyorum. Evliyim 2 tane çocuğum var. rabbim hepinize bol motivasyon versin. Bende bu süreçte sizinleyim inşallah
Kesinlikle.. ilk konuyu asla geçemediğimiz icin zaten hic olmadiCoğrafyanın ilk konusu hariç diğer üniteleri çok zevkli
Benimde tam tersi sayısal yetenek sıfırEşit ağırlıktım ben canım. Aslında lisede bana dedilerki sayısalda tarih var, eşit ağırlıkta yok. Beni kandırdılar. Bende ortaya karışık oldum. Bendeki sorun sözele yatkınlığım yok. Ezber yeteneğim yok. Finans mezunuyum.
Ya canım çok üzülürüm gördüm ben, istersen sil linkiHoşgeldin canım.. hayırlısiyla atlaticaz inşallahben 2. Kez girecegim betbatti ilki hazirlanmamistim. Birde hazırlanıp deneyecegim
Kesinlikle.. ilk konuyu asla geçemediğimiz icin zaten hic olmadi
ucukgenclik canim ramazan hoca kesinlikte tarihte on yargini yikar. Benimkini yikti şahsen.
ASSOSyal canim linki birakiyorum. Banlanirsam bir kac gun giremeyebilirim simdifen hakkinizi helal edin dersleri ihmal etmeyin.
Matematkçi/yazar Mehmet KARAYİĞİT (@temelmatematik) • Instagram photos and videos
611K Followers, 456 Following, 4,174 Posts - See Instagram photos and videos from Matematkçi/yazar Mehmet KARAYİĞİT (@temelmatematik)instagram.com
Birsey olmadi henüz burdayimYa canım çok üzülürüm gördüm ben, istersen sil linki
Canım sayfaya baktım, paket mi satın alınıyor?Birsey olmadi henüz burdayim
Tamamdir paragraf basliyorum şimdi yarin is yerine gideceğim sabahtan islerimi halledip ogleden sobra ders calisacagim. mat soru bankam yarin gelecek. Yanima paragraf alacagim.
Canim soyle. Tamami 4 kur seklinde ama parca parca alabiliyorsun. Ben 4 unu birden aldim.Canım sayfaya baktım, paket mi satın alınıyor?
MaşallahCoğrafi konum bitti çok şükür video izledim bayram hocadan notumu dün almıştım zaten . vatandaşlıktan 2 video izlesem iyi olur izlermiyim bilmem bakalım biraz dinleneyim önce .. sizin çalışmalar nasıl gidiyor kizlar
Benim alanımda öğretmenlik alımları artık yapılmıyor o yüzden sadece gk gy çalışsam mi acaba diyorum mesela eğitim bilimleri çalışacağım zamanı gk gy tekrarı yapıp soru çözerim öyle yaparım gk gy yüzde yüz emin olursam 1 ay bir bakarım olmadı eğitim bilimlerine ona tam karar vermedimMaşallah
Canim benim yavas gidiyortoparlanmam lazim ve artik eğitim bilimlerine gecis yapmam gerekiyor. Ales tarihi aciklanmadigi için henuz mat paragraf yüklendim. Konulari bitirsem mattan soru çözümüne gectigim zaman eğitim bilimleri ve gk e gecicem bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?